Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar şimdi size on puanlık bir soru. reglim düzgün gelmedi çok çok az kahve rengi 2 gün bile olmadı. napam şimdi doktora gidem mi?

eee kuşum hızlı hatunlarız yoksun hoşgeldin

H.buldum canim benim hizli olmak iyidir bizim bebeklerde anneleri gibi bi hizli olsalar

nikiyyim hosgeldinnn:KK9::KK9::KK9:bende seni sordum bugünnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ah canim giremiyorum bi turlu girsem bile hemen cikiyorum

kuzum benim masallah topigimiz cok kalabaliklasti yeni bicok arkadasimiz geldiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yeni gelen herkes hosgeldi gecmisi okuyamiyorum kusura bakmayin okursam bu seferde yazamam size o yuzden onemli gelisme varsa hemen yazin bana

naber nikiyy nerelerdesin sende kaçak mısın

Biraz kacak gibi oldum ama yine burdayimmmm

hoşbulduk canım

kızlar şimdi size on puanlık bir soru. reglim düzgün gelmedi çok çok az kahve rengi 2 gün bile olmadı. napam şimdi doktora gidem mi?

Canim bence bi git dr belki bebek bile olmasa onemli bisey vardir allah korusun

H.buldum canim benim hizli olmak iyidir bizim bebeklerde anneleri gibi bi hizli olsalar

Yeni gelen herkes hosgeldi gecmisi okuyamiyorum kusura bakmayin okursam bu seferde yazamam size o yuzden onemli gelisme varsa hemen yazin bana

tamammm nikiyyyimm benimm hamilelik ne olursa insalalh yazariz sana:KK9::KK9::KK9:

X