hangi halı acil

kesinlikle 2 numara yapmalısın 1 çok sade atlet sermiş gibi olcak 3 de alakasız yorucu . Kesinlikle 2

kesinlikle 2 numara yapmalısın 1 çok sade atlet sermiş gibi olcak 3 de alakasız yorucu . Kesinlikle 2
hangisi cnm deseni hangisi sürekli resim ekledim o yüzden bilemedim
ama sade olanı aldık zaten çokta güzl aydınlattı odayı aksine kaliteli durdu

kare kare olan koltugun renklerini yansıtan çok hoş dururdu. beyaz kirlenmeye meyilli oldugundan önermezdim açıkçası sen hangisiini aldın :)

kare kare olan koltugun renklerini yansıtan çok hoş dururdu. beyaz kirlenmeye meyilli oldugundan önermezdim açıkçası sen hangisiini aldın :)
beyazı aldım tatlım ama yarın diğerinide alcam yedek olsun oda çok uydu salona

wooooouuuuuuwwww bu sanki bizi aşacak ama ilk izlenimim pudra rengi (çok açık tatlı pastel bi pembe bildiğim kadarıyla) mükemmel olur gibi geldi :)))
:):):) o kadar kibar halı yoktu orda ama olabilecek en güzelini alcam zaten daracık odam bakalım yarın neler olcak :)

oohhhh misss, ama keşke halıları sermeden sen davet edeydin , hani o çaylar, kahveler güzelim yeni halılara dökülmiyeydi
hhaha yok kız bişey olmaz halılar serilirken zaten ettim geldi bi kahvemi içti sonra ben iadeyi ziyaret yaptım :)

kızlar bu arkadaki alanı ne şekilde kamufle edebilirim acaba çok gözümü yoruyor ne gibi değişiklik yapabilirim bu sorunu yaşayanlardan fikir almak istiyorum

kızlar bu arkadaki alanı ne şekilde kamufle edebilirim acaba çok gözümü yoruyor ne gibi değişiklik yapabilirim bu sorunu yaşayanlardan fikir almak istiyorum

canım paravan koyabilirsin

Eklentiler

• indir (1).jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 47
  • indir (2).jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 53
  • indir.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 58
yanlış anlamazsın umarım ben giz home diye bir marka var onun ürünlerini fuarda gördüm ve cok güzeller netten aratır cıkar....

canım koçtaşda var bu alışveriş sitelerinde ben görmüştüm evmanya,hepsiburada.com

yanlış anlamazsın umarım ben giz home diye bir marka var onun ürünlerini fuarda gördüm ve cok güzeller netten aratır cıkar....
cnm kapıda ödeme seçenekli mi acaba bana o şekilde lazımda görmedende ne şekilde alınırki burda öyle büyük mağazada yok bi tek tekzen var yapı market olarak

ben genelde k.kartı ile ödeme yaptıgım için bilmiyorum kapıda ödeme secenegi var mı ? birde hızlıal.com var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…