Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Özellikle 32 den sonra çok aliniyo tubam 5 kg alda 15 ile tamamla.GERİ KİLO.İŞİ HİÇ BELLİ OLMuyben 15 kiloyu iki yılda verdim 30 kg alan 6 ayda bile veriyo eğer çabuk veren biriysen korkma kilodan
Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işinden

Ben de ondan korkuyorum işte kolay kilo veren biri değilim maalesef yasakımmm ya çok korkuyorum bu kilo verememe işinden
Bide tubam benim bünye degisikti.emziren hemen kolay verir diyolar di.bende tersi olmuştu vermeyi birak alıyorum.çünkü emzirdikce çok acikiyodum.o yüzden emzirme zayıflatır isinede ınanmiyom.ins sende emzirme etki eder ama.

inan bana oyle yediğim çok bişy yok galiba gece içtiğim sut meyve faln çok etki etti...
İnanıyorum canım ya bende öyle çok çok yemiyorum ama son zamanlar da biraz fazla kilo artışı oldu bende şimdi de korkuyorum daha çok kilo alacağım diye hamilelik çok güzel de kilo alma işi olmasa daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…