bende 1 ve 3 arasında kaldım cnm ya yarın 2 sinide sercekler hangisini alcağımı karar veremedim yarına kadar sizdende fikir alayım dedimKarar veremedim ama 3.sanirim
1 cok dumduz geldi bana canm yabende 1 ve 3 arasında kaldım cnm ya yarın 2 sinide sercekler hangisini alcağımı karar veremedim yarına kadar sizdende fikir alayım dedim
ne bileyim koltuklar çok koyu renk ya ondan havasını değiştirirmi acaba dedim1 cok dumduz geldi bana canm ya
evet cnm o şekilde bakalım yarın ne karar vercemsalon koltuklarınız 2 renkmi,
ünitede 2 renk
bence o yüzden halı tek renk olsa gözü yormaz, tabi zevk meselesi
hmmm yani bu durumda üstteki toz pembe uygunmudurHalı tek renk olmalı kesinlikle..
hmmm yani bu durumda üstteki toz pembe uygunmudur
tek renkten ziyade salonuma uyumlu olsun istiyorum
şuanki halım soldaki halı yani çok renkli ama uyumsuzda değil hani
hımm teşekkür ederim cnm benimde çok gözüm kaldı onda bi tozpembesi bide turkuazı var onunKEsinlikle toz pembe harika olur ama beyaza dönük krem de olabilir...
ne güzel ben becerememki :)ben heryeri pamuk kilim yaptım :) at makinaya yıka ohh miss :) ben saçlı kilimden beğenmiştim eşim tutturdu pamuk kilim diye :)
aynen pofuduk bende severimde benim kuzularımla öyle bir kirletiyoruzki yıkatmaya yollamaktan genelde yerler boştune güzel ben becerememki :)
bide halı seviyorum böyle kalın pofuduk olcak
aynen bizdede çok kirleniyor ama yapcak bişey yok :)aynen pofuduk bende severimde benim kuzularımla öyle bir kirletiyoruzki yıkatmaya yollamaktan genelde yerler boştu
işte bende o yüzden o fikirle yürüdüm ama bilemedimde pembede açr gibi sankii off sinir oldum en son atcam bütün halıları o olcak :)ben 3 ü beğendim canım ama birde ortamda görmek lazım yarın bakacaksan o zaman karar verirsin mobilyalar düzse halı desenli olsa daha iyi olur gibime geldi
evet cnm aynen bakçam bakalım en çok hangisi denilcekBence en kaliteli toz pembe duruyor..
bence yarın bak toz pembede düşündüm siyah beyazda daha klas olabilir sade ama şık yani yarın ona göre karar ver 3 çok karışık gelirseişte bende o yüzden o fikirle yürüdüm ama bilemedimde pembede açr gibi sankii off sinir oldum en son atcam bütün halıları o olcak :)