evet o canım geometrik olan renk uyumu olarak en uygun ogeometrik olan dimi sarı yeşil gri olan
aslında ilk onu beğemiştim sonra diğerleri göstewrili diye onlarda takıldım
evet öylede diğer halılar benim gözüme daha uyumsuz geldi sanki o dekora serince oda karmakarış olacak gibi geldi:)iyi de baklavada maviler var ne alaka
dimi sanki daha aydınlatır gibi salonuişte budur canım , bence ortası boş krem kenarları baklava olan
kullanışı zor olabilir ama senin dekoruna en uyumlu o bence
üstünede devamlı kullanıyorsan 20 tl civarı halı üstü kilimler var çok rahat edersin
tamam o zaman geometrik olanı üstteki en sadeyi ve en alttaki çok renkliyi istiyim pembeyi kafadan eleyimevet o canım geometrik olan renk uyumu olarak en uygun o
yani zevk meselesi ama ünite ve koltuklar ayrı tonlarda çünkü bi yerde birleşse daha tok olur sanki:)dimi sanki daha aydınlatır gibi salonu
arıyorum şimdi getirsin 3 ünü bi serelim bakalımyani zevk meselesi ama ünite ve koltuklar ayrı tonlarda çünkü bi yerde birleşse daha tok olur sanki:)
çok renkliyi de ele kesinlikle 2sine bakalımtamam o zaman geometrik olanı üstteki en sadeyi ve en alttaki çok renkliyi istiyim pembeyi kafadan eleyim
3ünüde istedim şimdi yarım saat içinde getircekler serip resimlicem ona göre karar veririz kızlarçok renkliyi de ele kesinlikle 2sine bakalım
halıcı akraba mı :)3ünüde istedim şimdi yarım saat içinde getircekler serip resimlicem ona göre karar veririz kızlar
yok kız ne akrabası ben çok kararsız kaldığım için öyle bi alternatif sundu bana serelim hangisini beğenirsen o klasın dedihalıcı akraba mı :)
aa iyimiş valla...peki neden acele ettin tatlım başka halıcılara neden bakmıyorsun?yok kız ne akrabası ben çok kararsız kaldığım için öyle bi alternatif sundu bana serelim hangisini beğenirsen o klasın dedi
çünkü taksitle alabileceğim orası var cnm arkadaşımın alışveriş yaptığı mağazaaa iyimiş valla...peki neden acele ettin tatlım başka halıcılara neden bakmıyorsun?
hmm anladım kredi kartsız heralde...eski halın da çok hoş senin aslında sadece salondan çok oturma odasına uygun gibiçünkü taksitle alabileceğim orası var cnm arkadaşımın alışveriş yaptığı mağaza
kız banada söyle halıcıyı nası deli ettin eve bissürü halı getiriyo bende yapıyım bidayok kız ne akrabası ben çok kararsız kaldığım için öyle bi alternatif sundu bana serelim hangisini beğenirsen o klasın dedi
evet cnm senet ile elden taksitle alcaz kredi kartı kullanmıyorum benhmm anladım kredi kartsız heralde...eski halın da çok hoş senin aslında sadece salondan çok oturma odasına uygun gibi
şimdi resim atıcam cnmeeee sonuççççç?
hhahaha öyle bi deli ettim ki sorma 2 kez gittim 2 mağazasınada ikincisindede mağazadaki tüm halılara en az 3 kez baktımkız banada söyle halıcıyı nası deli ettin eve bissürü halı getiriyo bende yapıyım bida
biz bişey beğenmeye gidiyoruz yaa benim herif çabuk olsana insanların işi var bak diyo len iş benim orda benle ilgilencek dimi