- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.901
Bizimki yan duruyordu da bacaklarını hiç açmıyordu, birde yusyuvarlak duruyordutabı pozızyonuyla alakalı bızımkı bılmem kaç haftadır bas asagı durdugu ıcın erken görundu
Cok hareketli masallah tosun oldu da durulduu birazBizimki yan duruyordu da bacaklarını hiç açmıyordu, birde yusyuvarlak duruyordusenin kız akrobasik hareketler sergilemiş
Hay maşallah subhanallah ya yerim ben senin kızı yerimCok hareketli masallah tosun oldu da durulduu biraz
Ye bizi teyzesiii cok tatli benim kizimmmm bi gelsinnn yiycemmm onuuuHay maşallah subhanallah ya yerim ben senin kızı yerim
Oy ya Rabbim sağlıkla sıhhatle kızını sana bağışlasın annesiYe bizi teyzesiii cok tatli benim kizimmmm bi gelsinnn yiycemmm onuuu
Bugün bebisimin ilk cicilerini aldık tubamE efecikim Y yasakhayalEnHarbiKiz Shirine-alish cimcimegfb HAbibte kızlaaaaar güzel anneleeeer nerelerdesiniiiiiz :)
E efecikim Y yasakhayalEnHarbiKiz Shirine-alish cimcimegfb HAbibte kızlaaaaar güzel anneleeeer nerelerdesiniiiiiz :)
Allahimm el kadar seyler nasil da guzellerdir simdiiiii gule gule gazsiz gunlerde giyer inssssBugün bebisimin ilk cicilerini aldık tubamayy Rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasib etsin hepimize
Ay yerimm ben senin bebişini de onun güzel cicilerini de :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, o cicileri en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim (amin)Bugün bebisimin ilk cicilerini aldık tubamayy Rabbim sağ salim doğurup büyütmeyi nasib etsin hepimize
Bende yeni girdim canım hicranımm :) hemen topiğe bakayım dedim :) hamd olsun iyiyim canım benim, sen nasılsınTugbam guzel annisim yeni girdim etiket yapmisinnasilsin
Parti var demek, oooo 300 500 koop koop yapalım16000 partisine az kaldi kizlarrr
sukur tugbam efeyle aksama ka ugrasiozBende yeni girdim canım hicranımm :) hemen topiğe bakayım dedim :) hamd olsun iyiyim canım benim, sen nasılsın
Dansoz de vaa bulent aplam da gelioParti var demek, oooo 300 500 koop koop yapalım
Hiç sorma icranim. Bak bak kokla kokla doyamadim. Bide babası koyu taraftar olduğu için hepsini FB aldıAllahimm el kadar seyler nasil da guzellerdir simdiiiii gule gule gazsiz gunlerde giyer inssss
Aminn amin canimmm. Cumlemjze innsallh.Ay yerimm ben senin bebişini de onun güzel cicilerini de :) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin, o cicileri en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim (amin)
Bulent ablan varsa ben yokum arkadaş korkuyorum ondan benDansoz de vaa bulent aplam da gelio
Amin canım benim amin sağolasın :) ay ben daha hiçbir şey almadım ki alınca atarım fotoğrafları :) sen göstersene kız cicileri bize :)Aminn amin canimmm. Cumlemjze innsallh.cookkk tatlılar.. Sizin cicileride g9rmk istiyorum ama