- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #157.921
İntihar etmiş alla alla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetDalga gecme ya sizde saat 22:12 daha demi
Ana şok oldum yeni kk dan orendim.namik.öldümu
Dinlen bence ıy geceleeeBen gidiom o zmn yatmaya
Tam 12 den furdu habibtemYEME bizicimcimenn yaptigi cinsiyet tahmini bende yanlis cikti
Erkek dedi dee bazi seyleri ben yaptim kiz cikmasi lazim erkek dedi bana bilmedi iste bilmediTam 12 den furdu habibtemYEME bizi
Yanlis hesap etmis ben yaptgimda kiz cikiyor en son benim hucreler yenilenmis hamile kaldigimda mayista yenilenmis..haziranda hamile kaldim esim de agustosta yenilendi anlamadim.gitti cimcimegfb aciklama bekliyorum
Habibtem anlamadım yaw ne yazdinErkek dedi dee bazi seyleri ben yaptim kiz cikmasi lazim erkek dedi bana bilmedi iste bilmedi
He o zaman bu testte tutmuyoyiğit animmYanlis hesap etmis ben yaptgimda kiz cikiyor en son benim hucreler yenilenmis hamile kaldigimda mayista yenilenmis..haziranda hamile kaldim esim de agustosta yenilendi anlamadim.gitti cimcimegfb aciklama bekliyorum
Erkekler 4 kadinlar 3 yilda iyi mi hesabladin . Su anda kafam basmıyor tekrar yapalim.sana habibtem
Deme odami hasta
He o zaman bu testte tutmuyoyiğit animm