Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzum inşallah güzel geçmiştir sacını ne yaptın neye karar verdin

Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh

Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh

ah ah bende üşenmesemde arada yapsam o konuda çok üşengeçim evde tabimm

Oh maşallah bitamemm,herşeyi yapmışsın neredeyse:))Bende napiim kuzenin nişanına gittik annemlerle beraber saat 1 deydi gittik dua okundu 4 gibi falan çıktık yola geldik alışveriş yemek falan filan bu saat olmuş,bi pazarımızda böyle geçti işte..Benim güneşten ağrıdı galiba başım:KK51:

ohhho hhhh sende baya bıseyler yapmıssın tatlımmmm napalım gunler omurler boyle boyle gecıyorrr bısey anlayamıyurzz işdee hayat ısde yalan dunyaaaa :KK53:

hosbulduk edammmm henuz bisey hissettirmiyo bebis sadece asiri derece gergin hissediyorum karnimi o kadar :KK14:

senin nasil gidiyoo?:KK19:

bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmm :KK50: renglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım :KK50: çalısmalara devam :KK53:

Loorimmm hoşgeldinnnn,nasılsınnn??Bebişin nasıl kuzzumm:KK9:

bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmm :KK50: renglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım :KK50: çalısmalara devam :KK53:

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?:KK16:

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun:KK49:

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?:KK16:

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun:KK49:

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:))):KK6::KK6:

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:))):KK6::KK6:

oper teyzesi size ne sirinlikler yapar :KK6:

canim sogan kurunu mutlaka yap ben onun bi sifasi olduguna inaniyorum :KK19:

X