- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.961
Ay sıkılıyoruk ben kavga olunca
Benim hosuma gidiyor psikopatim heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sıkılıyoruk ben kavga olunca
Psikopatsin tabiii yavrum eymenim neler çekiyor elindenBenim hosuma gidiyor psikopatim heralde
Psikopatsin tabiii yavrum eymenim neler çekiyor elinden
Hastasin diye yapamiyosun dimiOf eymene bisey yaptim yok hastayım ben
Hastasin diye yapamiyosun dimi
PisssYok yapiyorum aç birakiyorum cocugu nihahahahahahhahaha
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydimbelki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutmao daha da catliyoYoo çok erken değil mı?
Yapma yaw kullan..faydası da oluyo bence..en azından çok.pahalı bisey almasda olur..Ama yagla benceYa düzenli kullanip çatır çatır çatlayan da çok. Yani çatlayacaksan kullansan da kullanmasan da çatlıyor. O yüzden kullanmayi düşünmüyorum
HiyirdirYaw ben 1 hafta once naptimi bilmiyorum sen bu sorulari Y yasakhayal e sor masallah herseyi bilir unutmaz
Tam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydimbelki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutmao daha da catliyo
Hiyirdir
Benm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakimTam zamanı harbicanim..hani kullanmaya baslaki orası gerilince yumşak olsunki catlamasin...hani yine çatlayan çalıyor ama faydası da olabilir..bence başla..Benim az çatlak var düzenli kullanmadım ama keşke kullansaydimbelki dahada az olurdu çatlak..memikleri unutmao daha da catliyo
Datlum çatlak kremi kullaniyo musun??EnHarbiKiz soyleee bebisim
Benim.oldu süt dolduğu anlarda ilk aylarda ve gebeliğin son aylarindaİlginç ama yok nere gitti nası geçti bilmim çatlak ne kalmadiMemiklerede mi sur mek lazim bende memiklerde catlama olmadida . Emzirmeyi kestikten sonra ust taraflari kiristi eski memiklerimi geri istyorum ben ya
Harbicanim benimde oleydi çok az buyudu agrimadida hiç..ama catladi hahaaBenm memikler hiç büyüyecekmis gibi degil yasakim
Ben 3 aylıkken başladım son aya kadar ama çok düzenli sürmedim.. kaybetme korkusundan ona elim varmiyodu bile.Ne kadar kullandin, ne kadar surdun catlak.kremini didide ben hatirlamiom yasaka.sor didim
Hoşgeldin rabbim fazla bekletmes in ins..sorun varmi sebepsizmiKızlar beni de listeye dahil eder misiniz? 1,5 senedir uğraşıyoruz cimcimegfb