Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlaar günaydınlar, iyi haftalar herkese:)
benim bir sorum olacak, regl tarihime 12 gün var daha. önceki reglden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik eşimle. Başım dönüyor, midemde hafif bir bulantı var, baş ağrısı oluyor ve de hafif bir sıcak basması oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?ben de soğan kürü ve tarçın+bal+çörek otu kürünü denedim ama o kürler sadece regl düzenimi bozdu,başka işe yaramadı ben de.Çok istiyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bu kadar erken belirtsi vermesi?

gNYDIN canım....Daha regline çookk varmış , 12 gün....Zaten hamile olsan bile önceki regleden hesaplanıyor ya 3 haftalık filan ancak hamile olabilirsin bence...........
kişiden kişye değişir tabi ama belirtiler 7 haftalıktan itibaren başlıyor..(bulantılar vs..) En iyisi sen adetini bekle gecikirse test yap...

karabiberim kolay gelsin:))
saqol mersahım

tabi sen yapmayacan temizlik ne..tatlibibberim simdide yine dikkatli ol agir biseyler ne kaldirma yine tedbirli oll
tamam quzum aksam mıdemde fena yanma bulantı acıma vardı duramadım sımdı dr qtcem
iyidir kuzucum allah kolaylık versin sana zor işler valla,benimde son 2gün hayırlısı bakalım

Wwaaaooooooowwwww kizlarim ne yapiyosunuz yav massallah bu ne hizz boyle
valla hıc sorma nıkyy ım kımsenın hızını yetıslmıo msa maş
bu arada çalışmaları ben yapıyorum, kaynanam başım dönüyo midem bulanıyo diye yatıyo :)))

]
hahahahhahha hıc qulesım yokdu mersahım valla ha

ilhannazimmm hoscakallll ayy ne güzel bugünde disardasinnnhangi filme gidiyosunuzzz

flim yalan olduu yasakım dün yawww tam gittik eşim arkadaşları aradı yılalrdır görmüolardı ist.daymışlarr yaa öle mi falan dedi yüzü düştü bende dayanamadım sen git canom dedim ben tek giderim filme sevindirik oldu gitttii ben kaldımm öle sap gibim sonra tam bilet alıodum busefer öğle seansı bitmiş en erken 17:30 seansı vardı ee benim de 19:00 kursum var yetişemem die almadımm öle dolandım sonra eve çiçek felan aldım bendee bide puzzell aldım sonra akşam benide aldılar çıkışta gece yarısı geldik zaten sap halimle gezdim yoruldumdu bide onlarla oturdumm bttii pilim yanii akşamm

canım bekle bence biraz sprem yumurta oluşıp yer edinmesi bile 10 güünü alıyormuşş senin adetine dahada çok bekle adetin geçsin inş. hamişsindir..

aaaa ruyabusemde gelmiş hoşgeldin canım nasılsın.....bebiş nasıl

inşallaahh canımmm seni de bizzzssiiizzzz

Çok teşekkürler arkadaşlar. Psikolojik sanırım benimkisi :) Nasip , kısmet tabi yine de.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile.

inşallahh yasakımm böle zincirleme dolsun göbişlerimizzzz

maşşallh canlarr çok kaynatmışısnızz yaww yetişemiorumm maşşallhh maşallah muhabet bol olsun gönülllermiz yumuşasın azcık sıkıntılardan kurturalımmm
ben gene balıklama atladım konulara günaydın demedimmm

günayydınnnnn bitanelerimmmmm

temizlik yaptım şimdi de çarşıya gitcem azcık gübre saksı falan alcam çiçek yetiştircem azcıkk çok heyecanlıyımm hiç canlı çiçeğim yoktu evde

sizleri kucaklarımmm gene gelicemmmm

aynen oleymıs canımmm ya bende duydugumda soka gırdım dun aksammm ahahahha yasakhayalım saolsunnn

oyy günaydınnn hancekim çıkıodum ama sana günaydın demeden gidemedimmm

Sağolasın bitanemm benimmm,tmm git ama işlerini çabuk bitir gel,dünde çok dolanmışsın zaten fazla gezme bak seni özlüyoruz burada ona göreee:)))Torf denilen topraktan al istersen o daha iyi beslermiş çiçekleri,ben oğlanın otunu onlara dikiyorum hep:))Maalesefde onun yüzünden evde çiçek besleyemiyorumHadiii çabuk bitir işlerini

evet canım ya amma kaynatmışlar oysa gece 12 ye kadar burdaydım ben gidince gelmiş herkes demek
Ben de geldim CANIMcımm yaa...Paylaşımlarınız çoook güzell......Beni de alın aranıza....
BEbiş iyi canım çok şükür.......Sende durumlar nasıl var mı GÜZEL haberler....:130: :130:
yok canım ama tüpbebek topiğinde bir arkadaşımız daha hamile bugün öyle mutlu oluyorum ki hamile haberleri duyunca
bakalım bizde deneyelim bu silkeletme işini hahahhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…