- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.881
Sen ip atliydin bi ara nolduilk kes diyet yapcam ahahah birazdan yogurt kurunu yicem bi denim bakim
Ah ah ben de hep yaptım başkaları yediBana hep birileri yapti da yedim kendim yapabilsem nerdeeee
Oy nasıl özendim şimdi sana :)Bende 59 kilo ile doguma gittim
Eve geldim 53 tum. kilo kalmadi ama gobek kaldi o nasi oluysinir bozucu cok
Super valla kimseye muhtac olmamissinAh ah ben de hep yaptım başkaları yedi
Vatana donunce gorusuruz ins habibtemmmKizlarrrr cok yogunummm.yazamiyorummm.lutfen.bu aciz kulunu anlayin cocuk.ev hamilelik misafir bavul.toplamaa vs vs vs yolculuk var uykusuzluk.hepsi bir aradaaaa dua edin hayirloaiyla yetisiyimmmm kizlarrr opuldunuz
Merhaba kızlar bende 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim 3,5 yıldır çocuğumuz olmuyor
Kis gobegim duruy diom nesine ozeninOy nasıl özendim şimdi sana :)
Çubuk gibisin ya özenirim tabi :)Kis gobegim duruy diom nesine ozenin
Güzel güzel deeee bazen birileri yapsın ben yiyeyim istiyorum kızSuper valla kimseye muhtac olmamissin
Valla hem muhtac olmasak hem de biri yapsa yesek galiba en guzeli buGüzel güzel deeee bazen birileri yapsın ben yiyeyim istiyorum kız
Son noktayı sen koydun kızValla hem muhtac olmasak hem de biri yapsa yesek galiba en guzeli bu
Ben iyice agirlastim artik sagimda solumda yastik la anca rahat edebiliomSon noktayı sen koydun kızbence de öyle olsun, hemen olsun, şimdi olsun :)
Hiç sorma yataktan zor kalkıyorumBen iyice agirlastim artik sagimda solumda yastik la anca rahat edebiliommumkunse gelsin biri
36dayım ama bebısım 3 kılo :) iri bebiş yanı tasıyamıom hanfendıyıHiç sorma yataktan zor kalkıyorumkaç haftalık oldun güzellik :) Allah yar ve yardımcın olsun
Ay yerim ben o prensesi yaaa bir maşallah subhanallah yavruna :) bende bizim yavruyu kendini 5,5 ay göstermeyince hanımefendi sanmıştım ama bizim yavru çok utangaç bir erkekmiş36dayım ama bebısım 3 kılo :) iri bebiş yanı tasıyamıom hanfendıyı
bızımkını 19. haftada öğrendık gostermeyınce kızdır dıyo ınsanAy yerim ben o prensesi yaaa bir maşallah subhanallah yavruna :) bende bizim yavruyu kendini 5,5 ay göstermeyince hanımefendi sanmıştım ama bizim yavru çok utangaç bir erkekmişRabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım benim :)
Erkeklerde göstermeyebiliyormuşbızımkını 19. haftada öğrendık gostermeyınce kızdır dıyo ınsanoğluşa maşallahhhhhhh
tabı pozızyonuyla alakalı bızımkı bılmem kaç haftadır bas asagı durdugu ıcın erken görunduErkeklerde göstermeyebiliyormuşsağolasın canım benim Allah razı olsun