Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben cok begendim nuarinimmm.cilekli yaptimm icine biraz pudra sekeride döktümm sonra üzerinede serptimm.:KK9:yedimmm:KK1::KK1:bu ölcülerle bi tepsi cikti..:KK53:

bi dahasina cikolatali yapacammm:KK8:
en kısa surede deneyim kuzum sen güzel diyorsan güzeldir

hoşgelmişsen güzel anne,lori ya bu ne güzel bi isim bayıldım sanki böyle türkü dinledim

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi ve sürtünme yaşandı onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.. Benim size sorun bu gebelik var mıdır? varsa eğer bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?

yasakhayalimm ne biliyim ya sabah kalktigimda da gun icinde de patlicak gibiyim.... atarim yasakhayalim martta gidicem doktora hem karnimi cekerim hemde ultrason fotosunu koyarim:KK9:

senin karnin cok cabiuk cikiyo ondan loorim simdiden krem ne sürrr:KK8::KK8::KK8:

ayy insalalh atda kücük findigi bi görelimm:KK9::KK9:

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi ve sürtünme yaşandı onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.. Benim size sorun bu gebelik var mıdır? varsa eğer bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi?

sanmiyorum hamile oldugunu ama bi test yap süphedeysen varsa cikar emin olursunn....

senin karnin cok cabiuk cikiyo ondan loorim simdiden krem ne sürrr:KK8::KK8::KK8:

ayy insalalh atda kücük findigi bi görelimm:KK9::KK9:

aynen yasakhayalim bisey degil ayakkabi mi bile giyinemiycemm:KK53: bizim karinlar catlamiyo genetik olarak Allahtan sansliyiz yani :KK53::KK53:

aticam atmam miii hele gelsede 5 mart :KK52:

X