- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.801
hmmmmmmm gördumm canım cok saolllll temın etmeye calısıcam ınsallah yalnız bu nasıl kullanılıyor bılgın varmı bıtanemmm
canım içinde yazıyor zaten detaylı ama şöyle kısaca söyleyeym adet dönemi uzunluğun 30 gün ise mesela adet kanamanın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapmaya başlayacan taki çif çizgi ilkı kadar koyu
ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitift olur 24-36 saat içersinde yumurtlama olacaktır demek bu
hmmmm anladım tatlımmm bakalım alalım ınsallah olurrr yaaa cok meraklıyım bu tur seylere
Kızlarr canlarımmm,göz kapaklarıma hükmedemez hale geldim ben yatiiim artık,yarın sabah görüşürüz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...Bol muhabbetler size iyi gecelerrr,Allah rahatlık versin
bitanem inşallah hamile kalırsında hiçbirşeye ihtiyaç duymazsın
Kızlarr canlarımmm,göz kapaklarıma hükmedemez hale geldim ben yatiiim artık,yarın sabah görüşürüz kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi...Bol muhabbetler size iyi gecelerrr,Allah rahatlık versin
ya onuda yapacaktım kiiiiii basıma ne gelsın butun eczanelere ovulasyıon testını sordumm onlar da bana ovulasyo testı nedır dıye soruda bulundular yahuuu eczaneden alınmmıyormu bu yoksam ben mı yanlıs bılıyorummm anlamadım gıttıııııııııı
O zaman teyzesi yer onu
Sizleri gördükce bende inanıyorum bitanemmm
Hayıta başlayacaktım bu ay ama ona soğan kürü işe yaramazsa başlayacağım
gercektenmi öylemi dedilerralla allaa ama edamm internettenn al laboquık adli test cok güvenilirmis ben hep öyle duydum hemde uygun fiata aliyolarmis nettenn [/QUO
hoşgeldın bıtanemmmmmmmmmmmm nerdesn senyaaaaa ... wallla bıtanem ole dedıler yanı nekadar eczane varsa hepsıne gıttım bılmıyoruz dedıler şaştımda kaldım artık dusunmeye basladm yaw dedım bole bısey yokmu acaba ben yanlısmı bılıyorum dıe aklıma takılmaya basladı sasırdımmm acıkcasııı
canim bence adetin bittikten 2 gun sonra diger adetine kadar gun asiri calis
gercektenmi öylemi dedilerralla allaa ama edamm internettenn al laboquık adli test cok güvenilirmis ben hep öyle duydum hemde uygun fiata aliyolarmis nettenn [/QUO
hoşgeldın bıtanemmmmmmmmmmmm nerdesn senyaaaaa ... wallla bıtanem ole dedıler yanı nekadar eczane varsa hepsıne gıttım bılmıyoruz dedıler şaştımda kaldım artık dusunmeye basladm yaw dedım bole bısey yokmu acaba ben yanlısmı bılıyorum dıe aklıma takılmaya basladı sasırdımmm acıkcasııı
edamm burdamiydinnnyaw bi tel geldi konusmada uzun sürünce cikmak zorunda kaldim ondan sonrada kanal d deki yarismaya baktimm simdide bi bakim yatmadan demistimmm
samsundayımm canım bennn wala bende anlamadm neden bılmıyorlarr ..ya o test yumutlama gununu gostermıyormu balım
edammm bak loorimin bu söyledigine hic düsünmeden imzami atarimmmmmmm
öyle illaki su gün yumurtluyorum diye calismayi sinirli yapma..allah ne verdiyse calis iste alla allaa
edamm hem eczanede pahali olur dedigim gibi netten o dedigim markayi all.herkes onu kullaniyooo
canm eczanelerde genelde
bulunmuyor gittigidiyordan
alabilirsin 20-30 ytl arası değişiyor daha uygun eczanede bulsanda 5adet falan 30tl falan ama nette 16 adet ovülasyon + 4 adet gebelik testi kargo dahil falan 22tl dahada uygunlarıda var
edamm burdamiydinnnyaw bi tel geldi konusmada uzun sürünce cikmak zorunda kaldim ondan sonrada kanal d deki yarismaya baktimm simdide bi bakim yatmadan demistimmm
aynen tatlımmm bende onu ızledım bu aksammm ama bıyandanda burdaydım tabısı hahahah :))))
saol nuarinim iste benim dedigimde buydu edammmm
nasıl kulllanılıyor ooo yaa ıdrarlamı ???