- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.841
Amin inşallah canım benim ya :* Ay benim arkadaşım 19 kilo aldı 13 kilosu doğumla gitti diyordu, bende ondan biraz umutlandım, annem de emzirirken verirsin diyor korkma diyor ay inan çok stres oldu bu kilo konusu bende yaBide tubam benim bünye degisikti.emziren hemen kolay verir diyolar di.bende tersi olmuştu vermeyi birak alıyorum.çünkü emzirdikce çok acikiyodum.o yüzden emzirme zayıflatır isinede ınanmiyom.ins sende emzirme etki eder ama.
Tubam hesap et 8 kg yakın kilo sadece bebek ağırlığı amnion sıvısı plasenta ne gerisi bizim aldığımız boş kilo.dogumda 8 kg gitti .7 kiloyu 2 yılda ancak verdim.cok kötü metabolizmam var .İnanıyorum canım ya bende öyle çok çok yemiyorum ama son zamanlar da biraz fazla kilo artışı oldu bende şimdi de korkuyorum daha çok kilo alacağım diyehamilelik çok güzel de kilo alma işi olmasa daha güzel olur
Yok yaw oka kilo.gidermi dogumlaAmin inşallah canım benim ya :* Ay benim arkadaşım 19 kilo aldı 13 kilosu doğumla gitti diyordu, bende ondan biraz umutlandım, annem de emzirirken verirsin diyor korkma diyor ay inan çok stres oldu bu kilo konusu bende ya
Oy şimdi de daha çok korktum yasakımmm, allahım ya ne olur çabucak gitsin boş kilolarTubam hesap et 8 kg yakın kilo sadece bebek ağırlığı amnion sıvısı plasenta ne gerisi bizim aldığımız boş kilo.dogumda 8 kg gitti .7 kiloyu 2 yılda ancak verdim.cok kötü metabolizmam var .
onu canım çekmıoCikolata nasil
Bak tubam cimcime bile 5 kg vermiş dogumda ark.dorumu soluyo bilemiyom.yada odemmis dediğim gibi dediği rakam imkansız cunku52 hamile kaldım
62 le dogurdum
doğumdan sonra 57 kiloya düştüm .
5 kiloyu hala veremedim duruovermek içinde çaba sarfetmedim
Ben g hiç anlamıyorum ki bu işlerden kendi diyor çok şişmiştim diyor ve yasakımmm şuan bende çok şiştim özellikle ayaklarım çok fena durumda canımı çok yakıyor bu şişlikBence ark.ödem varmış tubam.çünkü hesapta bile oka kilo gitmez fikrimce.bebek 7 kilomiymus nası 13 kg gider
Kız ne bileyim bana kim ne derse ona inanıyorum anlamıyorum ki bu doğum işindenYok yaw oka kilo.gidermi dogumlainanılmaz cidden.du icran cimcime desin bide. Bende 8 kg gitti sadece normal dogumla
Tubam korkma yapacak bisey yok.çoğu kadın bu durumda.Oy şimdi de daha çok korktum yasakımmm, allahım ya ne olur çabucak gitsin boş kilolar
Sendede ödem var oleyse benim sismemisti çünkü.Tuzlu mu yiyon.Ben g hiç anlamıyorum ki bu işlerden kendi diyor çok şişmiştim diyor ve yasakımmm şuan bende çok şiştim özellikle ayaklarım çok fena durumda canımı çok yakıyor bu şişlik
Söylemişti zaten bana çok fazla ödem oldu bende dedi, yüzü, bacakları, elleri falan çok şişmiş, yani bende bilmiyorum ki yasakımmmBak tubam cimcime bile 5 kg vermiş dogumda ark.dorumu soluyo bilemiyom.yada odemmis dediğim gibi dediği rakam imkansız cunku
Yok yasakımmm inan çok dikkat ediyorum tuzlu, ekşi turşu yemiyorum sadece ayda bir kere falan turşu yiyorum ama yine de çok şişiyor ayaklarımSendede ödem var oleyse benim sismemisti çünkü.Tuzlu mu yiyon.
Ay kız ne edeyim, sevmiyorum kendimi şişko görmeyiTubam korkma yapacak bisey yok.çoğu kadın bu durumda.yi ede 5 bebem.olsun isterim napim kilo için bebesizmi kalalim
Gebelikten önce manken gibimiydinAy kız ne edeyim, sevmiyorum kendimi şişko görmeyi
Bak o zaman senden kilo çabuk gidebilir.anlattığına şekilde su topluyo vücudun.yani gerçek kilo değil seninkiYok yasakımmm inan çok dikkat ediyorum tuzlu, ekşi turşu yemiyorum sadece ayda bir kere falan turşu yiyorum ama yine de çok şişiyor ayaklarım
Yok ya manken kim ben kim bende balık etliydim ama şimdi daha şişko oldum ya çok koydu banaGebelikten önce manken gibimiydinben balık etliydim çok fark etmedi
Anam tatlı süt yapmaz her zaman etrafımda emziren herkese söylerdim ama kimse tınlamıyorduBak o zaman senden kilo çabuk gidebilir.anlattığına şekilde su topluyo vücudun.yani gerçek kilo değil seninkiaman tatlı süt yapiy ye derlerse kanma yazık.boşa kilo.alırsın.bol su diyom bide dereotu bide yeşil.sogan