- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.981
Seninkiler gıcıklık yapmis sana yasakimHarbicanim benimde oleydi çok az buyudu agrimadida hiç..ama catladi hahaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkiler gıcıklık yapmis sana yasakimHarbicanim benimde oleydi çok az buyudu agrimadida hiç..ama catladi hahaa![]()
İnşAllah canıım benim yumurtalıklarda polikistik görünümü var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım gayeet normal. sadece eşimde biraz sperm hareketinde sıkıntı var o kdr ama doktor bu sonuçlarla olmaması gibi bir durum söz konusu değil dedi.Hoşgeldin rabbim fazla bekletmes in ins..sorun varmi sebepsizmi![]()
Şükür çok büyük sorunn yokmuş..pkolu çok ark bebesine kavuştu..bak hsg sonra çok kavuşan var düzenli çalışın..ins hamile kalırsın.İnşAllah canıım benim yumurtalıklarda polikistik görünümü var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım gayeet normal. sadece eşimde biraz sperm hareketinde sıkıntı var o kdr ama doktor bu sonuçlarla olmaması gibi bir durum söz konusu değil dedi.
Bu ay başı hsg çektirdim o da temiz çıktı bu ay beklemedeeyiz. gelirse kırmızılar eğer doktor gel iğneye başlayalım dedi. Umarım gelmez![]()
Bak seninkide yapabilir buyumeyenler sinsi oluyo haha tikat etSeninkiler gıcıklık yapmis sana yasakim![]()
Vay sıpa vayyyBak seninkide yapabilir buyumeyenler sinsi oluyo haha tikat et![]()
Bide belirli aydan sonra karın acayip geriliyor harbicanim..cilt kuruysaa abowww acayip kaşıntı ve çatlak basliyo...Özellikle 30.haftadan Sobra..benim 32 .haftaya kadar hiç yoktu..birden acayip kaşıntı ve çatlak oldu..iyde yaglamiyodumVay sıpa vayyy![]()
İçime doğmuşsa demekki İnşAllah o listeye en kısa zaman da ben de girerim :)Hosgeldniz listemiz yoktur . Topik kuruldugunda liste kurup stres yapmak istemedik . Sadece hamislerimizin annelerimizin listesini yapıyoruz . Ins gel senin bebenide beraber bekleyelim
Şükür çok büyük sorunn yokmuş..pkolu çok ark bebesine kavuştu..bak hsg sonra çok kavuşan var düzenli çalışın..ins hamile kalırsın.![]()
İçime doğmuşsa demekki İnşAllah o listeye en kısa zaman da ben de girerim :)
Duzenli calismaktan kastiniz nedir hanfendi![]()
Nickin çok değişik hijaİçime doğmuşsa demekki İnşAllah o listeye en kısa zaman da ben de girerim :)
Bebe yağı işe yarar mı habibtem. Bende başlayayım mı?EnHarbiKiz bebe yagi kullaniyorumm tatlimm kizimla beraber kizm dogdugundan beri yikandiktan sonraa vucudunu yaglarim..bende basladim 1 aydir her dustan sonra karnimi ve memiklere suruyorum..bende yuzumde kuruluk olmaya basladi..neemlendirici surecem..kizimda az catlaklar vardi ama ne kadar onlm alisan al catliycaksa catliycak yani
![]()
Istediginden baslaaa.Bebe yağı işe yarar mı habibtem. Bende başlayayım mı?
E öyle yağlı yağlı mı gezcemIstediginden baslaaa.
Her banyo sonrasi sur ohhh misss gibi![]()
E öyle yağlı yağlı mı gezcem![]()
Ne gülüyon be ciddi bişey diyoz surdaHahahhahaha allah cezani vermesin![]()
Ne gülüyon be ciddi bişey diyoz surda![]()
Krem gbi o bebek yagi,zeytinyag gbim degilvalla alem kadinsin ha
![]()