Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hmmmmsss anladım sekercıkmmm ya artık ne deneyecegımı sasırdım wallahaaa hee hep care arıyorummm kendıme kusuruma bakmayınn sızlerıde yoruyorum sorularımla

yok o tarihte hemen hamilelik olmaz ancak yumurtlama oluyo tam dedigin zaman araliginda..

calisinca hemen yataktan kalkma beline bi yastik koy en az yarim saat yat.bide hemen banyo yapma....

anemmmmmmmmmmmm ölemiii kalacammm sabaha kadar uyurum sızarım ben amaaaaaaa hahahhaha hıc yastık koymamıstım belımın altınaaa denicemm ama bıde yarım saattt kesın uyurummm bennn hahahhahaha ayy ne cok guldum yaaaa

hmmmmsss anladım sekercıkmmm ya artık ne deneyecegımı sasırdım wallahaaa hee hep care arıyorummm kendıme kusuruma bakmayınn sızlerıde yoruyorum sorularımla

edammm ne kusuru kuzucuk bi daha öyle bisey deme..biz niye bu topikte toplandik ozaman....birbirimize her konuda destek ve yardimci olmak icin.istedigin herseyi sorr..bilen arkadaslar yardim ediyo zatennn..ama sen niye böyle umutsuz gibisinn o üzgün smileyi yapiyosunn canim benimm.bak streste cok önemlii..her yolu denersin ama bu stres o yollari tikarr..bi umutlu ol ..

her ay yeni bi umutla basliyo..bi regl görünce hemen karamsar olmaa..ya istedigin ayda bebegin olursa hayirli olmayacaksa bide öyle düsün canim benimm...rabbim doru zamani biliyo yeterki hayirlisi olsun.gec olsun ama güc olmasinn

Son düzenleme:

yaw uyu kal...uyaninca banyonu yaparsin .ama hemen kalkipta banyo yapma kuzucukk..napacan daha silkelenmeye gecmedin..insalah gerekmez aama gerekirse oda olacak haberin olsunn

saolllllllllllllllllllll canımsın yaaa senı cok sevıyorummm hayalımmmm benımmm ya cok dert ortagısın ıyıkı varsınız sız olmasanız ben suan ıcımdekı sıkıntılarla basbasa olucaktımmm ama sız oldugunuz gunden ıtıbaren ıcımdekı dert tasa hep kayboldu aslında ıyıkı varsınızzz sevıyorum sizlerriiiiii allahm sızsız de bırakmasın beniiiiiii

sende saol yawrukusummmbende seni ve diger kizlari cok seviyorummcünkü hepimizin amaci ve gececegimiz yollar ayni biz birbirimizi anlarizz...onun icin ben sana gel diyorummm..cünkü hergün yeni biseyler ögreniyoruz birbirimizdenn..birbirimize bi insalah olur demek bile duadirr...inslalah rabbimin katindada kabul olur bizlerde yawrularimizi kavusuruzzz

iinşallahhhhh tatlımmmmm ınsallahhhhh yeterki kavusalım yavrularımızaaaa bak bende hergun gelıyorum zatennn sızssız duramıyorum alıstımmm sızlereee seviyorummm sizleriiii bennnn

silkelenme nasıl oluyor hahahahahahahahahahhahaa

yaw simdi topiklerde bu konu meshur ve popülerr..hamile kalan cok..calisma bitince herifin hizlica ayaga kalkip senin bacaklarindan hani kurbanlik koyunlarin derisini yüzmek icin asarlar ya öyle kaldirip silkeliycek yarim saatttbas dönmesi mide bulantisi gülme olabilir bunlar normal yan etkileri haberin olsunn

ahahahahhahahahahhaha ayyyyyyyyyyyyyy hiççç gülecegım yoktuuu heeeeee walllaaa ılk defa duydumm bunu heheheh yawhuu adamın halı takatı kalmaz benı yarım saat sallayana kadarrrr D: ayyyy acıdım sımdııı kocacımın durumunaa:d

balımcımmmm benım kocuıs cagırıyo ben yatısa geçerrrrr sana ıyı geceler bıtanesıııı tatlı ruyalar görr emiii bebcıgını gorr ruyandaaa opuyorummm senı bılgıler ıcınde ayrıyetten tesekkur edermm bıtaneme yarın gorusmek uzere ıyı geceler kusummmm

yaw yarim saat dayanamazsa 15 dk yeterrrinslalah buna gerek kalmazzz.bide ben cok gülerimmmm biz yapamayiz herhaldeeyaw bide cok zayifta degilimm baligim diyelimmm benimki hic yapamazzzherifim bi dakika bile dayanamaz

Son düzenleme:

edammmm iyi gecelerrrrrrrsende allaha emanett ol yawrukusummmmmmm

bende cikarim simdik benimde uykum gelmeye basladi

yaw yarim saat dayanamazsa 15 dk yeterrrinslalah buna gerek kalmazzz.bide ben cok gülerimmmm biz yapamayiz herhaldeeyaw bide cok zayifta degilimm baligim diyelimmm benimki hic yapamazzzherifim bi dakika bile dayanamazz

ahhahahah wallla benımkını ben hıc hayal edemıyorummm balım yaa ben krıze gırerımm heraldee basım doner ayaga kalktıgımda oraya buraya kafamı carparım bu bır kesınnn hahahaahhahahhahahhaa

ahhahahah wallla benımkını ben hıc hayal edemıyorummm balım yaa ben krıze gırerımm heraldee basım doner ayaga kalktıgımda oraya buraya kafamı carparım bu bır kesınnn hahahaahhahahhahahhaa

iyisimi buna gerek kalmadan hamile olmaya bakmaliyizzz

Son düzenleme:

aAAA gerçek mi....??? Çok enteresan ya....... KızLAR BEnim bir bebiş var ama ablamın YOOKK maalesef....
Ben de onun için araştırıyorum hep , ne duyarsam ona söylüyorum....Bu arada topiğinizdeki arkadaşlıklarınız da çok hoş gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…