Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol canim :KK16::KK16:amin inslalah:KK16: seninde hamileligin hayirli olsun rabbim taamina erdirsin insalalhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razi olsun canim Rabbim sizlere de versin :) size nacizane bi kac oneride bulunmak istiyorum Allahima cok sukur ben ilk denemede aldim mucizemi; oncelikle adetten bi iki gun sonra gun asiri yada iki gunde bir calisma yapin, ve kesinlikle bu ay mutlaka tutacak umidine kapilmayin ama umutsuz da olmayin unutmayin ki onumuzde daha cok zaman var bide iliski sirasinda kalcanizin altinda minik bi yastik olsun ve iliskiden sonra en az 45dk uzanin ve kasiklariniza masaj yapin o 45dk'lik sure icinde guzel seyler dusunun kendinizi motive edin, benim oldu cok sukur istiyorum ki herkesin olsun ve benden once evlenen eltimin de yok cok uzuluyorum surekli onun icin ve sizler icin dua ediyorum

Allah razi olsun canim Rabbim sizlere de versin :) size nacizane bi kac oneride bulunmak istiyorum Allahima cok sukur ben ilk denemede aldim mucizemi; oncelikle adetten bi iki gun sonra gun asiri yada iki gunde bir calisma yapin, ve kesinlikle bu ay mutlaka tutacak umidine kapilmayin ama umutsuz da olmayin unutmayin ki onumuzde daha cok zaman var bide iliski sirasinda kalcanizin altinda minik bi yastik olsun ve iliskiden sonra en az 45dk uzanin ve kasiklariniza masaj yapin o 45dk'lik sure icinde guzel seyler dusunun kendinizi motive edin, benim oldu cok sukur istiyorum ki herkesin olsun ve benden once evlenen eltimin de yok cok uzuluyorum surekli onun icin ve sizler icin dua ediyorum
rabbim inş hayırlı ve sağlıklı evlat verir canım . kolay doğumların olsun inş .

gercektenmi nikiyyim benimm:KK52:valla bu ara hamilelik haberi almayi özledim inslalah sendende gelir bu haberrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bakalım topiğin ilk hamilesi kim olacakkkkkk????

Bu koşulda topik annesi olarak ben anneanne mi olurum??:KK16::KK16::KK16:

kızlar topiğiniz hayırlı olsun inşallah uğur getirir size Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin :KK16:

amin canım...

7 gün geçikmişti regl im hamıleyım sanmısdık esımle cnku hamılelık belırtılerım cok fazlaydı buqun benım regl qeldi yumurtlama dönemim kaçıdır acaba yardım edermısınız :KK43:

hoşgeldin canımm
üstüne görme yada yerleşme kanaması olmasın canım son regl tarihlerin nelerdi ona göre daha net hesaplanırdı??

kuzum benim 25 kadar normal..bide bu horman inisli cikisli bi horman 15 gün icinde degisebiliyoda........yasmin degilde baska bi hap veriyo dr simdi ismini hatirmayamadim hemende düsüyo..sen yeterki stres yapma stresle cok alakali bu prolaktin hormonu..bide sakin incir havuc maydonoz dereotu tüketme bunlar yükseltiyo cünkü..eger simdi hamile degilsen bi dr gözük bence..bu hamileligi engelliyosa beklemene bile gerek yok bi hap tedavisinden sonra kisa sürede hamile kalabilirsinn...:KK16:

yaa bi şu prolaktin ölçtüremedim biiii...ama incir havuç maydanoz dereotu yükseltiyosa yemeyeyim bu dördü benim ennnn çok yediğim dört şeydiiii ondan mı olmuyodu ki bebek acabaaa:2:
bide ben iki aydır hep çörekotu bal tarçın yapmıştım, yapmicam bu ay...

hoşgeldin canımm
üstüne görme yada yerleşme kanaması olmasın canım son regl tarihlerin nelerdi ona göre daha net hesaplanırdı??

bundan öncekı reglım 2.12.2012, 1.1.2013, 7.2.2013

bebelerimizin anneannesi olacan artık sende :p

yaa bi şu prolaktin ölçtüremedim biiii...ama incir havuç maydanoz dereotu yükseltiyosa yemeyeyim bu dördü benim ennnn çok yediğim dört şeydiiii ondan mı olmuyodu ki bebek acabaaa:2:
bide ben iki aydır hep çörekotu bal tarçın yapmıştım, yapmicam bu ay...

bence ölçdr prolaktınını çünkü benim kuzenımın baya yuksek ve cocuqu olamıyor 15 yıllık evlıler ve o prolaktın yuznden benınde kis oluşdu hamıle kalırsa ölürmüş :KK43: o yüzden bende cok korkuyorum prolaktınımın yuksek olmasından

alalh razi olsun canimmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin canımm

bundan öncekı reglım 2.12.2012, 1.1.2013, 7.2.2013

bebelerimizin anneannesi olacan artık sende :p

canım en son 24 ocakta yumurtlamışsın...o tarihin öncesindeki ve sonrasındaki günleri değerlendirebildin mi?
ama biraz geç olmuş yumurtlaman adet düzensizliği var mı sende canım?
kessinlikle ovülasyon testi al çok faydasını görürsün, insanı kararsızlıktan kurtarıyor

bana doktorum vermısdı qayette ıyı dr du . stres yapma dıyorsunda canım stres yapmamak elde olmuyor. ama bebek ıstıyorsam mecburen yapmıyacaqım. yasakların hepsıde en sevdıgım yıyecekler :) evet haklısın vala yarın qıtmek en ıyısı hem prolaktınıde regl nın 2 qunu bakıyorlar ya bakalım yarın doktor yolu qozukdu bana desene :) ıns en kısa surede bu konuda sıze mujdelı haberı verırım :)

doktordan gelince karabiberim bizede bildirr:KK19:yaw valla güzel haberler gelince hepimizin moralide düzeliyo..:KK9:

bence ölçdr prolaktınını çünkü benim kuzenımın baya yuksek ve cocuqu olamıyor 15 yıllık evlıler ve o prolaktın yuznden benınde kis oluşdu hamıle kalırsa ölürmüş :KK43: o yüzden bende cok korkuyorum prolaktınımın yuksek olmasından

canım prolaktin kandan mı ölçülüyo ve belli bir tarihi varmı yoksa aç yok regl öncesi sonrası ne zaman isterse ölçülüyo mu?

canım en son 24 ocakta yumurtlamışsın...o tarihin öncesindeki ve sonrasındaki günleri değerlendirebildin mi?
ama biraz geç olmuş yumurtlaman adet düzensizliği var mı sende canım?
kessinlikle ovülasyon testi al çok faydasını görürsün, insanı kararsızlıktan kurtarıyor

o tarihde eşimle çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk ayrıydık o tarıhde kavusmusduk bırbırımıze tekrar o tarıhden snra her zaman değerlendırdım . adet düzensizliğim vardı ama
son 3 aydır ıyıydı bır bu ay qecıkme oldu .
ovulasyon testını nerden alacaqım ?

o tarihde eşimle çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk ayrıydık o tarıhde kavusmusduk bırbırımıze tekrar o tarıhden snra her zaman değerlendırdım . adet düzensizliğim vardı ama
son 3 aydır ıyıydı bır bu ay qecıkme oldu .
ovulasyon testını nerden alacaqım ?

canım ben internetten alıyorum...laboquick marka çok memnunum, hem aldığım satıcıdan da çok memnunum. sipariş verir vermez kargo yapar yollar ertesi gün elimde olur ürün...özelden atarım sana istersen linkini.

canım prolaktin kandan mı ölçülüyo ve belli bir tarihi varmı yoksa aç yok regl öncesi sonrası ne zaman isterse ölçülüyo mu?

evet var canım adetının 2 qunu qıtmelısın ac karnına . koldan kan alıyorlar bır tup 2 saatte cıkıyor

doktordan gelince karabiberim bizede bildirryaw valla güzel haberler gelince hepimizin moralide düzeliyo..
yasak hayalim merak etmehabersız bırakmam sızı dualarnızı eksık etmeyın o yeter :)

parzaretsisevmezim çok teşekkur ederım hemen siparişimi veriyorum :)

hayırlı uğurlu olsuuuuuunnnnnn...
ovülasyon testi yapmak benim için motivasyon kaynağı oluyo silik çizgi çıkıyo hep sadece yumurtladığım günler kopkoyu oluyo....Gebelik testinin de öyle olduğu günleri hayal ediyorummm....

X