-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.841
kızlaar günaydınlar, iyi haftalar herkese:)
benim bir sorum olacak, regl tarihime 12 gün var daha. önceki reglden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik eşimle. Başım dönüyor, midemde hafif bir bulantı var, baş ağrısı oluyor ve de hafif bir sıcak basması oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ben de soğan kürü ve tarçın+bal+çörek otu kürünü denedim ama o kürler sadece regl düzenimi bozdu,başka işe yaramadı ben de.Çok istiyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bu kadar erken belirtsi vermesi?
saqol mersahımkarabiberim kolay gelsin:))
tamam quzum aksam mıdemde fena yanma bulantı acıma vardı duramadım sımdı dr qtcemtabi sen yapmayacan temizlik ne..tatlibibberim simdide yine dikkatli ol agir biseyler ne kaldirma yine tedbirli oll
iyidir kuzucum allah kolaylık versin sana zor işler valla,benimde son 2gün hayırlısı bakalım
valla hıc sorma nıkyy ım kımsenın hızını yetıslmıo msa maşWwaaaooooooowwwww kizlarim ne yapiyosunuz yav massallah bu ne hizz boyle
bu arada çalışmaları ben yapıyorum, kaynanam başım dönüyo midem bulanıyo diye yatıyo :)))
saqol mersahım
tamam quzum aksam mıdemde fena yanma bulantı acıma vardı duramadım sımdı dr qtcem
valla hıc sorma nıkyy ım kımsenın hızını yetıslmıo msa maş
]
hahahahhahha hıc qulesım yokdu mersahım valla ha
ilhannazimmm hoscakallllayy ne güzel bugünde disardasinnn hangi filme gidiyosunuzzz
kızlaar günaydınlar, iyi haftalar herkese:)
benim bir sorum olacak, regl tarihime 12 gün var daha. önceki reglden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik eşimle. Başım dönüyor, midemde hafif bir bulantı var, baş ağrısı oluyor ve de hafif bir sıcak basması oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ben de soğan kürü ve tarçın+bal+çörek otu kürünü denedim ama o kürler sadece regl düzenimi bozdu,başka işe yaramadı ben de.Çok istiyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bu kadar erken belirtsi vermesi?
aAAA gerçek mi....??? Çok enteresan ya.......KızLAR BEnim bir bebiş var ama ablamın YOOKK maalesef....
Ben de onun için araştırıyorum hep , ne duyarsam ona söylüyorum....Bu arada topiğinizdeki arkadaşlıklarınız da çok hoş gerçekten...
saolllllllllllllllllllll canımsın yaaa senı cok sevıyorummm hayalımmmm benımmm ya cok dert ortagısın ıyıkı varsınız sız olmasanız ben suan ıcımdekı sıkıntılarla basbasa olucaktımmm ama sız oldugunuz gunden ıtıbaren ıcımdekı dert tasa hep kayboldu aslında ıyıkı varsınızzz sevıyorum sizlerriiiiii allahm sızsız de bırakmasın beniiiiiii
sende saol yawrukusummmbende seni ve diger kizlari cok seviyorummcünkü hepimizin amaci ve gececegimiz yollar ayni biz birbirimizi anlarizz...onun icin ben sana gel diyorummm ..cünkü hergün yeni biseyler ögreniyoruz birbirimizdenn..birbirimize bi insalah olur demek bile duadirr... inslalah rabbimin katindada kabul olur bizlerde yawrularimizi kavusuruzzz
aaaa ruyabusemde gelmiş hoşgeldin canım nasılsın.....bebiş nasıl
Günaydın kızlaaaarrr ben geldimmmm
aAAA gerçek mi....??? Çok enteresan ya.......KızLAR BEnim bir bebiş var ama ablamın YOOKK maalesef....
Ben de onun için araştırıyorum hep , ne duyarsam ona söylüyorum....Bu arada topiğinizdeki arkadaşlıklarınız da çok hoş gerçekten...
günaydın kızlar
oyy günaydınnn hancekim çıkıodum ama sana günaydın demeden gidemedimmm
evet canım ya amma kaynatmışlar oysa gece 12 ye kadar burdaydım ben gidince gelmiş herkes demekmaşşallh canlarr çok kaynatmışısnızz yaww yetişemiorummmaşşallhh maşallah muhabet bol olsun gönülllermiz yumuşasın azcık sıkıntılardan kurturalımmm
ben gene balıklama atladım konulara günaydın demedimmm
günayydınnnnn bitanelerimmmmm
temizlik yaptım şimdi de çarşıya gitcem azcık gübre saksı falan alcamçiçek yetiştircem azcıkk çok heyecanlıyımm hiç canlı çiçeğim yoktu evde
sizleri kucaklarımmm gene gelicemmmm
yok canım ama tüpbebek topiğinde bir arkadaşımız daha hamile bugün öyle mutlu oluyorum ki hamile haberleri duyuncaBen de geldim CANIMcımm yaa...Paylaşımlarınız çoook güzell......Beni de alın aranıza....
BEbiş iyi canım çok şükür.......Sende durumlar nasıl var mı GÜZEL haberler....:130: :130: