- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
evet var canım adetının 2 qunu qıtmelısın ac karnına . koldan kan alıyorlar bır tup 2 saatte cıkıyor
doktordan gelince karabiberim bizede bildirryaw valla güzel haberler gelince hepimizin moralide düzeliyo..
yasak hayalim merak etmehabersız bırakmam sızı dualarnızı eksık etmeyın o yeter :)
karabiberim al canim cok faydasi oluyo gercektenn
duam senle canim benim..hepinize edecem bitanem......yeterki bu özlemimiz son bulsunnn
insallah olacan pazartesisevmezimmmbizde teyze olacagiz sayende insallahhh
inş canım bu ay rabbım sana o qunu qosterırhayırlı uğurlu olsuuuuuunnnnnn...
ovülasyon testi yapmak benim için motivasyon kaynağı oluyo silik çizgi çıkıyo hep sadece yumurtladığım günler kopkoyu oluyo....Gebelik testinin de öyle olduğu günleri hayal ediyorummm....
kredi kartı istiyor ya bende eşimde kullanmıyoruz k
hımmm...evet o site kredi kartı ister, internetten bi arasana kapıda ödeme seçeneği olan var mı diye.ben hep ordan alıyorum bilmiyorum o yüzden
canlarım ben cıkıyorum hepınızı ıyı geceler dualarınızı eksık etmeyın .
sağol quzum benim seninde cuman hayırlı olsun .Günaydınnn kızlarrrrr
hepinizin cuması hayır olsunnn
Bir arkadaşın doğum haberini aldım, uçarak gittim resmen hastaneye...yok böyle bir güzellik, maşallah annede bebekde sağlıklı... Allah bize de nasip etsin...sevdim sevdim kucağımdan indirmedim, emzirmesine yardım ettim...stajlarımı başarıyla atlatıyorum asıl kendi bebeğimi nasıl sever öperim tahmin bile edemiyorum...
küçücük ağzıyla beceriksizce emmeye çalışıyor ama genellikle uyuyor dünyalar güzeli...
çok ağladım orda tutamadım kendimi. bu sadece Allahın lutfedebileceği bir şey ben bu aciz halimle uğraşmaktan ve dua etmekten başka hiç bir şey yapamam..
ama inanın içim bir sıcaklıkla doldu, bir bebek insanın hayatında yaşayabileceği en büyük değişiklik...
eşimin baba olduğu günü görmek istiyorum, o nada gözlerinde belirecek duyguyu merak ediyorum.onu nasıl öper nasıl kucağına alır merak ediyorum.
arkadaşım dediki doğum sancısı çekerken hep seni düşündüm senin için dua ettim Allah bu duyguları sana da yaşatsın istedim dedi, hala ağlıyorum bunları yazarken...demekki dışarıdan bayağı çaresiz gözüküyorum, ama kabul aciz ve çaresizim.
çare sadece Rabbimden gelecek ve ben de tüm bu duyguları bebeğimle birlikte yaşayacağım inanıyorum...
eşim ve ben bir aileyiz birbirimize de yetiyoruz hamdolsun ama bir bebek bu aileyi şenlendirir, havalara uçurur mutluluktan...
rabbim hepimizin yüzünü güldür ve dualarımıza hayırla sağlıkla karşılık ver...amin
canlarim inslaah iyisinizdir cumaniz mübarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsinnnbu gün giremedim buraya diger topikte bi arkadasimizin hamilelik haberi vardi sevindik mutlu olduk inslaah burdada ayni duygulari yasarizzzzzz
canlarim inslaah iyisinizdir cumaniz mübarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsinnnbu gün giremedim buraya diger topikte bi arkadasimizin hamilelik haberi vardi sevindik mutlu olduk inslaah burdada ayni duygulari yasarizzzzzz
Oy bitanemmm benim uzulme demiyorum cunku kalbine goz yaslarina soz geciremiyecegini biliyorum o yuzden sadece fazla hirpalama kendini diyebilirim seni seviyorum canim hep yanindayim sakin unutma
Hos geldin canisi insallah bu ay bu topikte en az 3 kisinin ham. Haberini alacaz insalahhhhhhhh
niki ciğim topik sana emanet beyim gelecek şimdi çıkmam lazım gece giricem görüşürüz inşallah
Bir arkadaşın doğum haberini aldım, uçarak gittim resmen hastaneye...yok böyle bir güzellik, maşallah annede bebekde sağlıklı... Allah bize de nasip etsin...sevdim sevdim kucağımdan indirmedim, emzirmesine yardım ettim...stajlarımı başarıyla atlatıyorum asıl kendi bebeğimi nasıl sever öperim tahmin bile edemiyorum...
küçücük ağzıyla beceriksizce emmeye çalışıyor ama genellikle uyuyor dünyalar güzeli...
çok ağladım orda tutamadım kendimi. bu sadece Allahın lutfedebileceği bir şey ben bu aciz halimle uğraşmaktan ve dua etmekten başka hiç bir şey yapamam..
ama inanın içim bir sıcaklıkla doldu, bir bebek insanın hayatında yaşayabileceği en büyük değişiklik...
eşimin baba olduğu günü görmek istiyorum, o nada gözlerinde belirecek duyguyu merak ediyorum.onu nasıl öper nasıl kucağına alır merak ediyorum.
arkadaşım dediki doğum sancısı çekerken hep seni düşündüm senin için dua ettim Allah bu duyguları sana da yaşatsın istedim dedi, hala ağlıyorum bunları yazarken...demekki dışarıdan bayağı çaresiz gözüküyorum, ama kabul aciz ve çaresizim.
çare sadece Rabbimden gelecek ve ben de tüm bu duyguları bebeğimle birlikte yaşayacağım inanıyorum...
eşim ve ben bir aileyiz birbirimize de yetiyoruz hamdolsun ama bir bebek bu aileyi şenlendirir, havalara uçurur mutluluktan...
rabbim hepimizin yüzünü güldür ve dualarımıza hayırla sağlıkla karşılık ver...amin