Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım tavsıyelerın ıcın tsk edeırm...ben kacar canım evde ısler benı beklıyor..sonra görüsürüz ınsallah tatlım...öpüldün
ü

Yoldayız habiptemm benim,Antalyanin ilçesinde nisan telden gireyim dedim.Nasılsın bitanemm senden sonra kanqttik epey)

ayy yoldamisin hancekimm benimmsicaktirda simdi oralar ne güzelll yaw naptiniz öyle hepsine bakamadimm masallahiniz varr

bende iyiyimmm hancekimmm habbitemmhayirli yolculuklarr minik kusummm

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr yarın pazartesi benim sendrom tavan yaptııııı
bi yandan da hemen günler geçse de bat gelse diyorummmm...

bu hamilelik olayını ne çok stres yapıyoruz yaaa, yapmamak lazım böyle... ben saldım vallahi Allah ne zaman uygun görürseee yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunn...

doru yarin pazartesi

valla pazartesisevmezimm bu stresten kurtunulsa isler kolaylasacak ama iinslalah tüm kizlar basarirr

soğan kürü sağlık için zaten faydalı yapın çekinmeyin bence ama her ay üst üste olur mu bilmiyorum...

ben soğan kürü yaptım olmadı
eşime keçiboynuzu kürü yaptım olmadı
kendime bal çörekotu tarçın yaptım olmadı
adaçayı içtim olmadı...
bir vakti var onu bekliyor işte benim nazlıim

bu ay mı?
kendime hiç birşey yapmadım, sadece ovü testle yumurtlamayı takip ediyorum
eşim ballı bi macun yiyo ama öyle çok da düzenli değil
bi de one a day men vitamin içiyo...

bakalım bu ay olacak mı?

umudumu 1 sn bile kaybetmiyorum amaaa

ayy yoldamisin hancekimm benimmsicaktirda simdi oralar ne güzelll yaw naptiniz öyle hepsine bakamadimm masallahiniz varr

bende iyiyimmm hancekimmm habbitemmhayirli yolculuklarr minik kusummm
Hemde nasıl sıcak kısa kollu elbise var üzerimde kislik montu çıkardım o derece sıcak yakıyor,
Anam hoplaya ziplaya yazmak ne zormus :)) Ayy mayistim iyice:))

iste budurr öylede kaybetmemekk umutsuzluga düsmemekk lazimmmm pazartesi sevmezzimm.inslaah kizlarda okur özellikle bu son cümlenii

Hemde nasıl sıcak kısa kollu elbise var üzerimde kislik montu çıkardım o derece sıcak yakıyor,
Anam hoplaya ziplaya yazmak ne zormus :)) Ayy mayistim iyice:))

ayy hancekimm neka sanslisinnnyaw ben donuyomm burdaaaa cekilecek cilemm varmisss

yine ne güzel yaziyon ama hic harf hatasi bilem yokksen sicaktan mayistinnn bende soguktannn

minikkuslarimm artik cikimda biraz is ne yapimmm.toz ne almaliyimmm

yine yemek derdi baslayacakkoff kadin olmak zor zanaattt

edammm ben napimm simdik seniiyaw tam ben cikiyom sen geliyosunn sen gelincede ben cikiyorummm

bi ortak saat bulamadikk

yaw bari basin nasi oldu onu bi söylede öyle cikimm

edammm ben napimm simdik seniiyaw tam ben cikiyom sen geliyosunn sen gelincede ben cikiyorummm

bi ortak saat bulamadikk

yaw bari basin nasi oldu onu bi söylede öyle cikimm

suan ıyıyım sekerımmmmm basım da suann agrı yok tatlımmm yaw hakketten ben gelıyorum sen cıkıyosunnn sen olunca ben olmuyorum nasıl bır sanssızlıkdır bu bırı bana solesınn

suan ıyıyım sekerımmmmm basım da suann agrı yok tatlımmm yaw hakketten ben gelıyorum sen cıkıyosunnn sen olunca ben olmuyorum nasıl bır sanssızlıkdır bu bırı bana solesınn

sükürler olsun iyi olmussunn

yaw kader neden bizi ayirmak istiyo anlayamiyorummmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hancekimm yolda nisana gidiyo hemen yazamiyo ilhannazzimda sinemaya gitti...

bende temizlik yapacamm bak gördünmü yine en sansiziniz benimmm temizlik var benim önümdee

Son düzenleme:

ahhhh balım ahhh bendede var sanssızlık sabahtan berııı temızlık yapıyorum tüllerımı perdelerımı yıkadım halılarımı sıldımmmmm evı süpür sil bu saatt oldu ancak gırebıldım ancak sımdıde dısarı cıkablırım birazcık dışarıyı kolaçan edeyımm hehheeh

masallah sende cok hamaratsinn isleri bitirmissinn..gecmistede okudum yemek isindede hamaratmissin.tarifte paylas bizle

yaw senin beben yakinda olur insalalh.hamaratlarin daha cabuk cocugu olur derlerrr...bende bu yüzden hamarat olmaya karar verdimmm..tembellerin cocugu olmuyomusss cünkü

neka hamaratsin iceri bitti simdide disariyimi kolacan edecennn masallahh

Son düzenleme:

canım sennnın hamarat olman yazı yazmandan belliii nere gerek soylememne bıtanem anlasılıyor yanı herhalınden hahah dogru dıyosun hamaratların bebıslerı tez olur derler ama bakalımmm calısmalara devam ıcmelere devamm ya nasıp sekercıkım

doru bende hamaratim ama yazi yazma hamaratiyimmm

bak sende duymussun hamaratlarin tez cocugu olur diyedoruymus demekkii bundan sonra dahada hamarat olacammm bu gün kurabiye yapacammm ev isi yapacam yemek yapacam üc cesittt

simdi cikim bu gün cok isim var cokk haydi hoscakall öptümm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…