- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.981
Hahahh masallah abacurun zaval gormesinGunaydinnnn kizlar nasilsinizzzzzzz...dun giremedim.malum evlilik yildonumu pasta kestik hediyeler guller mum.isigi cok romantikti beklemiyordummm sasirtti beniiiiibendeeee gece hakkinu verdimmm
SeeeeeelaaaammmmmmmSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ooo maşallah maşallahGunaydinnnn kizlar nasilsinizzzzzzz...dun giremedim.malum evlilik yildonumu pasta kestik hediyeler guller mum.isigi cok romantikti beklemiyordummm sasirtti beniiiiibendeeee gece hakkinu verdimmm
Hamilesin benimde öyle çıkmıştıKizlar 5 gun var ama sanki hayalette varEki Görüntüle 1695245
Oooo hönkar buraların yolunu bilirmiydin sen
Bilmiyorum ben onu nasıl yapılıyor?neden eczaneden bir test almiyosunuzHamile arkadaslar karbonatla gebelik testini bi denermisiniz lutfen cok onemli sizin idrarda kabaracakmi.korkuyorum tast yapmaya bi umut ancak siz anlarsiniz
Bilmiyorum ben onu nasıl yapılıyor?neden eczaneden bir test almiyosunuz
Aa çok enteresanmis. Ama maalesef evde karbonat yokCanimcim 54.5 yildir heray husran heray hayal kirikligi olunca napicami sasirdim herseyden umut bekler oldum.idrarini bi kaba yapip uzerine biraz karbonat serpiceksen kabariyorsa hamilesin kabarmazsa degilmissin.burdan biyerden okudun rica etsem denermisiniz
Tek tupum kapali laparaskobi oldum acilmadi 6ay once tup bebek denedik kimyasal gebelik oldu .ondan oncede kimyasal gebelik olmustu bi turlu oh be hamileyim diyemedimAa çok enteresanmis. Ama maalesef evde karbonat yokbenmde 4. Senem bu yil. Sorunun ne neden olmuyor?
Hmm,Allah şifa versin. Benmde pkom var,yumurta tembelliği ayrıca sol tüp tıkalı. Şubatta bi kimyasal yaşadım bende. Agustosta hsg çekildim ondan sonra hamile kaldm. Umudunu yitirme. Yaş kac?Tek tupum kapali laparaskobi oldum acilmadi 6ay once tup bebek denedik kimyasal gebelik oldu .ondan oncede kimyasal gebelik olmustu bi turlu oh be hamileyim diyemedim
Benm problemlerim oldugu gibi içinde de varikosel var. Sağol canm Rabbim sana da nasip etsin. Benmde tam aksi yumurtlama olmuyordu. Ilaçla bile yumurta olusmuyordu. Kac defa klomen kullandm bi ise yaramadı. En son tuplere bakmak için hsg çekti doktor sol tüp tikali çıktı,o ay hamile kaldim. 27 yasindayim bendeAyni sorunlardan muzdaribiz seninle sag tup kapali sol acik.pco var tedaviyle asiri yumurta oluyo ohss oluyorum.sen hamile kaldin demekki bana cok umut oldun canim allah bebeine kavustursun 26 yasm sen kac yasindasin
Benm problemlerim oldugu gibi içinde de varikosel var. Sağol canm Rabbim sana da nasip etsin. Benmde tam aksi yumurtlama olmuyordu. Ilaçla bile yumurta olusmuyordu. Kac defa klomen kullandm bi ise yaramadı. En son tuplere bakmak için hsg çekti doktor sol tüp tikali çıktı,o ay hamile kaldim. 27 yasindayim bende