- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.861
Haklısın yasakımmm yeter ki bebekler sağlıklı, ideal kilo da doğsun :)Tubam vala Hamza gusel bi kiloda dogar sa boş ver kiloyu üzülme en azından çocuk sağlıklı ve zayıf dogmadi dersin.Bazı KADİNLAR 30 KG ALİyo Bebek Zayıf DOGUYO yani çocuğa değil.kendine yarar şey yemiş oluyolar
Yok ya manken kim ben kim bende balık etliydim ama şimdi daha şişko oldum ya çok koydu banayani dert ettim kendime bu durumu
Yaw sendemi secicilerdesinAnam tatlı süt yapmaz her zaman etrafımda emziren herkese söylerdim ama kimse tınlamıyordukız ben ders otu hiç yemedim kokusu çok kötü geliyor bana ama bak aklında olsun armut çok iyi süt yapar, hurma da öyle hafta efendimizin hadisi var emziren kadınlar ve hurmayla ilgili tam hatırlamıyorum ama var yani. Birde yeşil soğan gaz yapar dile duymuştum çocuk rahatsız olabilirmiş buda aklında bulunsun.
İnşallah yasakımmm veririm hemen, bir görsen var ya ayakkabı giyerken iz çıkıyor ayağıma o derece şiştim af ya birde canım yanıyor böyle
Çok pis seçerimYaw sendemi secicilerdesinne gusel sebze halbuki dereotu soğan doru gaz yapiyo ama acayipti süt yapiy tubam bence bebek her yiyecegi alusmadi gazını da cikartmali Karatay bile hep ole der.mercimek yiyin süt bol olsun derdi tvde.gaz yapacak diye sütten olmayın demişti hiç unutmam zıplatın hoplayan bebeği yüzüstü yatir hemen çıkar gazı zaten
Bak tubam cimcime bile 5 kg vermiş dogumda ark.dorumu soluyo bilemiyom.yada odemmis dediğim gibi dediği rakam imkansız cunku
gönderrrr tencere tencere ekşili ekşili lımonku lımonlu gönderrrrr AGZIM SULANDIIIYapan gonderem sana sarma
Şimdi benim canım çekti kızlaaaaargönderrrr tencere tencere ekşili ekşili lımonku lımonlu gönderrrrr AGZIM SULANDIII
,gönderrrr tencere tencere ekşili ekşili lımonku lımonlu gönderrrrr AGZIM SULANDIII
haklısın canmKurban.olurumm ben onazeynepimm canim saglikli sihhatli olsunda kilo ne bos cozumsuz degil verirsin birde kisiden kisiye degisio ya ben 11 kilo aldim ama gobegim kaldi az kiloya ragmen
saka benım cnm yaaaa :*Etlimi , etsiz mi.? Ozelden adresinide yaz
,
kayınvalıdem gelio pazar aksamııııııŞimdi benim canım çekti kızlaaaaaryapmayın bunu banaaaa
Ay kız yollayın hiç hayır dememkayınvalıdem gelio pazar aksamııııııyapamıyosan yollarız bızzz
Vermissin iste 5 kilo ..başka birimi girdi doğuma yerine .ne olursa olsun senden gitmiş 5 kilo.illa kendinin dietle verdiğini demiyom.vücut un dogumla attığı kiloyuda kasdediyom.Ben kilo vermedim 62 ile doğuma girdim 57 ile ciktim doğumdan .
Bana hep birileri yapti da yedim kendim yapabilsem nerdeeeeAy kız yollayın hiç hayır dememyaparken canım çıkıyor karnım burnumda ayaklar şiş olduğu için yapıyorum ama çok zor oluyor hep birileri bana yapsa da yesem diye umut ediyorum sonra bir bakıyorum yine zorlana zorlana kendim yapmışım sarma da zahmetli ama işte yaaa afiyet bal şeker olsun canım benim şimdiden ellerine sağlık
Bende 59 kilo ile doguma gittimBak tubam cimcime bile 5 kg vermiş dogumda ark.dorumu soluyo bilemiyom.yada odemmis dediğim gibi dediği rakam imkansız cunku
Bende 59 kilo ile doguma gittim
Eve geldim 53 tum. kilo kalmadi ama gobek kaldi o nasi oluysinir bozucu cok
Sen ip atliydin bi ara nolduHemde çok sinir bozucu