- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.721
Wwaaaooooooowwwww kizlarim ne yapiyosunuz yav massallah bu ne hizz boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam millet nabersiniz
mersahimm hosgeldinn
yaw senide göremiyodumm nerdeydin sendemi gezmedeydinn
naber nikiyy nerelerdesin sende kaçak mısınWwaaaooooooowwwww kizlarim ne yapiyosunuz yav massallah bu ne hizz boyle
canım hoşgeldin
eee kuşum hızlı hatunlarız yoksun hoşgeldin
hee gezdim bende. siz de baya kaynatmışsınız okuyamıyorum.
kızlar şimdi size on puanlık bir soru. reglim düzgün gelmedi çok çok az kahve rengi 2 gün bile olmadı. napam şimdi doktora gidem mi?
eee kuşum hızlı hatunlarız yoksun hoşgeldin
nikiyyim hosgeldinnnbende seni sordum bugünnnn
Ah canim giremiyorum bi turlu girsem bile hemen cikiyorum
kuzum benim masallah topigimiz cok kalabaliklasti yeni bicok arkadasimiz geldiii
naber nikiyy nerelerdesin sende kaçak mısın
Biraz kacak gibi oldum ama yine burdayimmmm
hoşbulduk canım
kızlar şimdi size on puanlık bir soru. reglim düzgün gelmedi çok çok az kahve rengi 2 gün bile olmadı. napam şimdi doktora gidem mi?
H.buldum canim benim hizli olmak iyidir bizim bebeklerde anneleri gibi bi hizli olsalar
Yeni gelen herkes hosgeldi gecmisi okuyamiyorum kusura bakmayin okursam bu seferde yazamam size o yuzden onemli gelisme varsa hemen yazin bana
mersahim hic kan gelmedimii..kuzum sen bi ultrasona girr kanda cikmamis olabilirrr
tamammm nikiyyyimm benimm hamilelik ne olursa insalalh yazariz sana
regl olmam gereken gün aşırı kasık ağrım oldu geç mi yumurtladım acaba?
bu arada çalışmaları ben yapıyorum, kaynanam başım dönüyo midem bulanıyo diye yatıyo :)))
hic olumuydu bu kadar gec yumurtlamannyani 28 günde yumurtlama bilmiyorum ama o ancak pkolularda olur sende pko varmi mersahimmm[/QUO
geçen sene adetin 3. günü test yaptılar öle bişi demediler. sonradan olur mu ki
Bat a kac gun var canim