- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.761
kuzum inşallah güzel geçmiştir sacını ne yaptın neye karar verdin
Gece duş aldıktan sonra kurutup pres yaptım gülüm,sabahta üzerinden geçtim:)))Dalgadan sıkılmıştım artık ya şimdi ellerimi saçlarımda gezdiriyorum kayıyorya nasıl hoşuma gidiyor böyle aaah aahh
Oh maşallah bitamemm,herşeyi yapmışsın neredeyse:))Bende napiim kuzenin nişanına gittik annemlerle beraber saat 1 deydi gittik dua okundu 4 gibi falan çıktık yola geldik alışveriş yemek falan filan bu saat olmuş,bi pazarımızda böyle geçti işte..Benim güneşten ağrıdı galiba başım
kizlar tekrar geldimmm
hoşgeldinnnnnn looorımmmmm canımmm nasılsınnnn nasıl gıdıyorrr bebısleeeee
hosbulduk edammmm henuz bisey hissettirmiyo bebis sadece asiri derece gergin hissediyorum karnimi o kadar
senin nasil gidiyoo?
kizlar tekrar geldimmm
Loorimmm hoşgeldinnnn,nasılsınnn??Bebişin nasıl kuzzumm
bnım nasıl olsun bebegım sogan suyuna devammmmrenglım bıttı ısde 14 suabtta sogan kuru yapmaya basladım tatlım bakalım bu ay ne olucak faydasını gorecekmıyımmmm ben de senın gıbı karnımı gergın hıssdıyorum dıyebılıcekmıyım çalısmalara devam
güzellikler benim bat19 lütfen duanızı eksik etmeyin 2gün kaldı
hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?
insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bıtanemmmmmmmmm dua et olurmuuuu
hancegimmmmmm ellerinden oper sen nasilsin?
insallah edammm olucak elbet sogana devam et bende onu yapmistim cunku insallah faydasini gorursun
etmem mi edammmmm dualarim sizlerle sizlerinde gobuslerini bos birakmasin Rabbimm
240 gün sonra öptğreceğiz ellerimizi tabiki:)))
Bende bildiğin gibi bitanem aynen devam,bu ay soğan kürüne başlayacağım bende hayırlısıyla inşallah:)))
tşk kuzum inşallahinsallah canim dualarim seninle
canım cımmmm dualarımız senınle bıtanemm
İnşallah bitanemmm dualarım seninle batı batırıcaz inşallahsenide böyle görücez