hangi halı acil

evet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu
ama aklımda kaldı yarın gittiğimde onuda alcam yıkamaya verdikçe değiştirerek kullanırım aklımda kalmasın keşke alsaydım demiyim
o halının markası nedir ben cok begendim....:KK68::21::KK68:

Sunlar bahsettiklerim tam sizin salona gore.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-04-20-43-16.png
    Screenshot_2015-03-04-20-43-16.png
    291,6 KB · Görüntüleme: 63
evet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu
ama aklımda kaldı yarın gittiğimde onuda alcam yıkamaya verdikçe değiştirerek kullanırım aklımda kalmasın keşke alsaydım demiyim
kışın soba yakarken koyu olanı kullanırsın canım yazın da bunu bu cidden yakıştı ama ya koltuktaki zikzak desenlere de uydu baklavalar :KK66:

Haliniz cok guzel.uymus odaya hayirli olsun.size nacizene onerim olacak.
O kirrmizi gulen surat yastiklar genc odasi izlenimi veriyor.onlari kaldirip siyah beyaz zikzak desenli yastiklar koysaniz sahane olacak.
Cok bogmus o yastiklar
katılıyorum tatlım, bence de olmamış gülen yüzlü turuncu yastıklar. Biliyorum çok tatlılar dokunması çok hoş bende de sarısı var fakat odana yakışmamış güzelim yaa

hhahaha öyle bi deli ettim ki sorma 2 kez gittim 2 mağazasınada ikincisindede mağazadaki tüm halılara en az 3 kez baktım
anladım bacım, ama bunu yaparken kesin eşin yanında yoktu yoksa ya halıların hepsi alınırdı yada hiç biri alınmazdı :KK70:
yalnız bişi diğimmi sadece halıcıyı diğil bizide peşinden sürükledin ,topikçe dert aldı bizi:KK70:

Haliniz cok guzel.uymus odaya hayirli olsun.size nacizene onerim olacak.
O kirrmizi gulen surat yastiklar genc odasi izlenimi veriyor.onlari kaldirip siyah beyaz zikzak desenli yastiklar koysaniz sahane olacak.
Cok bogmus o yastiklar
zebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklar
bide onlar kırmızı değil turuncu normalde berjerlerimin üzerinde duruyorlar
berjerlerim hardal o yüzden azda enerji katsın diye almıştım

zebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklar
yok canım zebra değil zikzaklı vs ikea da vardı bi bak istersen

yarın yatak odasına halı seçmeye ve senetleri yapmaya gidicem o zaman zaten onuda alcam gözüm kaldı :KK51:
bakar söylerim cnm Hoppa
eyvaaahh yatak odasıda var kız şimdiden resimleri at bize uyku tutmaz yoksa bizi, iyi sardı walla bizi bu dekor işi :KK70:
hakkaten aldığın halı odayı açmış, lakin en sonuncuda odayı karartmış ama renklerde çok uyumlu , yedek iyi fikir:)
biz kadınlara yeterki alışveriş yaptırsınlar walla ortalığın anasını ağlatırız :KK76:

ıkea da yoksa da netten bulabilirsin geometrik desenli siyah beyaz yastık diye bakarsın

kışın soba yakarken koyu olanı kullanırsın canım yazın da bunu bu cidden yakıştı ama ya koltuktaki zikzak desenlere de uydu baklavalar :KK66:
evet cnm yada yıkamaya verdiğimde dönüşümlü kullancam
gerçi inşallah seneye kadar kaloriferli bir eve çıkmayı istiyorum

X