Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yoo çok erken değil mı?
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..:eek:Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydim:KK53:belki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutma:eek:o daha da catliyo:110:

Ya düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorumo_O
Yapma yaw kullan..faydası da oluyo bence..en azından çok.pahalı bisey almasda olur..Ama yagla bence:eek:

Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..:eek:Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydim:KK53:belki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutma:eek:o daha da catliyo:110:

Memiklerede mi sur mek lazim:eek: bende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi:cry: eski memiklerimi geri istyorum ben ya:KK42::KK42:

Benm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakim :D

Memiklerede mi sur mek lazim:eek: bende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi:cry: eski memiklerimi geri istyorum ben ya:KK42::KK42:
Benim.oldu süt dolduğu anlarda ilk aylarda ve gebeliğin son aylarinda:KK53:İlginç ama yok nere gitti nası geçti bilmim çatlak ne kalmadi:eek:

Back
X