yatak odaınımı soruyorsunuz canım o benim değil konu sahibi arkadaşın yatak odası :)bu odadan bende istiyorum nerden aldııınnn harika yaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatak odaınımı soruyorsunuz canım o benim değil konu sahibi arkadaşın yatak odası :)bu odadan bende istiyorum nerden aldııınnn harika yaa :))
yatak odaınımı soruyorsunuz canım o benim değil konu sahibi arkadaşın yatak odası :)
sorun diğil tatlım, zati bende istiyom zaarda maalesefKonu sahibine sormaya çalıstım ama yanlıs alıntıladım cahilim ya
datlım sen o arkadaki cam çerçeveyi kamufle etmek istiyorsun öylemi,kızlar bu arkadaki alanı ne şekilde kamufle edebilirim acaba çok gözümü yoruyor ne gibi değişiklik yapabilirim bu sorunu yaşayanlardan fikir almak istiyorum
bahsettiğin kapı süslerinden resim atabilirmisin cnmdatlım sen o arkadaki cam çerçeveyi kamufle etmek istiyorsun öylemi,
eğer öyleyse fikirlerim;
senin saloda zaten yeteri kadar renk var ve fazla alan yok, birde paravanın rengi girecek oraya eyvahlar olsuuun, he uyumlu renk aldın diyelim, e paravanın üstünden yukardaki camlar görüncek o paravanlar tavana kadar değil çünkü,
paravanları bende çok beğeniyorum ancak hem görüntü kirliliğin olacak yukardan cam gözükeceği için, hemde paravanı yere koyacaksın bide o yer zaptedecek, küçük alanlarda mümkün olduğu kadar duvara monte filan tercih edilir.
bence oraya tavandan aşağıya kapı süsü 2-3 tane yanyana asılabilir, boyu yetmez dersen kendin yapabilirsin,
yada dut iplerden tül yapılıyor çok basit yapımı duvar renginden alıp ondan yapabilirsin, netde yapanların resimlerinei bulabilirsin,
tül olabilir, zebra tül olabilir
birde fon perde olur ama odayı dahada boğabilir
kiracıyım demiştin ona göre yorum yaptım yani pratik olmalı çözüm anladığım kadarıyla
nacizane fikirlerim bunlar :)
bence ip perde (tabi yıkanırkan düğüm olmuyorsa:) yada stor perde olur oraya en uyumlu gösterecek olan. öyle şeylerde odanın asıl camı değilde başka bir yeri kamufle ettiğin için en uygun olanı duvar boyasının renginde olması en iyisi canım.bahsettiğin kapı süslerinden resim atabilirmisin cnm
yada paravan alsam yukardaki camada küçük saksılarda yapay çiçek dizsem
yada kesik tülden ip perdemi taksam en kolayı o ama oda ne renk olur siyahmı alsam acaba
ordamısııııın link attım üstte :)bahsettiğin kapı süslerinden resim atabilirmisin cnm
yada paravan alsam yukardaki camada küçük saksılarda yapay çiçek dizsem
yada kesik tülden ip perdemi taksam en kolayı o ama oda ne renk olur siyahmı alsam acaba
teşekkür ederim cnm bu storları montaj yapıyorlar değilmi aldığım yerde ölçü alıp gideyimbence ip perde (tabi yıkanırkan düğüm olmuyorsa:) yada stor perde olur oraya en uyumlu gösterecek olan. öyle şeylerde odanın asıl camı değilde başka bir yeri kamufle ettiğin için en uygun olanı duvar boyasının renginde olması en iyisi canım.
tabi tül yada zebra stor perdeyi tavandan aşağıya yada problemli yerleri tamamen kapatacak noktadan olması başlaması lazım
ay çok güzel yapamasamda acaba alabileceğim yer varmıdırki çok şeker ya ben mutfak kapıma ip perde yapıştırdım oda şeker durdu ama diğerlerinede istiyorumordamısııııın link attım üstte :)
tül perdeciler montaj yapıyor , ama yapı marketler mntaj yapıyormu bilmiyorumteşekkür ederim cnm bu storları montaj yapıyorlar değilmi aldığım yerde ölçü alıp gideyim
bunlar genelde züccaciye oyuncak ıvır zıvır satan yerlerde oluyor, diğerlerinede takarsan antreden şöyle bi etrafına bakınca kötü durmasın ama bide o var datlımay çok güzel yapamasamda acaba alabileceğim yer varmıdırki çok şeker ya ben mutfak kapıma ip perde yapıştırdım oda şeker durdu ama diğerlerinede istiyorum
yok cnm mutfağın kapısına taktım bide banyoya düşünüyorumbunlar genelde züccaciye oyuncak ıvır zıvır satan yerlerde oluyor, diğerlerinede takarsan antreden şöyle bi etrafına bakınca kötü durmasın ama bide o var datlım
onuda düşündüm aslında ama koltukları kuran kişi bu salon asıl bu şekilde kendini gösterir dedi bişey demedimünitenizi kamufle emnek istediğiniz camın önüne koyanız hem pencere kapanır hem de odanızın dizaynı daha güzel olur bana göre..