Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

qelinim yemek yemek ıcın cıkdım quzum qel edıverelım sohbet valla qecmısı okuyamıyorum .D qeçmısın hızına yetısemıyorum maş maş

qelinim yemek yemek ıcın cıkdım quzum qel edıverelım sohbet valla qecmısı okuyamıyorum .D qeçmısın hızına yetısemıyorum maş maş

tatlibiberim geri geldiiiiyok gecmisi okuma nemli bisey yok zaten öyle olsa söylerim sana merak etmeee

masallah topik bugün kalabalikk

sanmiyorum hamile oldugunu ama bi test yap süphedeysen varsa cikar emin olursunn....

canım şüphem çok az birşey yaşanmadığı için biraz rahatım ama üstüne görmede sanırım damla şeklinde kan olurmuş az olurmuş yani. yerleşme kanamasıda 2-3 damla olurmuş diye duydum. annemle konuştum geçen ay yoğun olursa bu ay az olabilirmiş öyle dedi. geçen aylar p.tesi başlar pazar biterdi bu ay p.tesi başladı c.tesi bitti.??

tatlibiberim geri geldiiiiyok gecmisi okuma nemli bisey yok zaten öyle olsa söylerim sana merak etmeee

masallah topik bugün kalabalikk

valla yenı arkadaslarla da tanısamadık neyse bızım ıcın onemlı olan bebişlerimizin haberı ıns hemen qelir :) bende vala calısmalar hız kesmeden devam edıyor 4 qun sonra bır test yapacm bakalım yıqenınız rahmıme dusmus mu dusmemıs mı dıe

sen evine bi dön tanisirsiniz daha tatlibiberimmayy az kalmis senin gününede insallah bi güzel haberle yigenimizin haberiyle gelirsin insalahhhh

sen evine bi dön tanisirsiniz daha tatlibiberimmayy az kalmis senin gününede insallah bi güzel haberle yigenimizin haberiyle gelirsin insalahhhh

inşallah qelinim yenı ev yenı bır umut ıns :) hamıle olursam temızlık falan yapmayacaqım vala bebeqım ıyıce yerlesene kadar hizmetci tutturcam ev temızlıqı ıcın

bence hamile degilsin merak etme senn.kizlar okadar cok ugrasiyoki hamile kalmak icinn senin yasadigin seyden dolayi hamile kalinmasi imkansiz bence.

canısi hoşgeldin nerelerdesin

hosbuldummm bıtanem valla ev telası ya ne ınt qırebılıyorum ne kocamı doqru duzqun qorebılıyorum bırde calısmalar var malum başım fena kalabalık ınt. de olamayınca sızınle konusamıyorum özledım valla . sen napıyon bıtanem nasıl qıdıyor *

bende ikiz fln olmaz yasakhayalim ailemde kimsede de yok zaten gun saymadan da gunler gecmiyo ki yasakhayalim cok soguk zaten

loorim hic belli olmaz .kk da cok duydum ilk kendisi ikizlere hamile kalan.hem tek yumurta ikizlerinde genetik ikizlik gecerli degilmis.doktor sitelerinde okumustumm.cift yumurta ikizlerinde aileden gelmesi gerekiyomus genellikleeyaw burada cok sogukk

inşallah qelinim yenı ev yenı bır umut ıns :) hamıle olursam temızlık falan yapmayacaqım vala bebeqım ıyıce yerlesene kadar hizmetci tutturcam ev temızlıqı ıcın

tabi sen yapmayacan temizlik ne..tatlibibberim simdide yine dikkatli ol agir biseyler ne kaldirma yine tedbirli oll

bunu bilmiyodum iste

iyidir kuzucum allah kolaylık versin sana zor işler valla,benimde son 2gün hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…