Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oper teyzesi size ne sirinlikler yapar

canim sogan kurunu mutlaka yap ben onun bi sifasi olduguna inaniyorum

O zaman teyzesi yer onu
Sizleri gördükce bende inanıyorum bitanemmm

Hayıta başlayacaktım bu ay ama ona soğan kürü işe yaramazsa başlayacağım

benim bi sorum daha var sizlere geçen ayki reglimden 15-17gün sonra 1günlük göğüs ağrım ve bel ağrım oldu 1gün belki 1günden daha kısa sürdü yumurtlama dönemi olduğu için midir? Gebelikle bağlantısı yoktur dimi?

O zaman teyzesi yer onu
Sizleri gördükce bende inanıyorum bitanemmm

Hayıta başlayacaktım bu ay ama ona soğan kürü işe yaramazsa başlayacağım

benim pek umidim yoktu oylesine yapiyodum onuda yasakhayalim zorlamisti yap yap yap diye bende yapmaya basladim inandim ve yaptim tabiki hersey Allahtan ama bi vesile oldu iste insallah sizlerede olur

yaa kızlar sımdı sızlere bısey soracam ben sımdı 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı ve bende adet duzensızlıgıde var yumurtlama gunumude normal olarak bılemıyorum nezaman ılıskıde bulunmamız lazm en dogru gun ne zaman olur sizce ?????

canim bence adetin bittikten 2 gun sonra diger adetine kadar gun asiri calis

benim pek umidim yoktu oylesine yapiyodum onuda yasakhayalim zorlamisti yap yap yap diye bende yapmaya basladim inandim ve yaptim tabiki hersey Allahtan ama bi vesile oldu iste insallah sizlerede olur

İnşallah bitanemmm,herşey Allahtan tabiki ama inanırsan olmayacak birşey yok bence...Allahım bizimde dualarımızı duysun bitanemmm...Yasakhayali gördünmü geçmişe baktım bişey demeden çıkmış,haberi olan varmı acep???

canim bence adetin bittikten 2 gun sonra diger adetine kadar gun asiri calis

hmmmmmm oylemı dıyosun hayatım yanı bunun belırlı gunlerı yok dımı cunku adet duzensızlıgı soz konusu hattta ve hatta adet sancım da oluyorr felaketttttt

Son düzenleme:

insallah olur canimm

konusuyoduk yasakhayalimle bende kotuydum karnimdan dolayi bisey diyemeden bende ciktim oda oyle cikmistir gelir ama bakar o mutlaka

hmmmmmm oylemı dıyosun hayatım yanı bunun belırlı gunlerı yok dımı cunku adet duzensızlıgı soz konusu hattta ve hatta adet sancım da oluyorr felaketttttt

canim adetin duzensiz oldugu icin yumurtlama gunlerini kestiremiyosun en garantilisi bu yontem olmadi ovu testi al oyle dene bu ayda :26:

canim adetin duzensiz oldugu icin yumurtlama gunlerini kestiremiyosun en garantilisi bu yontem olmadi ovu testi al oyle dene bu ayda :26:

ya onuda yapacaktım kiiiiii basıma ne gelsın butun eczanelere ovulasyıon testını sordumm onlar da bana ovulasyo testı nedır dıye soruda bulundular yahuuu eczaneden alınmmıyormu bu yoksam ben mı yanlıs bılıyorummm anlamadım gıttıııııııııı

alla alla neredesin ki sen niye bilmiyolar baska semtlerdekine gitseydin canimm

caney yumurtlama
35 günde bir adet görüyorsan mesela
(35-14=21) 21’inci günde yumurtlama olur sen kaç günde oluyorsun genelde,birde vajinal
akıntıların artıgında da fark
edebilirsin yada ovülasyon testi birde gün aşırı ilişki

samsundayımm canım bennn wala bende anlamadm neden bılmıyorlarr ..ya o test yumutlama gununu gostermıyormu balım

canm eczanelerde genelde
bulunmuyor gittigidiyordan
alabilirsin 20-30 ytl arası değişiyor daha uygun eczanede bulsanda 5adet falan 30tl falan ama nette 16 adet ovülasyon + 4 adet gebelik testi kargo dahil falan 22tl dahada uygunlarıda var

hmmmmmmm gördumm canım cok saolllll temın etmeye calısıcam ınsallah yalnız bu nasıl kullanılıyor bılgın varmı bıtanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…