Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kolay gelsın bıtanemmmmmmmmm fazlada yorma kendınııı dıkkat ettttt hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmm

kolay gelsın bıtanemmmmmmmmm fazlada yorma kendınııı dıkkat ettttt hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmm

saol edammmmm

hancekim kurabiyenden yaptim yedim bileeyaw ben cok begendimmm..nerdeyse hepicigini yiyecektimm zaten bi tepsi ciktii

ama icine biraz pudra sekeri koydum sonra üzerinede serptimm tatli güzel oldubi dahasindada cikolatalisini deniycemmmmm.cilekliyi begendim ama

yaw temizlik yarim kaldi gidimde tamammlimmmmmhaydin hoscakalinnn

Afiyet bal şeker olsun habiptemm içine pudra şekeri koyunca biraz kıtır oluyor gibi ama koymayınça un kurabiyesi gibi oluyordu.Beğemene sevindim bitanem afiyet bal şeker olsun

ufukta hancekimmmmm gözüküyo ama yazamiyo galibaahancekimm kurabiyenii yaptimmm yedimmmm

inş quzel haberleer qelır pazartesımmm

bende fena cadıyımdır haaa qelınnn döverım ha senı .d yasakım bende sana qelınım dıycem hehehehe
öyle quzum evle uqrasıyorum sımdıde manevı annemın yanında kalıyorum ondan qıremıyorum ıns evımın ısı bıtınce qırecem benı unutmayın sızı cokkkk sevıyorummmmm

.tamam ben senin gelininim bundan gariii

yaw bitsinde ev isin dön aramizaunuturmuyuz hic pazartesisevmezimde sordu seni..nikiyyimden haber yokk.onuda merak ediyoruzz

bizde seni cok seviyoz tatlibiberimmmmmmmmm

iyi aksamlar canankamil canimmmmsaol bitanem ben iyim inslalah diger kizlarda öyledirr

hamilemisin hayirli olsunnn kuzucukkkk
sali hangi sonucu alcan okudum ama ne sonucu oldugunu anlamadimmm:44::44:

Canım dün kan testi yaptırdım adetime 1 hafta var daha meraktan gittim :) Sonucum 6,78 çıktı salı günü tekrar baktırcam yükseliyo mu diye

Canım dün kan testi yaptırdım adetime 1 hafta var daha meraktan gittim :) Sonucum 6,78 çıktı salı günü tekrar baktırcam yükseliyo mu diye

ayy cok sevindimmmcanim benimm bi hafta varken bence sonucta hamilesinn..inslaah sorunsuz yükselirrrrrbizede yaz sonucu alincaa

bisey yaptinmi kür ne gibi

Son düzenleme:
biseyler yaptinmi kür ne gibi hamile kalmak icinn.ovulasyon testi kullandinmi mesala
Yok canım benim 7 aydır olmuyodu bebiş sprial vardı çıkarttım 7 ay korudu işte ovülasyon testi kullandım ama erken kullanmışım bi anlamı kalmadı :) Ama bu ay folik asidimi ve kan hapımı düzenli kullandım.Kansızlık çıkmıştı bende..Bide en önemlisi arkadaşlarım umreye gittiler orda dua etmişler bol bol bana belkide onların duları kabul olmuştur..

hancekimm geldi nuarinim geldiii

hancekimmm habbitemm nisana gitmedinmi daaha

nuarinim önce gecmise bakarrr sonra yanima gelirrrr

oy canımcım kıyamam aynen öyle yapıyordum gecmisi okudum tam cevap yazıyordum uff çok özür canımsın benimki hadi hazırlan dışarı çıkıyoruz dedi bugün arkeoloji müzesine falan gittik

ne güzel canankamill canim benimm.zahmetsiz gelmis yawrun sanailk hamileliginmiydi:44:.kusura bakma önceden tanistik belki söyledin ama uzun zaman sohbet etmeyince unutuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…