- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.781
oper teyzesi size ne sirinlikler yapar
canim sogan kurunu mutlaka yap ben onun bi sifasi olduguna inaniyorum
O zaman teyzesi yer onu
Sizleri gördükce bende inanıyorum bitanemmm
Hayıta başlayacaktım bu ay ama ona soğan kürü işe yaramazsa başlayacağım
inşallah caney Rabbim hicbirimizi bu duygudan mahrum etmesin
yaa kızlar sımdı sızlere bısey soracam ben sımdı 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı ve bende adet duzensızlıgıde var yumurtlama gunumude normal olarak bılemıyorum nezaman ılıskıde bulunmamız lazm en dogru gun ne zaman olur sizce ?????
benim pek umidim yoktu oylesine yapiyodum onuda yasakhayalim zorlamisti yap yap yap diye bende yapmaya basladim inandim ve yaptim tabiki hersey Allahtan ama bi vesile oldu iste insallah sizlerede olur
canim bence adetin bittikten 2 gun sonra diger adetine kadar gun asiri calis
İnşallah bitanemmm,herşey Allahtan tabiki ama inanırsan olmayacak birşey yok bence...Allahım bizimde dualarımızı duysun bitanemmm...Yasakhayali gördünmü geçmişe baktım bişey demeden çıkmış,haberi olan varmı acep???
hmmmmmm oylemı dıyosun hayatım yanı bunun belırlı gunlerı yok dımı cunku adet duzensızlıgı soz konusuhattta ve hatta adet sancım da oluyorr felaketttttt
canim adetin duzensiz oldugu icin yumurtlama gunlerini kestiremiyosun en garantilisi bu yontem olmadi ovu testi al oyle dene bu ayda :26:
ya onuda yapacaktım kiiiiii basıma ne gelsın butun eczanelere ovulasyıon testını sordumm onlar da bana ovulasyo testı nedır dıye soruda bulundular yahuuu eczaneden alınmmıyormu bu yoksam ben mı yanlıs bılıyorummm anlamadım gıttıııııııııı
alla alla neredesin ki sen niye bilmiyolar baska semtlerdekine gitseydin canimm
samsundayımm canım bennn wala bende anlamadm neden bılmıyorlarr ..ya o test yumutlama gununu gostermıyormu balım
aaynen canimm
off ya anlamadım gıttı caresız kaldımmm ıyıceeee....
caney yumurtlamayaa kızlar sımdı sızlere bısey soracam ben sımdı 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı ve bende adet duzensızlıgıde var yumurtlama gunumude normal olarak bılemıyorum nezaman ılıskıde bulunmamız lazm en dogru gun ne zaman olur sizce ?????
samsundayımm canım bennn wala bende anlamadm neden bılmıyorlarr ..ya o test yumutlama gununu gostermıyormu balım
canm eczanelerde genelde
bulunmuyor gittigidiyordan
alabilirsin 20-30 ytl arası değişiyor daha uygun eczanede bulsanda 5adet falan 30tl falan ama nette 16 adet ovülasyon + 4 adet gebelik testi kargo dahil falan 22tl dahada uygunlarıda var