Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çok sağol canımmm... gülücük ün haberi değil mi? çoook sevindim yaaa bu piyango bize hangi ay vuracak bakalımmm:KK16:

Allah razı olsun canım...iyiki varsınız, hep birlikte ilk kimin halayını çekicez bilmiyorum ama kimin olursa olsun ben coşup taşıyorum içim içime sığamıyo vallahhhiii:KK52:

inşallllaaaaaaahhhhh inşallaah öyle olur, ağzından bal damlıyo vallahiii:KK14:

ekim topigindeki kln arkadasimizin hamilelik haberi pazartesisevmezimmmm:KK52::KK52::KK52:oda 1,5 yildir ugrasiyodu sogan kürü yapti bu ay hemen hamile kaldi..klomenin bile faydasini görmemistiiii:KK30:sogan kürü vesile oldu hamile oldugunu ögrendi...:KK16::KK16::KK16::KK16:

ekim topigindeki kln arkadasimizin hamilelik haberi pazartesisevmezimmmm:KK52::KK52::KK52:oda 1,5 yildir ugrasiyodu sogan kürü yapti bu ay hemen hamile kaldi..klomenin bile faydasini görmemistiiii:KK30:sogan kürü vesile oldu hamile oldugunu ögrendi...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayyyyy canim bende bu ay 7 dlgun icttim o bile fayda etti 2 3 gun gec de olsa yumurtladim hic yumurtladigimi fark etmezdim ve onceden adet olacagim gunde yumurtlardim dusunun yani benim durumumu o yuzden mucizevi bisey bu sogan

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun tadında bir topik olmuş bu :)
çok da güzel olmuş :) hangi ay olduğunun hiç önemi yok, Yüce rabbim nasip etsin,
hepimiz anne olalım inşallah ...

ağustosta 20 haftalık bebeğimin kalbi durdu. sonrasında üç ay korunduk.. ve devamında deniyoz rabbim nasib eder inşallah yaralarımı saracak bi bebiş.

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun tadında bir topik olmuş bu :)
çok da güzel olmuş :) hangi ay olduğunun hiç önemi yok, Yüce rabbim nasip etsin,
hepimiz anne olalım inşallah ...

Amin canim benim sen nasilsin biraz bahset kendinden taniyalim seni

Hosgldin canim benim nasilsin senin adet ne zaman kör olasi gelmez insallah de bebek geler
KÖR OLASI DÜN GELD :KK43: 7 GÜN GEÇİKMİŞDİM HAMILEYIM DIYE SEVINIYORDUK EŞİMLE AMA DÜN GELDİ :KK43: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM ÇOK BUYUK AMA ŞU REGL IM BITSIN GOSTERECEM BEN O YUMURTALARIMA KALIYOM MU HAMILE KALMIYOM MU DIYE :KK70: DELLENDIRDI DUN CUNKU BENI :):):):) ZORLAYACAM VALA IYICE HRSEYI :p:p

Amin canim benim sen nasilsin biraz bahset kendinden taniyalim seni

benm biraz uzun ve karışık, adet düzensizliği bazen prlktn yüksekliği vs ..
bi düşük yaptım sonra bi daha gebe kalamadım şimdi adet bekliyorum işte
doktora gidicem sonraki süreci belirlemek için ??

KÖR OLASI DÜN GELD :KK43: 7 GÜN GEÇİKMİŞDİM HAMILEYIM DIYE SEVINIYORDUK EŞİMLE AMA DÜN GELDİ :KK43: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM ÇOK BUYUK AMA ŞU REGL IM BITSIN GOSTERECEM BEN O YUMURTALARIMA KALIYOM MU HAMILE KALMIYOM MU DIYE :KK70: DELLENDIRDI DUN CUNKU BENI :):):):) ZORLAYACAM VALA IYICE HRSEYI :p:p

Adet miktarin nasil cnim belki ustune gorme olabilir

X