Her işyerinde bir sorun yaşamak

yok suratı dağılmasına rağmen senin kadar sorun etmedi, darp raporu alıp şikayetçi olma zahmetinde bulunmadı çünkü hak ettiğini almıştı, ilk saldırıyı başlatan oydu, dayağı yiyen sorun etmezken sen bukadar sorun etme bence..
Konu açacak kadar dert eden belli aslında. Senin kafa pek iyi değil anlaşılan düzgün bir yaptırım ile kendine gelirsin bu defa ucuz kurtulmussun pişkinligin de cabası ancak böyle devam edersen ne iş ne de özel hayatın istediğin gibi olmaz . Saldırganlığına çözüm bulmak yerine çocukken yaşadıklarını bahane olarak göstermen seni sevimli göstermiyor aksine sorunlu ve uzak durulması gereken birisi olarak gösteriyor. Bize yapılan yanlışlara vereceğimiz tepkilerden gün sonunda bizi yansıtıyor yani kişilik karakter tavır eda hepsi bir bütün olup bizi ifade ederken sen de birçoğu eksik . Üzgünüm canım şiddet yanlısı ve sorunlu etiketiyle yaşamak zorunda olman senin problemin umarım çözersin öptüm

Konu açacak kadar dert eden belli aslında. Senin kafa pek iyi değil anlaşılan düzgün bir yaptırım ile kendine gelirsin bu defa ucuz kurtulmussun pişkinligin de cabası ancak böyle devam edersen ne iş ne de özel hayatın istediğin gibi olmaz . Saldırganlığına çözüm bulmak yerine çocukken yaşadıklarını bahane olarak göstermen seni sevimli göstermiyor aksine sorunlu ve uzak durulması gereken birisi olarak gösteriyor. Bize yapılan yanlışlara vereceğimiz tepkilerden gün sonunda bizi yansıtıyor yani kişilik karakter tavır eda hepsi bir bütün olup bizi ifade ederken sen de birçoğu eksik . Üzgünüm canım şiddet yanlısı ve sorunlu etiketiyle yaşamak zorunda olman senin problemin umarım çözersin öptüm
Cluba gittiğinde yan masadaki tanımadığı bir kadını dövdüğünü övünerek anlattığında ondan tiksinmiştim, hep ağzında bir dövmek lafı vardı, sürekli birilerini dövmekten bahsediyordu benide hep dövmekle tehtit ediyordu, asıl şiddet yanlısı oydu, anlamamakta ısrarda etsen ilk saldırıyı başlatanda oydu, ona aklına estiği herkesi dövemeyeceğini birilerini dövmenin sandığı gibi övünülecek birşey olmadığını öğretip güzel bir ders vermek istedim. Yine olsa aynısını yaparım. Pişman değilim. Onun şiddet yanlısı olduğu için daha önce defalarca yargılanmışlığı ceza almışlığı vardı ama benim yoktu, ben kendimi de biliyorum, aylarca ondan neler çektiğimi de onun ne mal olduğunu da biliyorum burda senin boş konuşman savcı hakim gibi yargı dağıtman bişeyi değiştirmiyor. Çok zoruna gittiyse onun yapmadığı şikayeti sen yap polise.. Dayak yiyen kişi fazlasıyla kaşındığını o dayağı hakettiğini düşünüp şikayetçi olmamış sana niye bukadar girdi anlamadım. Girmesi gereken o ama o bile senin kadar umursamadı. Hesabınıda sadece Allaha ve adalete veririm seni ilgilendiren bişey yok birdaha yorum yapma bana senin saçma sapan yazılarının bildirimlerini görmek istemiyorum.

Son düzenleme:
İyi de hiçbir suçum yokken durduk yere sataşıp, avazı çıktığı kadar bağıran oydu. Daha önce de yaptı sakin kaldım ama ayların birikimi olunca bu defa kendimi tutamadım.. Kaldı ki ilk saldıryı başlatan oydu. Bıçak takımlarını da diklemesine değil, kalıcı hasar oluşmasın, gözüne gelmesin diye alnına yanlamasına bir şekilde vurmuştum.. Yani ben kendimi korkunç bulmadım hak edene hakettiği şekilde davranmış buldum.
Tövbe bir de ne şekilde vurduğunu açıklamışsın:olamaz:
Gideceğin iş yerlerinde bu şekilde namın yayılması senin adına iyi olmaz.
İş yerlerinde mutlaka bir yalaka, arıza bir tip olur.

Tövbe bir de ne şekilde vurduğunu açıklamışsın:olamaz:
Gideceğin iş yerlerinde bu şekilde namın yayılması senin adına iyi olmaz.
İş yerlerinde mutlaka bir yalaka, arıza bir tip olur.
Diklemesine vurup yüzünü parçalayıp gözünü çıkarmışım gibi muamele gördüm oyüzden açıkladım. Yani karşı tarafı çok düşündüğümden değil kendimi düşündüğümden hapse girmemek için kalıcı hasar oluşturmamaya özen gösterdim. Pişman değilim, zaten oda hakettiğini düşündüğü için şikayetçi olmadı yargılanmadım..

Nezaman bir işe girsem mutlaka bir sorun yaşıyorum. insanlara karşı gayet nazik, saygılı ve iyi niyetli davrandığım halde benden sebepsiz yere nefret eden, ayağımı kaydırmaya çalışan, mobbing uygulayan birileri mutlaka çıkıyor. Kendimi sevdirmek için özel bir çaba sarfetmiyorum sadece gereken nezaketi gösteriyorum. Son işyerimde işimi sevdiğim için uzun süre kalmayı düşündüm ancak onda da bir kadın sebepsiz yere musallat oldu, aylarca kin besledi, hal ve hareketleriyle sürekli taciz etti, gelip geçerken sürtünüp durdu. Bende işimden olmamak için sabrettim ve enerjimi düşürmesin diye yüzüne bakmamaya özen gösterdim, okadar çok görmezden geliyordum ki hatta arkamdan ''-yüzüme bile bakmıyor onu dövmeden burdan gitmeyeceğim'' falan demiş. Bir gün bir hamle bekliyordum. En sonunda arkamdan konuşmuşsun diye durduk yere sataştı. Bende ''kime ne söylemişim getir yüzleşelim ben seni arkandan konuşacak kadar bile kale almıyorum'' dedim. Avazı çıktığı kadar bağırmaya, tehtitler savurmaya başladı. Bende ''burası senin mahallen değil varoş ne bağırıyorsun?'' dedim. Varoş kelimesine çok sinirlendi. Öyle diyince yakama yapışıp duvara ittirdi. Bende fiziksel şiddete maruz kalınca haliyle çok sinirlendim kendimi tutamadım, elimdeki bıçak takımlarını suratına olanca gücümle yapıştırdım. Yüzü gözü şişti morardı, Sonra ayırdılar, onuda benide işten kovdular. El hasıl bazılarınız diyecek ki her yerde böyle sorunlar yaşıyorsan sende de sorun vardır, herkesle yaşamıyorum, çok iyi anlaştıklarım o işyeri ile bağım kopsada uzun yıllar görüştüklerim de oluyor. Bu dediğim olay her girdiğim işte mutlak bir kişi başıma bela oluyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözüm bulabilirim?
Çok güzelsiniz demek ki.ya da konumunuza göre iyi şartlarda yaşıyorsanız gıcık olmuş olabilir.

Cluba gittiğinde yan masadaki tanımadığı bir kadını dövdüğünü övünerek anlattığında ondan tiksinmiştim, hep ağzında bir dövmek lafı vardı, sürekli birilerini dövmekten bahsediyordu benide hep dövmekle tehtit ediyordu, asıl şiddet yanlısı oydu, anlamamakta ısrarda etsen ilk saldırıyı başlatanda oydu, ona aklına estiği herkesi dövemeyeceğini birilerini dövmenin sandığı gibi övünülecek birşey olmadığını öğretip güzel bir ders vermek istedim. Yine olsa aynısını yaparım. Pişman değilim. Onun şiddet yanlısı olduğu için daha önce defalarca yargılanmışlığı ceza almışlığı vardı ama benim yoktu, ben kendimi de biliyorum, aylarca ondan neler çektiğimi de onun ne mal olduğunu da biliyorum burda senin boş konuşman savcı hakim gibi yargı dağıtman bişeyi değiştirmiyor. Çok zoruna gittiyse onun yapmadığı şikayeti sen yap polise.. Dayak yiyen kişi fazlasıyla kaşındığını o dayağı hakettiğini düşünüp şikayetçi olmamış sana niye bukadar girdi anlamadım. Girmesi gereken o ama o bile senin kadar umursamadı. Hesabınıda sadece Allaha ve adalete veririm seni ilgilendiren bişey yok birdaha yorum yapma bana senin saçma sapan yazılarının bildirimlerini görmek istemiyorum.
Hahahahha çok güldürdün beni kız sen böyle devam et

Evet çok doğru. Aksini iddia edenin çalışma hayatı olmamıştır. Tekstil atölyeleri özellikle brode ve iplik büküm fabrikaları kadın ağırlıklıdır. Ustabaşları erkektir. Hergün istisnasız kavga olurdu. Erkek personeller arasında kavga çok nadirdir genelde fabrika dışında kavga ediyorlar. Beyaz yakada da aslında durum farklı değil. Kadınlar arasında çekememezlik var. Bir firmada kadın
işveren / yönetici / şef varsa o firma cidden sıkıntılı oluyor. Personel sirkülasyonu çok oluyor. Beyaz yakalı kadın personeller genelde gözlemlerime göre erkek yönetici istiyor ki haklılar. Erkekler daha realist, analitik zekaya sahip ve yapıcı. Kadın yöneticilerde maskülenlik var, pasif agresif, halden anlamayan, çözüm odaklı olmayan tabaka.
Ben müdürümü şikayet ettim adaletsizlikten sorunum çözüldü konu kapandı ama müdürü seven kadın calisanlar alakası olmamasına ragmen surekli bir sey yapıyorlar

X