- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 29
Çok güzel yazmışsın cnm ünitede hata yaptım işte geri dönüşümde olmadıKrem düşünmez misin ?
ilk halı toz pembe olan alakasız olur diye düşündüm ben çünkü zaten koltukların tek renk değil sarı ve yeşil
konsolun siyah beyazmış bir de pembe girerse renk cümbüşü olur gibime geldi , senin salonun nasıl geniş mi ? O ürün katoloğunda durduğu gibi durmuyor bizim evlerimizde malum.
Ben ilk şıkkı eledim bu yüzden.
2. halı aslında güzel gayet mobilyalarınla da uyumlu buldum , ama ben kendi evime almazdım şahsen 3 boyutlu çizimlere karşı bir sorunum var başım dönüyormuş hissi veriyor bana , ben böyle bir sorun yaşamam diyorsan en çok onu yakıştırdım koltuklarına bu 3 şık içinde.
3. halını da hiç beğenmedim açıkçası zevksiz geldi seçim bana fazlasıyla. O hiç bir mobilyaya yakışmaz gibime geliyor.
Bunların haricinde dümdüz 1. resimdeki gibi krem rengi bir halı olabilir diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim cnm evet öyle olcak sanırım :)Hayırlısı olsun canım , biz sadece fikir verebiliriz son karar yine senin :) Güle güle otur da gerisi teferruat zannımca
öyle bi seçeneğim yokki cnmDüz renk hardal rengi
çok teşekkür ederim cnm evet öyle olcak sanırım :)
öyle bi seçeneğim yokki cnm
2cimerhaba kızlar çok acil karar vermem gerekiyor sizce aşağıdaki salonuma hangi halı daha uyumlu olur
bu arada ünite siyah beyaz
Pamuk kilim ne nasil tam olarakben heryeri pamuk kilim yaptım :) at makinaya yıka ohh miss :) ben saçlı kilimden beğenmiştim eşim tutturdu pamuk kilim diye :)
hani böyle uzaktan bakınca halı gibi duruyor, pastel tonlarda krem ve kahve tonlarında,Pamuk kilim ne nasil tam olarak
tatlım seni hatırlıyorum, zamanında sen üniteyi alırken sakın siyah beyaz alma demiştik de dinlememiştinÇok güzel yazmışsın cnm ünitede hata yaptım işte geri dönüşümde olmadı
pembede sanki açar gibime geldi
3 cüyüde hem berjerlerle hemde kanepelerle uyumlu renk tonları barındırıyor diye arkadaşımla beğendik
bakalım ne olcak
hayır cnm o öyle değildi ben aldıktan sonra size salonum nasıl diye sormuştum almadan değiltatlım seni hatırlıyorum, zamanında sen üniteyi alırken sakın siyah beyaz alma demiştik de dinlememiştin
2. mi cnmbence 2 halı çook şeker
3 cüsü evet o daha dikkat çekici gibiBen de toz pembe uymaz diye düşünenlerdenim açıkçası, eğer illa bu üç halıdan biri olcak sa ben 3. sünü tercih ederdim heralde.
oda güzel onuda getirtip denicem az sonra
çok kararsız kaldım ya başka bi yerden alma seçeneğim yok cnm burdan taksitle alcam en gösterişlide bunlardıBence üçü de uymuyor. Acele etme daha hareketsiz ama koltukların rengini içinde barındıran sade halı bak. Koltukların rengini yanında taşı. Cebine resmini kaydet en azından halıcıda iyice incele. İçinde yeşilin ya da hardalın tonlarını yakaladığın az hareketli bir halı uyumlu olur kanısındayım.
ya nasıl alsam ki çok kafam karıştı birde daha sade krem gibi bi halı mı istesem ne yapsam bakın birde bu var bu nasıl olurkikoltuklarının yeşilini petrol yeşili ile karıştırma lütfen canım..Bu halıların koltuklarına en uyumsuzu kesinlikle 3.halı!!! 3. halının hangi tonunu uydurdunuz koltuklarınıza arkadaşınla gerçekten şaşkınım. Ayrıca senin salon koltuklarına göre çok hafif basit bir model bu.