Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Gunaydinlar HAbibte oooo amanda aman. Masallah masallah darisi bana insallah gerci daha cok var haziranda. Ya aklima geldi bi tanidik bayan yapmis kocasina mum isikli maaa hazirlamis adam hayirdir elektrikler mi kesildi demis. Cok guldum ya odun.

Hamile arkadaslar karbonatla gebelik testini bi denermisiniz lutfen cok onemli sizin idrarda kabaracakmi.korkuyorum tast yapmaya bi umut ancak siz anlarsiniz

Bilmiyorum ben onu nasıl yapılıyor?neden eczaneden bir test almiyosunuz

Canimcim 54.5 yildir heray husran heray hayal kirikligi olunca napicami sasirdim herseyden umut bekler oldum.idrarini bi kaba yapip uzerine biraz karbonat serpiceksen kabariyorsa hamilesin kabarmazsa degilmissin.burdan biyerden okudun rica etsem denermisiniz

Aa çok enteresanmis. Ama maalesef evde karbonat yok benmde 4. Senem bu yil. Sorunun ne neden olmuyor?

Tek tupum kapali laparaskobi oldum acilmadi 6ay once tup bebek denedik kimyasal gebelik oldu .ondan oncede kimyasal gebelik olmustu bi turlu oh be hamileyim diyemedim
Hmm,Allah şifa versin. Benmde pkom var,yumurta tembelliği ayrıca sol tüp tıkalı. Şubatta bi kimyasal yaşadım bende. Agustosta hsg çekildim ondan sonra hamile kaldm. Umudunu yitirme. Yaş kac?

Ayni sorunlardan muzdaribiz seninle sag tup kapali sol acik.pco var tedaviyle asiri yumurta oluyo ohss oluyorum.sen hamile kaldin demekki bana cok umut oldun canim allah bebeine kavustursun 26 yasm sen kac yasindasin

Ayni sorunlardan muzdaribiz seninle sag tup kapali sol acik.pco var tedaviyle asiri yumurta oluyo ohss oluyorum.sen hamile kaldin demekki bana cok umut oldun canim allah bebeine kavustursun 26 yasm sen kac yasindasin
Benm problemlerim oldugu gibi içinde de varikosel var. Sağol canm Rabbim sana da nasip etsin. Benmde tam aksi yumurtlama olmuyordu. Ilaçla bile yumurta olusmuyordu. Kac defa klomen kullandm bi ise yaramadı. En son tuplere bakmak için hsg çekti doktor sol tüp tikali çıktı,o ay hamile kaldim. 27 yasindayim bende

Banada dua et canim lutfen cok ihtiyacim var.daha once baska bi sayfada yaziyodum suan orayi buladim burdan devam ederim.sizin gibi hamilelerle konusunca icimiz rahatliyo.etrafimda herkes hamile kimseyle konusamiyorum hemen hava atma cabasina giriyolar anlamiyorum bizim elimizde olsa bizde yapariz.cok canim aciyor allah herkese hayirli evlat nasip etsin.suan 6gun var ama zaten duzensiz adetlerim dua ediyorum sadece elimden o geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…