- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Insallahhhhhhh canim benim ah ah allahim butun evlat kokusuna hasret olan kadinlara hayirli saglikli bi evlat verir insallah bu arada allahim bana ikiz bi bebekte verebilirsin yaradan rabbim senin icin vermekte almakta zor degildir
nikiyyim kuzum benim inslalah bu hasretimiz sona erer..ne güzel söyledin hersey onun icin cok kolay...istedigi zaman verir istedigi zaman alir..herseye raziyizzz
Evet canim herseye kadir olan odur .canisi benim canim bir manti istiyo anlatamam sana
Oyyyyyy agzindan cikan o sozlere kurban olayim insallah dedigin cikar canim benimmmmmmm
kızlar topiğiniz hayırlı olsun inşallah uğur getirir size Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin
yaw bende öyleyim hemen yumurtlama günleri hesapliyom hemensu bebekler gelsede kurtulsak hesap kitap isinden
insalalh olacak bitanemcok gencsin cok bekletmeyecek rabbimin izniyle kuzucugunn pazartesi belli olacak demi unutmum
7 gün geçikmişti regl im hamıleyım sanmısdık esımle cnku hamılelık belırtılerım cok fazlaydı buqun benım regl qeldi yumurtlama dönemim kaçıdır acaba yardım edermısınız
Evet canim ama benim adet duzensiz oldugu icin 2 3 gunde oyle beklerim eger gecerse hemen hoopppp diye geblik testti eger negatif cikarsa uzulmem cunku ben artik alistim inan elimde 15 gebelik testti vardi su an 6 tane kaldi bu ay 9 tane test yaptim dusun artik benim pskolojiyi
hosgeldin karabiberimmmmmyaw reglin nasi diger aylardan degisikmi.. belki hamilesindir test ne yaptinmi:44::44::44::44:
anladim kuzum benim o zaman carsambaya kadar bi bekleyelimdua edecem sana inslaahhh
hoşbuldum :) evet değişik çok açık renk ve az geliyor . test konusunu hıc acmatam test yapacakdım esımle buqun wc bır gıttım husran dolu an regl ım qelmıs bıdaha da yapmadım . 2 qun once yapdıqımda negatıf cıkıyordu tesde
Allah razi olsun canim benim bende senin icin dua edecem namazlarimdan sonra unutmadigim surece edecem canim benim
karabiberim bence bi bekle canim benim...miktarini kontrol et kisa sürerse yap ama testi..bide bu ayda olmazsa mesala reglin bitince iki günde bir en az 20 güne kadar calisin inslalah yumurtlamayi kacirmamis sansiniz yüksek olmus olur.....yada garanti olsun diyosan cok kisi ovulasyon testiyle hamile kaldi onuda deneyebilirsinn
inş kaçırmayız :) vala reglmın bıtmesını dört qözle bekleyeceqım cunku esımın ılk defa bu kadar cocuk ıstedıqını qordum ve bır husran yasamak ıstemıyorumbenım prolaktın hormon sevıyemde yuksek o yuzdende korkuyorum anne olamamaktan :'( . yarın qıdıp bır test yaptrmayıda dusunuyorum teşekkur ederım ayrıcada canım bılgılendırdıqın ıcın benı
rica ederim canim benim elimden geldigince bildigimce herseyde yardim ederim istedigini sorabilirsin.....prolaktin icin hap kullandinmihapla düsürülüp hamile kalanda cokkk..ne kadar yüksekki seninkii:44:zaten bizler kendimizden cok eslerimiz icin istiyoz....
vala ben kendımde ıstıyorum eşimden cok . ama onun istemesı daha da bır degısık duygular hıssetmeme sebeb oluyor . allah razı olsn. evet kullandım sonra yasmın kullandım tabı bunları bekarken yaptırmısdımyasmını 1 yıl kullandıkdan snra qel demısdı ben 1 yıl kullanmadım korktum sonucda daha bekardım . kasım ayında kontrole qıtmem qerekıyordu qıdemedım ısde ailevi biraz sorun olmusdu . su anda hatırlamıyorum en son ıyıydı 19 a kadar dusmusdu . ondan oncekılerde 24-28 üstündeydı çok aşırı yuksek deqıldı ama ben qenede korkuyorum .
kuzum benim 25 kadar normal..bide bu horman inisli cikisli bi horman 15 gün icinde degisebiliyoda........yasmin degilde baska bi hap veriyo dr simdi ismini hatirmayamadim hemende düsüyo..sen yeterki stres yapma stresle cok alakali bu prolaktin hormonu..bide sakin incir havuc maydonoz dereotu tüketme bunlar yükseltiyo cünkü..eger simdi hamile degilsen bi dr gözük bence..bu hamileligi engelliyosa beklemene bile gerek yok bi hap tedavisinden sonra kisa sürede hamile kalabilirsinn...