Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kuzum inşallah güzel geçmiştir sacını ne yaptın neye karar verdin

Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh

ah ah bende üşenmesemde arada yapsam o konuda çok üşengeçim evde tabimm

ohhho hhhh sende baya bıseyler yapmıssın tatlımmmm napalım gunler omurler boyle boyle gecıyorrr bısey anlayamıyurzz işdee hayat ısde yalan dunyaaaa

hosbulduk edammmm henuz bisey hissettirmiyo bebis sadece asiri derece gergin hissediyorum karnimi o kadar

senin nasil gidiyoo?

bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmm renglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım çalısmalara devam

Loorimmm hoşgeldinnnn,nasılsınnn??Bebişin nasıl kuzzumm

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun

hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?

insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:)))

240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:)))

oper teyzesi size ne sirinlikler yapar

canim sogan kurunu mutlaka yap ben onun bi sifasi olduguna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…