- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.701
amiiiiiiiin canlarım nasılsınız iyimisiniz hepiniz ben bugün çoookgezdim yoruldum
qelinim yemek yemek ıcın cıkdım quzum qel edıverelım sohbet valla qecmısı okuyamıyorum .D qeçmısın hızına yetısemıyorum maş maş
sanmiyorum hamile oldugunu ama bi test yap süphedeysen varsa cikar emin olursunn....
tatlibiberim geri geldiiiiyok gecmisi okuma nemli bisey yok zaten öyle olsa söylerim sana merak etmeee
masallah topik bugün kalabalikk
aynen yasakhayalim bisey degil ayakkabi mi bile giyinemiycemmbizim karinlar catlamiyo genetik olarak Allahtan sansliyiz yani
aticam atmam miii hele gelsede 5 mart
valla yenı arkadaslarla da tanısamadık neysebızım ıcın onemlı olan bebişlerimizin haberı ıns hemen qelir :) bende vala calısmalar hız kesmeden devam edıyor 4 qun sonra bır test yapacm bakalım yıqenınız rahmıme dusmus mu dusmemıs mı dıe
yaw ikizseo iyiymis o zmaannn karin catlamasida kötü oluyo cünkü
yaw az kaldi sen keyfine bak gün saymaa
qelinim yemek yemek ıcın cıkdım quzum qel edıverelım sohbet valla qecmısı okuyamıyorum .D qeçmısın hızına yetısemıyorum maş maş
sen evine bi dön tanisirsiniz daha tatlibiberimmayy az kalmis senin gününede insallah bi güzel haberle yigenimizin haberiyle gelirsin insalahhhh
canım şüphem çok az birşey yaşanmadığı için biraz rahatım ama üstüne görmede sanırım damla şeklinde kan olurmuş az olurmuş yani. yerleşme kanamasıda 2-3 damla olurmuş diye duydum. annemle konuştum geçen ay yoğun olursa bu ay az olabilirmiş öyle dedi. geçen aylar p.tesi başlar pazar biterdi bu ay p.tesi başladı c.tesi bitti.??
canısi hoşgeldin nerelerdesin
bende ikiz fln olmaz yasakhayalim ailemde kimsede de yok zatengun saymadan da gunler gecmiyo ki yasakhayalim cok soguk zaten
inşallah qelinim yenı ev yenı bır umut ıns :) hamıle olursam temızlık falan yapmayacaqım vala bebeqım ıyıce yerlesene kadar hizmetci tutturcam ev temızlıqı ıcın
loorim hic belli olmaz .kk da cok duydum ilk kendisi ikizlere hamile kalan.hem tek yumurta ikizlerinde genetik ikizlik gecerli degilmis.doktor sitelerinde okumustumm.cift yumurta ikizlerinde aileden gelmesi gerekiyomus genellikleeyaw burada cok sogukk
selam millet nabersiniz
hosbuldummm bıtanem valla ev telası yane ınt qırebılıyorum ne kocamı doqru duzqun qorebılıyorum bırde calısmalar var malum başım fena kalabalık ınt. de olamayınca sızınle konusamıyorum özledım valla . sen napıyon bıtanem nasıl qıdıyor *