- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.741
bu arada çalışmaları ben yapıyorum, kaynanam başım dönüyo midem bulanıyo diye yatıyo :)))
hic olumuydu bu kadar gec yumurtlamannyani 28 günde yumurtlama bilmiyorum ama o ancak pkolularda olur sende pko varmi mersahimmm [/QUO
geçen sene adetin 3. günü test yaptılar öle bişi demediler. sonradan olur mu ki
yoktur ozamannn..ama bence sen bi ultrasona girr:44:cünkü hic kanaman olmamiss ...
nikiyyim senin çalışmalar nasıl gidiyo gız
bence hamile degilsin merak etme senn.kizlar okadar cok ugrasiyoki hamile kalmak icinn senin yasadigin seyden dolayi hamile kalinmasi imkansiz bence.
Canim bence bi git dr belki bebek bile olmasa onemli bisey vardir allah korusun
yoktur ozamannn..ama bence sen bi ultrasona girr:44:cünkü hic kanaman olmamiss ...
ya dr gidince bişi yok diyo o zaman sinir oluyorum. bazen kasık ağrısı oluyo gidiyorum ilgilenmiyolar fln. değişik bir dr gideyim yarın.
Canim ben adt bugun bitti daha 2 gundur corekotu bal tarcin kullaniyorum bakalim bu ayda bunla deneyim dedim
Kızlaaar ben geldimm,sizler nerelerdesiniz??Habibtemmm nerdesiiiin??
Afiyet bal şeker olsun habiptemm ...Ayy kızlar basım çok agriyo Yaaa:+(
bende geldım merhaba tekrar
Merhaba canımm nasılsın,ben Antalyanın ilçesine nişana gittim geldim,giderken güneşten yana yana dönerkende yağmurdan dona dona diyeceğim ama Allahtan klima var arabada:)))
ayyyyyy balım sorma o bas agırıısı bendeddee evar bu sıralar ayyy kuduruyorummm mıgrenımm mı azdı neeebu arada slmm balımmm
Bendede var bitanemm migren o tuttu zaten ama dayanamadım majezik yuttum 1 tane şükür geçti şimdi,sen nasılsın??Neler yaptın bugün
Merhaba canımm nasılsın,ben Antalyanın ilçesine nişana gittim geldim,giderken güneşten yana yana dönerkende yağmurdan dona dona diyeceğim ama Allahtan klima var arabada:)))
wallla bıtanem bugun temızlık yaptımmmm sabahtan ogleden sonra 2 ye kadar .. ondan sonrada dısarıya cıktım arkadasımla gezdık sonra ordan bır arkadaasa gıtttık orda otruduk kahvemızı yemegımızı yedık sohbet derken bakttık saat 10:00 olmuss sonradan evın yolunu tttuuttukk haliylehahaha sen neler yaptın kuzucuk