- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.941
Selam kizlar yasagim nediyon
mersahim merhaba kusura bakma minikkusumm ne diyecektimki valla anlamadimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar yasagim nediyon
mersahim merhaba kusura bakma minikkusumm ne diyecektimki valla anlamadimda
Yasagim dr gittim dusundugum gibi birsey yok dedi. tam regl olamadiysan adet sokturucu verdi. onu icmeyip sogan kuru fln mi yapsam
Napiyon ne ediyon gibi sordum ama olmadi mi :44:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklarımmm tadı cokkk guzelll olmuss buyrun gelinnnn hepberaber yıyelımmmmm
dayanamayıp sıcak yedımmmm agzım yandııı hahhha
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklarımmm tadı cokkk guzelll olmuss buyrun gelinnnn hepberaber yıyelımmmmm
dayanamayıp sıcak yedımmmm agzım yandııı hahhha
İyiyim bitanemm şükür,çay keyfi yapıyorum buyrun hep beraber olsunEki Görüntüle 635646
Yazdım sana ama görmedin galiba bitanemm benimmm,sen nasılsın???
Oww dikkat et bitanemm,afiyet bal şeker olsunnn,yarasın...Un kurabiyesi gibi oldu dimi??
afiyet olsunn edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw biraz var simdi kahvenin yaninda verecemmm misafire
Kızlarrr Ben Geldimmmmmmmm
Çook Özledimm sizi Ne yapıyosunuzz bakalımm ?? Kimlerr Burdaaa
ooohh hancekim gene yapmışınnn güzelliğiniii bu yorgunluğuma nassıl iyi geldi anlatamamm ellerin dert gömesin arkadaşımmm
ooohh hancekim gene yapmışınnn güzelliğiniii bu yorgunluğuma nassıl iyi geldi anlatamamm ellerin dert gömesin arkadaşımmm
Hemmen bitanemm benimmm
100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1paket puding(ben çilekli pudingten yapıyorum enfes oluyor diğerleriye denemedim henüz ama sen evde hangisi varsa onunla yapabilirsin)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yapılışı:Tüm malzemeyi karıştırıyorsun unu yavaş yavaş ekle hamurun kıvamını yazamıyorum o sana zaten dur diyor çok güzel bir kıvam oluyor çok sert yapmamaya çalış,Yumuşak olsun hamur,Bunları yapmadan fırını 180 dereceye ayarla aç ısınsın fırın bu kurabiyenin püf noktası kurabiyelerin üzeri çatlayınca hemen fırından çıkar yoksa kıtır kıtır oluyo.En son fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele,içine şeker koymadığımız için az şekerli oluyo şeker koyuncada bisküvi gibi kıtır oluyor...
AFİYET OLSUNNN BİTANEMMMM
Afiyet bal şeker olsunn bitanemmm,şimdi kahve yapmaya kalkıyordum sabah edaaaaamla içtik sizler gelene kadar şimdi hepimiz toplanmışken(eksiklerimiz var tabiiki))yapiim yorgunluk kahvelerimizi
edammmmmmmm hancekimmmmmmmmm bülbüllerimmmmmmm öpecemmm yanaciklarinizzzdannnn
canım keske sımdı yakın olsaydıkkkkkkkk hemen tepsıyı getırırıdımmmm sanaa kahveylede ıyıgıder bebeısımmmmmmmm
bende isteremmm yasakımmmm
ilhannazimm ben cayi bile görmemistimm kacirmisimmhancekimm eline saglikkkkkkkkkkkkkk
kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmiiiiiiiii
ahanda iyice öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmm