Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bide tubam benim bünye degisikti.emziren hemen kolay verir diyolar di.bende tersi olmuştu vermeyi birak alıyorum.çünkü emzirdikce çok acikiyodum.o yüzden emzirme zayıflatır isinede ınanmiyom.ins sende emzirme etki eder ama.:eek:
Amin inşallah canım benim ya :* Ay benim arkadaşım 19 kilo aldı 13 kilosu doğumla gitti diyordu, bende ondan biraz umutlandım, annem de emzirirken verirsin diyor korkma diyor ay inan çok stres oldu bu kilo konusu bende ya

İnanıyorum canım ya bende öyle çok çok yemiyorum ama son zamanlar da biraz fazla kilo artışı oldu bende şimdi de korkuyorum daha çok kilo alacağım diye :KK43: hamilelik çok güzel de kilo alma işi olmasa daha güzel olur
Tubam hesap et 8 kg yakın kilo sadece bebek ağırlığı amnion sıvısı plasenta ne gerisi bizim aldığımız boş kilo.dogumda 8 kg gitti .7 kiloyu 2 yılda ancak verdim.cok kötü metabolizmam var .:eek:

Amin inşallah canım benim ya :* Ay benim arkadaşım 19 kilo aldı 13 kilosu doğumla gitti diyordu, bende ondan biraz umutlandım, annem de emzirirken verirsin diyor korkma diyor ay inan çok stres oldu bu kilo konusu bende ya
Yok yaw oka kilo.gidermi dogumla:eek:inanılmaz cidden.du icran cimcime desin bide. Bende 8 kg gitti sadece normal dogumla:eek:

Tubam hesap et 8 kg yakın kilo sadece bebek ağırlığı amnion sıvısı plasenta ne gerisi bizim aldığımız boş kilo.dogumda 8 kg gitti .7 kiloyu 2 yılda ancak verdim.cok kötü metabolizmam var .:eek:
Oy şimdi de daha çok korktum yasakımmm, allahım ya ne olur çabucak gitsin boş kilolar o_O

52 hamile kaldım
62 le dogurdum
doğumdan sonra 57 kiloya düştüm .
5 kiloyu hala veremedim duruo:mad::mad::mad: vermek içinde çaba sarfetmedim:KK70:
Bak tubam cimcime bile 5 kg vermiş dogumda ark.dorumu soluyo bilemiyom.yada odemmis dediğim gibi dediği rakam imkansız cunku:eek:

Tubam vala Hamza gusel bi kiloda dogar sa boş ver kiloyu üzülme en azından çocuk sağlıklı ve zayıf dogmadi dersin.:KK53:Bazı KADİNLAR 30 KG ALİyo Bebek Zayıf DOGUYO :110: yani çocuğa değil.kendine yarar şey yemiş oluyolar:eek:

Yok yasakımmm inan çok dikkat ediyorum tuzlu, ekşi turşu yemiyorum sadece ayda bir kere falan turşu yiyorum ama yine de çok şişiyor ayaklarım
Bak o zaman senden kilo çabuk gidebilir.anlattığına şekilde su topluyo vücudun.yani gerçek kilo değil seninki:KK53: aman tatlı süt yapiy ye derlerse kanma yazık.boşa kilo.alırsın.bol su diyom bide dereotu:eek: bide yeşil.sogan

Bak o zaman senden kilo çabuk gidebilir.anlattığına şekilde su topluyo vücudun.yani gerçek kilo değil seninki:KK53: aman tatlı süt yapiy ye derlerse kanma yazık.boşa kilo.alırsın.bol su diyom bide dereotu:eek: bide yeşil.sogan
Anam tatlı süt yapmaz her zaman etrafımda emziren herkese söylerdim ama kimse tınlamıyordu :KK70: kız ben ders otu hiç yemedim kokusu çok kötü geliyor bana ama bak aklında olsun armut çok iyi süt yapar, hurma da öyle hafta efendimizin hadisi var emziren kadınlar ve hurmayla ilgili tam hatırlamıyorum ama var yani. Birde yeşil soğan gaz yapar dile duymuştum çocuk rahatsız olabilirmiş buda aklında bulunsun.

İnşallah yasakımmm veririm hemen, bir görsen var ya ayakkabı giyerken iz çıkıyor ayağıma o derece şiştim af ya birde canım yanıyor böyle

X