o halının markası nedir ben cok begendim....evet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu
ama aklımda kaldı yarın gittiğimde onuda alcam yıkamaya verdikçe değiştirerek kullanırım aklımda kalmasın keşke alsaydım demiyim
yarın yatak odasına halı seçmeye ve senetleri yapmaya gidicem o zaman zaten onuda alcam gözüm kaldıo halının markası nedir ben cok begendim....
bencede al insan sonra üzülüyor aklı kalıyor sende benim gibisin teşekkür ederim canım benimyarın yatak odasına halı seçmeye ve senetleri yapmaya gidicem o zaman zaten onuda alcam gözüm kaldı
bakar söylerim cnm
evet cnm aynen öyle rica ederim cnmbencede al insan sonra üzülüyor aklı kalıyor sende benim gibisin teşekkür ederim canım benim
Haliniz cok guzel.uymus odaya hayirli olsun.size nacizene onerim olacak.hangisiydi geometrik olanmıydı ccnm kararın
bence de üniteye de uyum sağlar..Sunlar bahsettiklerim tam sizin salona gore.
yatak odanı da görebilir miyiz acaba yeni halılarınla beraberyarın yatak odasına halı seçmeye ve senetleri yapmaya gidicem o zaman zaten onuda alcam gözüm kaldı
bakar söylerim cnm
kışın soba yakarken koyu olanı kullanırsın canım yazın da bunu bu cidden yakıştı ama ya koltuktaki zikzak desenlere de uydu baklavalarevet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu
ama aklımda kaldı yarın gittiğimde onuda alcam yıkamaya verdikçe değiştirerek kullanırım aklımda kalmasın keşke alsaydım demiyim
katılıyorum tatlım, bence de olmamış gülen yüzlü turuncu yastıklar. Biliyorum çok tatlılar dokunması çok hoş bende de sarısı var fakat odana yakışmamış güzelim yaaHaliniz cok guzel.uymus odaya hayirli olsun.size nacizene onerim olacak.
O kirrmizi gulen surat yastiklar genc odasi izlenimi veriyor.onlari kaldirip siyah beyaz zikzak desenli yastiklar koysaniz sahane olacak.
Cok bogmus o yastiklar
anladım bacım, ama bunu yaparken kesin eşin yanında yoktu yoksa ya halıların hepsi alınırdı yada hiç biri alınmazdıhhahaha öyle bi deli ettim ki sorma 2 kez gittim 2 mağazasınada ikincisindede mağazadaki tüm halılara en az 3 kez baktım
dibine katar katılıyorumkatılıyorum tatlım, bence de olmamış gülen yüzlü turuncu yastıklar. Biliyorum çok tatlılar dokunması çok hoş bende de sarısı var fakat odana yakışmamış güzelim yaa
zebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklarHaliniz cok guzel.uymus odaya hayirli olsun.size nacizene onerim olacak.
O kirrmizi gulen surat yastiklar genc odasi izlenimi veriyor.onlari kaldirip siyah beyaz zikzak desenli yastiklar koysaniz sahane olacak.
Cok bogmus o yastiklar
yok canım zebra değil zikzaklı vs ikea da vardı bi bak istersenzebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklar
bide onlar kırmızı değil turuncu normalde berjerlerimin üzerinde duruyorlar
berjerlerim hardal o yüzden azda enerji katsın diye almıştım
çok güzelmiş gerçekten ya yarın çıkıp arıcam inşallah bulabilirimSunlar bahsettiklerim tam sizin salona gore.
eyvaaahh yatak odasıda var kız şimdiden resimleri at bize uyku tutmaz yoksa bizi, iyi sardı walla bizi bu dekor işiyarın yatak odasına halı seçmeye ve senetleri yapmaya gidicem o zaman zaten onuda alcam gözüm kaldı
bakar söylerim cnm
ıkea da yoksa da netten bulabilirsin geometrik desenli siyah beyaz yastık diye bakarsınzebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklar
bide onlar kırmızı değil turuncu normalde berjerlerimin üzerinde duruyorlar
berjerlerim hardal o yüzden azda enerji katsın diye almıştım
ne demek yeni halılarla beraber, biz seçmicezmi yaniyatak odanı da görebilir miyiz acaba yeni halılarınla beraber
elbettte cnm yarın çekerim uzun zamandır zaten yatak odamı yayınlamayo düşünüyordumyatak odanı da görebilir miyiz acaba yeni halılarınla beraber
evet cnm yada yıkamaya verdiğimde dönüşümlü kullancamkışın soba yakarken koyu olanı kullanırsın canım yazın da bunu bu cidden yakıştı ama ya koltuktaki zikzak desenlere de uydu baklavalar