- 30 Eylül 2012
- 103
- 2
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.661
ne güzel canankamill canim benimm.zahmetsiz gelmis yawrun sanailk hamileliginmiydi:44:.kusura bakma önceden tanistik belki söyledin ama uzun zaman sohbet etmeyince unutuyorumm
oy canımcım kıyamam aynen öyle yapıyordum gecmisi okudum tam cevap yazıyordum uff çok özür canımsın benimki hadi hazırlan dışarı çıkıyoruz dedi bugün arkeoloji müzesine falan gittik
Yok canım problem değil..İkinci haMileliğim olacak Allah nasip ederse sende var mı çocuk?
çok soguktu ama baya ayaz vardı çıkmasak daha iyiydi,sen nasılsın ne yaptın bitanecimolsunn yawrukusumm benimm..bekledim bende alal alla nuarinim yazamadi galiba dedimmiyi etmisinizzz herkes geziyo pazar günleri zatenn
benimde yok malesef canankamil canimm benimm..5 hafta önce ikizlerimi kaybettimm.toplamda 6 bebek kaybim varr..kan pihtilasmasi yüzünden kaybediyorumm.simdi ise bekliyorum marta tekrar arastirma yaptiracammm
çok soguktu ama baya ayaz vardı çıkmasak daha iyiydi,sen nasılsın ne yaptın bitanecim
Rabbim hayırlısını versin canım.İnşaallah en yakın zamanda sende hamiş kalırsın sağ salimde kucağına alırsın inş..
amin cok saol canim benimmm.rabbimde senin yawrunu kucagina almayi nasip eder insallahh
sen nerdesinki nuarinim hangi sehirdesin:44::44:bende cikamadim burada cok sogukkbende bu gün hamarat günümdeydim..evi temizledimm..yemek yapti ve dünkü hancekiminnn kurabiyesini yaptimm
Amiinn.. Ben yinede fazla ümitlenmiyorum.Bu bebeğimin doğacağı tarih falan yazıyo ya onuda denemek için yaptım nasıl kaldırılıyo bilmiyorumda salı gününü bekliyorum nasipse o zaman kesin sonuç çıkar
ist kuzum ben,ooo hamarat olmuşuz nasıl oldu caney kurabiyen fırsat buldugumda bende yapayım
ben cok begendim nuarinimmm.cilekli yaptimm icine biraz pudra sekeride döktümm sonra üzerinede serptimm.yedimmm bu ölcülerle bi tepsi cikti..
bi dahasina cikolatali yapacammm
kuzum benimm bence sen hamilesin cünkü bhcg 5 üzerinde o hizla yükselmistir simdi..o tarihte o kadar olmasi bence normalll..
takvimde cok güzel olmus kaldirma ..ama ayni yazdigin yere girip yazdigin yazilari silersen kaybolurr bunuda söylüm dedim ama bence kalsinn ugur getirirr
Ben geldimmmmm
naber milet slm
anamm benim yawrukusumm gelmis hosgelmissssss
yaw bugün göremedimya findigimida özledim valla hemennn
cilek mi :26::26::26::26: