Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hmmmmmmm gördumm canım cok saolllll temın etmeye calısıcam ınsallah yalnız bu nasıl kullanılıyor bılgın varmı bıtanemmm

canım içinde yazıyor zaten detaylı ama şöyle kısaca söyleyeym adet dönemi uzunluğun 30 gün ise mesela adet kanamanın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapmaya başlayacan taki çif çizgi ilkı kadar koyu
ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitift olur 24-36 saat içersinde yumurtlama olacaktır demek bu

hmmmm anladım tatlımmm bakalım alalım ınsallah olurrr yaaa cok meraklıyım bu tur seylere

Kızlarr canlarımmm,göz kapaklarıma hükmedemez hale geldim ben yatiiim artık,yarın sabah görüşürüz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...Bol muhabbetler size iyi gecelerrr,Allah rahatlık versin

Kızlarr canlarımmm,göz kapaklarıma hükmedemez hale geldim ben yatiiim artık,yarın sabah görüşürüz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...Bol muhabbetler size iyi gecelerrr,Allah rahatlık versin

iyi geceler güzellik vekillerin en güzeline emanetsin

ıyı geceelr bıtanem kendıne ıyı bakk gorusmek uzere hoşçakallll tatlımmmmm

ama ben seni görmedimm yawww:84::84::84::84::84::84::84::84:

ben cikinca gelmissin demekkiii

iyi gecelerr

Son düzenleme:

gercektenmi öylemi dedilerralla allaa ama edamm internettenn al laboquık adli test cok güvenilirmis ben hep öyle duydum hemde uygun fiata aliyolarmis nettenn

O zaman teyzesi yer onu
Sizleri gördükce bende inanıyorum bitanemmm

Hayıta başlayacaktım bu ay ama ona soğan kürü işe yaramazsa başlayacağım

hancekimm benimm yaw ikinci mesajina koydugun smileye cok güldümm...inaniyorum diyosun ya sanki o smileyi koyunca inanmiyomusun gibi oldudaa

edammm bak loorimin bu söyledigine hic düsünmeden imzami atarimmmmmmm

öyle illaki su gün yumurtluyorum diye calismayi sinirli yapma..allah ne verdiyse calis iste alla allaa

tamam balımmmmmm sımdı baslıyoruz calısmalaraaa ahahhahaha :)))))))))))))) hatta snra banyo sonrada yatısss :))))))))))))))))

saol nuarinim iste benim dedigimde buydu edammmm

nasıl kulllanılıyor ooo yaa ıdrarlamı ???

edam icinde kullanma klivuzu varbasitce anlatimm temiz bi kaba yada bardaga idrarini yap 10 saniye kadar belirli bi cizgisi var oraya kadar idrara batiracan sonra cikar bekle yine en fazla 5 dk bekliyosun ayni hamilelik tesi gibi yine iki cizgi cikarsa yumurtlama yakindir oluyo..bildigim kadariyla sabah 10 aksam 8 kadar istedigin bi saate ama hep ayni saatte yapacan..2 saat önceden sivi alimini birakacann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…