Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru bende hamaratim ama yazi yazma hamaratiyimmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

bak sende duymussun hamaratlarin tez cocugu olur diye:KK53::KK53:doruymus demekkii bundan sonra dahada hamarat olacammm bu gün kurabiye yapacammm ev isi yapacam yemek yapacam üc cesittt:KK52::KK52::KK52:

simdi cikim bu gün cok isim var cokk :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:haydi hoscakall :KK16:öptümm:KK54::KK54::KK54:

kolay gelsın bıtanemmmmmmmmm fazlada yorma kendınııı dıkkat ettttt hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmm:KK16:

kolay gelsın bıtanemmmmmmmmm fazlada yorma kendınııı dıkkat ettttt hoşçakal tatlımmmmmmmmmmmmm:KK16:

saol edammmmm:KK53::KK53::KK53:

hancekim kurabiyenden yaptim yedim bilee:KK52::KK52::KK52::KK52:yaw ben cok begendimmm.:KK9:.nerdeyse hepicigini yiyecektimm zaten bi tepsi ciktii:KK53::KK53::KK53::KK53:

ama icine biraz pudra sekeri koydum sonra üzerinede serptimm tatli güzel oldu:KK9::KK9:bi dahasindada cikolatalisini deniycemmmmm:nazar:.cilekliyi begendim ama:KK30:

yaw temizlik yarim kaldi gidimde tamammlimmmmm:KK4::KK4::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:haydin hoscakalinnn:KK9::KK9:

saol edammmmm:KK53::KK53::KK53:

hancekim kurabiyenden yaptim yedim bilee:KK52::KK52::KK52::KK52:yaw ben cok begendimmm.:KK9:.nerdeyse hepicigini yiyecektimm zaten bi tepsi ciktii:KK53::KK53::KK53::KK53:

ama icine biraz pudra sekeri koydum sonra üzerinede serptimm tatli güzel oldu:KK9::KK9:bi dahasindada cikolatalisini deniycemmmmm:nazar:.cilekliyi begendim ama:KK30:

yaw temizlik yarim kaldi gidimde tamammlimmmmm:KK4::KK4::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:haydin hoscakalinnn:KK9::KK9:

Afiyet bal şeker olsun habiptemm içine pudra şekeri koyunca biraz kıtır oluyor gibi ama koymayınça un kurabiyesi gibi oluyordu.Beğemene sevindim bitanem afiyet bal şeker olsun

ufukta hancekimmmmm gözüküyo ama yazamiyo galibaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:hancekimm :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:kurabiyenii yaptimmm yedimmmm:KK9::KK9:

kızlar günaydın hepinizee:KK16:
artık vallahi hızınıza yetişemiyorummm:KK6:
cumadan sonra giremedim neler olmuş, neler konuşulmuş böyleee, tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm:KK16:

şenlenmiş bizim topik, bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza, okuyacak daha çok şey olacak sanırsam bundan sonra:KK34:

inşallah o bulantı bebişinin anneciğine günaydın mesajıdırrrr:KK52:
bende hepinizi özledim vallahi, giremediğim zamanlar da da aklım hep burda ama napim, telimde internet yokkki:KK14:

beni de pek merak eden olmamış sanki, ben yumurt yumurt yumurtluyorum, inşallah Allahın izniyle sağlıkla hayırla bu ay olur...
bi de hastalığımı atlatmaya çalışıyroum..

inş quzel haberleer qelır pazartesımmm
tatlibiberimm canim nenim valla hep aklimdasin ama hani son mesajinda yeni evin tadilati var dedin ya demekki tatlibiberim gelemiyoev isiyle ugrasiyorlardir diye icim rahatti..:KK19::KK19:yoksa böyle bi mesajin olmasaydi durmadan tatlibiberim nerde acep diye yazardim.bak unutsaydim bu mesajinida unuturdumm.öyle sey olurmu kuzucukk..:KK16::KK16::KK16::KK16: ben mesala simdi nikiyyimide düsünüyorumm..esi tahlil ne verecekti...:44:

mesala canommda yok iki gündür hep aklimdasinizzz:KK6:ne kaynanammisinn:18::18:yok sen o degilsinn o cadi cünkü :KK53:sen tatlibibersinn:KK9::KK9:kacinci günün tatlibiberim reglininn:KK53:

bende fena cadıyımdır haaa :KK70: qelınnn döverım ha senı .d yasakım bende sana qelınım dıycem :KK70: hehehehe :KK70:
öyle quzum evle uqrasıyorum sımdıde manevı annemın yanında kalıyorum ondan qıremıyorum ıns evımın ısı bıtınce qırecem benı unutmayın sızı cokkkk sevıyorummmmm

inş quzel haberleer qelır pazartesımmm

bende fena cadıyımdır haaa :KK70: qelınnn döverım ha senı .d yasakım bende sana qelınım dıycem :KK70: hehehehe :KK70:
öyle quzum evle uqrasıyorum sımdıde manevı annemın yanında kalıyorum ondan qıremıyorum ıns evımın ısı bıtınce qırecem benı unutmayın sızı cokkkk sevıyorummmmm

:KK1::KK1:.tamam ben senin gelininim bundan gariii:KK9::KK9::KK9:

yaw bitsinde ev isin dön aramiza:KK9::KK9:unuturmuyuz hic pazartesisevmezimde sordu seni..:KK16::KK16:nikiyyimden haber yokk.onuda merak ediyoruzz:KK31:

bizde seni cok seviyoz tatlibiberimmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

iyi aksamlar canankamil canimmmm:KK9::KK9:saol bitanem ben iyim inslalah diger kizlarda öyledirr:KK16::KK16::KK16:

hamilemisin hayirli olsunnn kuzucukkkk:KK9::KK9:
sali hangi sonucu alcan okudum ama ne sonucu oldugunu anlamadimmm:44::44:

Canım dün kan testi yaptırdım adetime 1 hafta var daha meraktan gittim :) Sonucum 6,78 çıktı salı günü tekrar baktırcam yükseliyo mu diye

Canım dün kan testi yaptırdım adetime 1 hafta var daha meraktan gittim :) Sonucum 6,78 çıktı salı günü tekrar baktırcam yükseliyo mu diye

ayy cok sevindimmm:KK9:canim benimm bi hafta varken bence sonucta hamilesinn..inslaah sorunsuz yükselirrrrr:KK16::KK16::KK16:bizede yaz sonucu alincaa:KK9:

bisey yaptinmi kür ne gibi:nazar::nazar:

Son düzenleme:
biseyler yaptinmi kür ne gibi hamile kalmak icinn.ovulasyon testi kullandinmi mesala:nazar::nazar::nazar:
Yok canım benim 7 aydır olmuyodu bebiş sprial vardı çıkarttım 7 ay korudu işte ovülasyon testi kullandım ama erken kullanmışım bi anlamı kalmadı :) Ama bu ay folik asidimi ve kan hapımı düzenli kullandım.Kansızlık çıkmıştı bende..Bide en önemlisi arkadaşlarım umreye gittiler orda dua etmişler bol bol bana belkide onların duları kabul olmuştur..

hancekimm geldi nuarinim geldiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hancekimmm habbitemm nisana gitmedinmi daaha:KK53::KK53::KK53:

nuarinim önce gecmise bakarrr sonra yanima gelirrrr:KK9:

oy canımcım kıyamam aynen öyle yapıyordum gecmisi okudum tam cevap yazıyordum uff çok özür canımsın benimki hadi hazırlan dışarı çıkıyoruz dedi bugün arkeoloji müzesine falan gittik

Yok canım benim 7 aydır olmuyodu bebiş sprial vardı çıkarttım 7 ay korudu işte ovülasyon testi kullandım ama erken kullanmışım bi anlamı kalmadı :) Ama bu ay folik asidimi ve kan hapımı düzenli kullandım.Kansızlık çıkmıştı bende..Bide en önemlisi arkadaşlarım umreye gittiler orda dua etmişler bol bol bana belkide onların duları kabul olmuştur..

ne güzel canankamill canim benimm.zahmetsiz gelmis yawrun sana:KK16::KK16::KK16:ilk hamileliginmiydi:44:.kusura bakma önceden tanistik belki söyledin ama uzun zaman sohbet etmeyince unutuyorumm:KK30:

X