- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.981
saol cnm inş. evde bi uğraşım olsunn bakalım bulursa başka çiçekler ekicemm napim yaww bölelikle uzaklaşıorz kafamızdakilerden senin evde silverin var hiç olmassa canım sen böle yukarda biyerle koy çiçeklerini olmasmı
hoşbulduk canım
nabersiniz bakalım kiminiz çiçek ekmişkiminiz kurabiye yapmış bende isterim kurabiyelerden
valla canımm bugün hepimizin maşşallahı varrrben çiçek ektimm edammm un kurabiyesi yaptıı hancekimmm türk kahvesiii ooohhh gelde şenlenme :118::118::118::118::125::125::125::125:
evet canım ya iyiki o var hergün eşime dua ediyorum zaten aldığı için,kız annesinin bidenecik meleğiya ooo yer onu annesi yeer,kucağımda yatıyo şuan aynen böyle sevdim şimdi ıııııh diyo bana sevgi pıtırcığı:)))
Deviriyor bitanem saksıları toprak kokusu olunca maalesef,hayatım kediden bahsediyoruz heryere zıplar bu o kokuyu aldıktan sonra serseri buuu:)))Otunu balkona koydum zaten ordan yiyor onu bile alamıyorum evin içine:))))
yerim kız ben onuuu maşşallh ne kadar aktiff olsun canımm o daha ii çiçektennn sık sıkıştır benimi için onuuu
yaee canlarr siznde ekranın iki yanında çamaşır sepeti die reklam var mıanam ekranımı kesiyor çok rahatsız edici yaww kapatma düümesi yok mu bun larıı
oy maşallah kızlara..........
Dün yolda neredeyse heryerde papatya vardı eşim durayım istersen topla dedi bu topuklarla bu kıyafetle nasıl gireyim toprağın içine dedim vazgeçtik toplamaktan bende papatya manyağıyım başka çiçek olmasın bana sadece papatya olsun geçen yaz balkonumun heryeri papatya doluydu:))Bu senede yaparım inşallah...Evet silver çiçekten daha iyi tabiki konuşurda benimle resmen ben sorarım o ıııııh der kızarım ııııııh der biz eşimle öpüşürken hoooop aramıza girer:)) yemek ister ııııııh,ot ymek ister balkon kapısının önünde ııııh oooo saymaya kalksam o kadar çok şeyleri varki,ben hüzünlendiğimde mesela ağlarsam eğer hemen kucağımda biter yanağımı okşar ellerimi yalar üzülme ben varım der gibi,kız bu sevilmezde napılır,senin içinde sıkıştırdım öptüm şimdi ıııııh diyip kucağımda şekil değiştirip yattı yine uyuyo sıpam:)))))
yaee canlarr siznde ekranın iki yanında çamaşır sepeti die reklam var mıanam ekranımı kesiyor çok rahatsız edici yaww kapatma düümesi yok mu bun larıı
Herkese yaptım ben kahveyi seven buyursun kızlarrr
canoommmm hosqeldın quzum
kizlar masalalh valla 3 günde 200.sayfamiza ulastikkk
yaw mutfakta hemen bi yazim dedimm.misafirim geldide
sevmezmiyim datlummiiss gibi bir türk gayfesine bayılırum yawwwww
ayy canımmm hisedior ve kıskanıo demek senii koca gün ikinizsinizzalışmıştır sanaa bende istiyorıumdaa eşime yasak tüylü hayvanlarla yaşamak bi ara köpek istemiştim böle minik hiç büyümeyenlerden doktoru istemedi bende sıkıldıkca kocişimi seviorummm artıkkk
buarada hancekim benimde ennnnnn ennn sevdiğim çiçek papatyadırrr eşimde hiç öle gül felan almas sağ olsun sadece bembeyazz miss narin güzel papatyaşardan alır oda canı istersee
maşallah ozaman bizeee yasakımmsana bol muhabetler olsun ahh yaa keşke banada misafir gelse evim herkese o kadar uzakki ve ölesine ucbaa bi yerdeki araçsiz kimse gelemioo ppffff
Aynen öyle beni çok kıskanıyor serseri eee annesiyimya ben onun 1 aylık va vardı ya yoktu bana geldiğinde annesi biliyor beni,ama eşimden aklı çıkıyor:)))Benimde tek vazgeçilmez çiçeğimdir başkada çiçek sevmem zaten öyle gülmüş orkideymiş..Benim isteme çiçeğimde nişan çiçeğim düğünde el buketim masamdaki çiçeklerim araba çiçeğine kadar papatyaydı,benim eşimde hep özel günlerde canı istediğinde tek aldığı çiçek papatyadır:)))Ayyy canım kocişim benim içimden geldi bugün ona en sevdiği yemeği yapiiim:))))