- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.641
doru bende hamaratim ama yazi yazma hamaratiyimmm
bak sende duymussun hamaratlarin tez cocugu olur diyedoruymus demekkii bundan sonra dahada hamarat olacammm bu gün kurabiye yapacammm ev isi yapacam yemek yapacam üc cesittt
simdi cikim bu gün cok isim var cokkhaydi hoscakall öptümm
kolay gelsın bıtanemmmmmmmmm fazlada yorma kendınııı dıkkat ettttt hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmm
saol edammmmm
hancekim kurabiyenden yaptim yedim bileeyaw ben cok begendimmm. .nerdeyse hepicigini yiyecektimm zaten bi tepsi ciktii
ama icine biraz pudra sekeri koydum sonra üzerinede serptimm tatli güzel oldubi dahasindada cikolatalisini deniycemmmmm .cilekliyi begendim ama
yaw temizlik yarim kaldi gidimde tamammlimmmmmhaydin hoscakalinnn
Afiyet bal şeker olsun habiptemm içine pudra şekeri koyunca biraz kıtır oluyor gibi ama koymayınça un kurabiyesi gibi oluyordu.Beğemene sevindim bitanem afiyet bal şeker olsun
Afiyet bal şeker olsun habiptemm ...Ayy kızlar basım çok agriyo Yaaa:+(ufukta hancekimmmmm gözüküyo ama yazamiyo galibaahancekimm kurabiyenii yaptimmm yedimmmm
Afiyet bal şeker olsun habiptemm ...Ayy kızlar basım çok agriyo Yaaa:+(
kızlar günaydın hepinizee
artık vallahi hızınıza yetişemiyorummm
cumadan sonra giremedim neler olmuş, neler konuşulmuş böyleee, tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm
şenlenmiş bizim topik, bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza, okuyacak daha çok şey olacak sanırsam bundan sonra
inşallah o bulantı bebişinin anneciğine günaydın mesajıdırrrr
bende hepinizi özledim vallahi, giremediğim zamanlar da da aklım hep burda ama napim, telimde internet yokkki
beni de pek merak eden olmamış sanki, ben yumurt yumurt yumurtluyorum, inşallah Allahın izniyle sağlıkla hayırla bu ay olur...
bi de hastalığımı atlatmaya çalışıyroum..
tatlibiberimm canim nenim valla hep aklimdasin ama hani son mesajinda yeni evin tadilati var dedin ya demekki tatlibiberim gelemiyoev isiyle ugrasiyorlardir diye icim rahatti..yoksa böyle bi mesajin olmasaydi durmadan tatlibiberim nerde acep diye yazardim.bak unutsaydim bu mesajinida unuturdumm.öyle sey olurmu kuzucukk.. ben mesala simdi nikiyyimide düsünüyorumm..esi tahlil ne verecekti...:44:
mesala canommda yok iki gündür hep aklimdasinizzzne kaynanammisinn:18::18:yok sen o degilsinn o cadi cünkü sen tatlibibersinn kacinci günün tatlibiberim reglininn
inş quzel haberleer qelır pazartesımmm
bende fena cadıyımdır haaaqelınnn döverım ha senı .d yasakım bende sana qelınım dıycem hehehehe
öyle quzum evle uqrasıyorum sımdıde manevı annemın yanında kalıyorum ondan qıremıyorum ıns evımın ısı bıtınce qırecem benı unutmayın sızı cokkkk sevıyorummmmm
Kızlaar iyi akşamlar nasılsınız???
iyi aksamlar canankamil canimmmmsaol bitanem ben iyim inslalah diger kizlarda öyledirr
hamilemisin hayirli olsunnn kuzucukkkk
sali hangi sonucu alcan okudum ama ne sonucu oldugunu anlamadimmm:44::44:
Canım dün kan testi yaptırdım adetime 1 hafta var daha meraktan gittim :) Sonucum 6,78 çıktı salı günü tekrar baktırcam yükseliyo mu diye
ayy cok sevindimmmcanim benimm bi hafta varken bence sonucta hamilesinn..inslaah sorunsuz yükselirrrrr bizede yaz sonucu alincaa
bisey yaptinmi kür ne gibi
İnşaallah canım..Salı günü yazarım sonucu mutlaka
Yok canım benim 7 aydır olmuyodu bebiş sprial vardı çıkarttım 7 ay korudu işte ovülasyon testi kullandım ama erken kullanmışım bi anlamı kalmadı :) Ama bu ay folik asidimi ve kan hapımı düzenli kullandım.Kansızlık çıkmıştı bende..Bide en önemlisi arkadaşlarım umreye gittiler orda dua etmişler bol bol bana belkide onların duları kabul olmuştur..biseyler yaptinmi kür ne gibi hamile kalmak icinn.ovulasyon testi kullandinmi mesala
hancekimm geldi nuarinim geldiii
hancekimmm habbitemm nisana gitmedinmi daaha
nuarinim önce gecmise bakarrr sonra yanima gelirrrr
Yok canım benim 7 aydır olmuyodu bebiş sprial vardı çıkarttım 7 ay korudu işte ovülasyon testi kullandım ama erken kullanmışım bi anlamı kalmadı :) Ama bu ay folik asidimi ve kan hapımı düzenli kullandım.Kansızlık çıkmıştı bende..Bide en önemlisi arkadaşlarım umreye gittiler orda dua etmişler bol bol bana belkide onların duları kabul olmuştur..