• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Krem gbi o bebek yagi,zeytinyag gbim degil :KK70:valla alem kadinsin ha:KK73:
Cnm şu sperm çıkışı olmayan arkadaşın ne yaptı tekrar test kan tahlili muayene falan oldu mu? Uzun zaman oldu sıkıntılı dönemden geçtim unutmuşum şimdi aklıma geldi nerak ettim

Istediginden baslaaa.
Her banyo sonrasi sur ohhh misss gibi:21:
Bence hergün sursun karın ve Memiklere:eek:liarac var ama harbicanim pahali biraz ama çok etkili bır krem .hergün başka bi krem 3 gunde bir onu da sürebilirsin..Eğer alırsan ..aslında varya en güzeli aktardan alınan kakao badem yağı karışımı daha uygun gelir hemde doğal bi karışım olur:eek:

Cnm şu sperm çıkışı olmayan arkadaşın ne yaptı tekrar test kan tahlili muayene falan oldu mu? Uzun zaman oldu sıkıntılı dönemden geçtim unutmuşum şimdi aklıma geldi nerak ettim
Sali gunu randevusu var bakalim dr a .
sen nasilsin degerlerin yükseldi ins ?

Puff alayim bari napim:KK51:
Arbim bende bebe yagi kullandim iki uc aylikken basladim hep sadece gobeke surdum gobekimde tek catlak yok ammmaaaaaa bacaklarda oldu kasik yani oralari kimse demedi sur diye sursem catlamazdi belki de benim.cildim cok kuru kac kez kabuk kabuk deri dokuldu gobekten cok kasinio son aylar bacaklarinida unutma :12: yaglan hahaa :52:

Arbim bende bebe yagi kullandim iki uc aylikken basladim hep sadece gobeke surdum gobekimde tek catlak yok ammmaaaaaa bacaklarda oldu kasik yani oralari kimse demedi sur diye sursem catlamazdi belki de benim.cildim cok kuru kac kez kabuk kabuk deri dokuldu gobekten cok kasinio son aylar bacaklarinida unutma :KK12: yaglan hahaa :KK52:
Benmde 3. Aylık oldu başlayayım o zaman yaglanmaya:KK53:

Back