• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşgeldin rabbim fazla bekletmes in ins..sorun varmi sebepsizmi:KK51:
İnşAllah canıım benim yumurtalıklarda polikistik görünümü var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım gayeet normal. sadece eşimde biraz sperm hareketinde sıkıntı var o kdr ama doktor bu sonuçlarla olmaması gibi bir durum söz konusu değil dedi.
Bu ay başı hsg çektirdim o da temiz çıktı bu ay beklemedeeyiz. gelirse kırmızılar eğer doktor gel iğneye başlayalım dedi. Umarım gelmez :(

İnşAllah canıım benim yumurtalıklarda polikistik görünümü var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım gayeet normal. sadece eşimde biraz sperm hareketinde sıkıntı var o kdr ama doktor bu sonuçlarla olmaması gibi bir durum söz konusu değil dedi.
Bu ay başı hsg çektirdim o da temiz çıktı bu ay beklemedeeyiz. gelirse kırmızılar eğer doktor gel iğneye başlayalım dedi. Umarım gelmez :KK43:
Şükür çok büyük sorunn yokmuş..pkolu çok ark bebesine kavuştu..bak hsg sonra çok kavuşan var düzenli çalışın..ins hamile kalırsın.:KK19:

Bide belirli aydan sonra karın acayip geriliyor harbicanim..cilt kuruysaa abowww acayip kaşıntı ve çatlak basliyo...Özellikle 30.haftadan Sobra..benim 32 .haftaya kadar hiç yoktu..birden acayip kaşıntı ve çatlak oldu..iyde yaglamiyodum:eek:OLAN.OLDU:KK53:

Kızlar beni de listeye dahil eder misiniz? 1,5 senedir uğraşıyoruz :KK43: cimcimegfb cimcimegfb

Hosgeldniz listemiz yoktur . Topik kuruldugunda liste kurup stres yapmak istemedik . Sadece hamislerimizin annelerimizin listesini yapıyoruz . Ins gel senin bebenide beraber bekleyelim

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bebe yagi kullaniyorumm tatlimm kizimla beraber kizm dogdugundan beri yikandiktan sonraa vucudunu yaglarim..bende basladim 1 aydir her dustan sonra karnimi ve memiklere suruyorum..bende yuzumde kuruluk olmaya basladi..neemlendirici surecem..kizimda az catlaklar vardi ama ne kadar onlm alisan al catliycaksa catliycak yani:oops:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz bebe yagi kullaniyorumm tatlimm kizimla beraber kizm dogdugundan beri yikandiktan sonraa vucudunu yaglarim..bende basladim 1 aydir her dustan sonra karnimi ve memiklere suruyorum..bende yuzumde kuruluk olmaya basladi..neemlendirici surecem..kizimda az catlaklar vardi ama ne kadar onlm alisan al catliycaksa catliycak yani:oops:
Bebe yağı işe yarar mı habibtem. Bende başlayayım mı?

Back