- 14 Mart 2014
- 143
- 15
hangisi cnm deseni hangisi sürekli resim ekledim o yüzden bilemedimkesinlikle 2 numara yapmalısın 1 çok sade atlet sermiş gibi olcak3 de alakasız yorucu . Kesinlikle 2
wooooouuuuuuwwww bu sanki bizi aşacak ama ilk izlenimim pudra rengi (çok açık tatlı pastel bi pembe bildiğim kadarıyla) mükemmel olur gibi geldi :)))geldim cnm atıyorum nettten resmi yatak odam bu takım cnm
he kızzz onca iş seni bekliyo sen gittin kaynatıyonyalnız biraz miraz 3 saat oturmuşum ha
beyazı aldım tatlım ama yarın diğerinide alcam yedek olsun oda çok uydu salonakare kare olan koltugun renklerini yansıtan çok hoş dururdu. beyaz kirlenmeye meyilli oldugundan önermezdim açıkçası sen hangisiini aldın :)
:):):) o kadar kibar halı yoktu orda ama olabilecek en güzelini alcam zaten daracık odam bakalım yarın neler olcak :)wooooouuuuuuwwww bu sanki bizi aşacak ama ilk izlenimim pudra rengi (çok açık tatlı pastel bi pembe bildiğim kadarıyla) mükemmel olur gibi geldi :)))
hehehe napıyım kız kaç kere aradı ayıp olmasın diye gittim :)he kızzz onca iş seni bekliyo sen gittin kaynatıyon
oohhhh misss, ama keşke halıları sermeden sen davet edeydin , hani o çaylar, kahveler güzelim yeni halılara dökülmiyeydihehehe napıyım kız kaç kere aradı ayıp olmasın diye gittim :)
hadi bi çay hadi kahve hadi sohbet derken ettik 12,30
hhaha yok kız bişey olmaz halılar serilirken zaten ettim geldi bi kahvemi içti sonra ben iadeyi ziyaret yaptım :)oohhhh misss, ama keşke halıları sermeden sen davet edeydin , hani o çaylar, kahveler güzelim yeni halılara dökülmiyeydi
canım paravan koyabilirsinkızlar bu arkadaki alanı ne şekilde kamufle edebilirim acaba çok gözümü yoruyor ne gibi değişiklik yapabilirim bu sorunu yaşayanlardan fikir almak istiyorum
aaa evet peki nerde bulabilirim bunları birde aynı yükseklikte bulunurmu?canım paravan koyabilirsin
canım koçtaşda var bu alışveriş sitelerinde ben görmüştüm evmanya,hepsiburada.comaaa evet peki nerde bulabilirim bunları birde aynı yükseklikte bulunurmu?
canım koçtaşda var bu alışveriş sitelerinde ben görmüştüm evmanya,hepsiburada.com
cnm kapıda ödeme seçenekli mi acaba bana o şekilde lazımda görmedende ne şekilde alınırki burda öyle büyük mağazada yok bi tek tekzen var yapı market olarakyanlış anlamazsın umarım ben giz home diye bir marka var onun ürünlerini fuarda gördüm ve cok güzeller netten aratır cıkar....
hepsiburadanın sayfasına bir bak istersen kapıda ödemelicnm kapıda ödeme seçenekli mi acaba bana o şekilde lazımda görmedende ne şekilde alınırki burda öyle büyük mağazada yok bi tek tekzen var yapı market olarak
şimdi inceliyorum cnm teşekkürlerben genelde k.kartı ile ödeme yaptıgım için bilmiyorum kapıda ödeme secenegi var mı ? birde hızlıal.com var
bu odadan bende istiyorum nerden aldııınnn harika yaa :))he kızzz onca iş seni bekliyo sen gittin kaynatıyon