- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.961
Aminn Canımm. Allahım Bütün Askerlerimizi Korusunn
ben kurabıye yapıcammm tatlımmm ellerım hamurlu olucakk cvp yazamayablırım gelıcemmm tekrar acık zaten kk
hancekimm eline sağlık un kurabiyesi mi buu üstte yazmıştın yapcem dieee
selam kızlar nasılsınız bakalım cumadan beri,
yaaaaa ne kadar çok sayfa ilerlemişsiniz sabahtan beri oku oku bitiremedim :)))
ama okumadan da şimdiye gelmek istemedim, iyikide okumuşum çok güzel bir kurabiye tarifi öğrendim, hemen denemek istiyorum :)))
beni kimse merak etmemiş ama ben yine söyliyeyim bat ım 17 şubattı fakat dayanamadı benim kırmızılar 16sında daha geldiler yani bugün 3.günüm adetimin, klomen kullanıcam bu ay, soğan kürüne başlıcam birde ovulasyon testi alıcam inşallah bu ay rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi tuttururuz ne diyeyim,
yasakhayalim nasılsın tatlım, özledim hepinizi yazışmaları , vallah bağımlılık yapıyor burası kızlar yaa...
Kızlar bebek falan yok 0.100 çıktı((
eskileri okumadan rahat edemiorum yasakımmm :122::122::122::126::126::126:
kızlaarrrr ektimm çiçekciklerimmiiiçok mutluyum çokkk hiç çiçeğim yoktu evdeee hep hevesim vardı ama işten fırsat bulamadım dı çok şükür artık 1 tane çiçiğm varrr
Karabiberim naber tatlim
kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmiiiiiiiii
ahanda iyice öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmfıstıklarımmm tadı cokkk guzelll olmuss buyrun gelinnnn hepberaber yıyelımmmmm
dayanamayıp sıcak yedımmmm agzım yandııı hahhha
Edaaaam sende kurabiyelerin resmini ekle istersen kahvenin yanında güzel gidiyorlar:)))
Buyrun kızlarrr sohbetimiz daha tatlı olsunnn
oyyy mis miss ellerne sağlık hancekimmm
Güle güle büyüt bitanemmm,bende açan çiçekleri severim ama maalesef silver izin vermiyor evde çiçek beslememe((
iyiyim mersahım cok sukur sen nasılsın bırtanem
gızzzzzz gelinnnn ben qeldım
slm millet ben geldim.......
hoş geldinnnn caneyyyy
hoşş geldinnn cnmmmmm
Afiyet olsunnn bitanemmm,edaaaamda kurabiyeleri eklerse mmmm mükemmel olur