Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bence hamile degilsin merak etme senn.kizlar okadar cok ugrasiyoki hamile kalmak icinn senin yasadigin seyden dolayi hamile kalinmasi imkansiz bence.

canım bide benim bi sorum daha var sizlere geçen ayki reglimden 15-17gün sonra 1günlük göğüs ağrım ve bel ağrım oldu 1gün belki 1günden daha kısa sürdü yumurtlama dönemi olduğu için midir? Gebelikle bağlantısı yoktur dimi?

ayyyyyy balım sorma o bas agırıısı bendeddee evar bu sıralar ayyy kuduruyorummm mıgrenımm mı azdı neee bu arada slmm balımmm

Bendede var bitanemm migren o tuttu zaten ama dayanamadım majezik yuttum 1 tane şükür geçti şimdi,sen nasılsın??Neler yaptın bugün

Bendede var bitanemm migren o tuttu zaten ama dayanamadım majezik yuttum 1 tane şükür geçti şimdi,sen nasılsın??Neler yaptın bugün

wallla bıtanem bugun temızlık yaptımmmm sabahtan ogleden sonra 2 ye kadar .. ondan sonrada dısarıya cıktım arkadasımla gezdık sonra ordan bır arkadaasa gıtttık orda otruduk kahvemızı yemegımızı yedık sohbet derken bakttık saat 10:00 olmuss sonradan evın yolunu tttuuttukk haliyle hahaha sen neler yaptın kuzucuk

Son düzenleme:

Oh maşallah bitamemm,herşeyi yapmışsın neredeyse:))Bende napiim kuzenin nişanına gittik annemlerle beraber saat 1 deydi gittik dua okundu 4 gibi falan çıktık yola geldik alışveriş yemek falan filan bu saat olmuş,bi pazarımızda böyle geçti işte..Benim güneşten ağrıdı galiba başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…