Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aynen vala aciyorum esyalarima ya . Çünkü onları yokluk içinde aldık . Çok kıymetli benim için .
bız de oyle sayılır cok begendım herseyımızı kendımız aldık bı bucuk sene kadar borc odedıkk hepsı alın terı senınkıler gıbı çok degerlı dı mı cnm ınsan uzuluyo

bız de oyle sayılır cok begendım herseyımızı kendımız aldık bı bucuk sene kadar borc odedıkk hepsı alın terı senınkıler gıbı çok degerlı dı mı cnm ınsan uzuluyo

Aynen.cnm . Çok sıkıntılar içinde aldık . Ilk eşyaların 4 duvar yastığı 2 hali b 2 sungerdi . Zamanla aldık herşeyi o yuzden hic bir esyamin cizilmesini bile.istemem icim gider . B aslada bir kenara atmam . Koltugum olsa bilene 4 yastigim 2 sungerimi hep.koyarım o odaya . Asla atmam kenariya . Baş köşeme koyarım

manevı degerlerı var onların cnmmm kıyamazsın tabııı

Evettttt var bende goruyorummmmmmm haydi hayirlisiiiii...sen bir test daha yapsana varsaaaa tatlimmmmmmmmm ayyyy heyecan.olduuuu..sabah ilk idrarla mi yaptin
Canim sagolasin. Aslinda daha erken aslinda regle 5 gun var. Bide bu ay gec yumurtladim ben. Biraz daha gecsin ondan sonra netlesir zaten. Belirtiler var ama bekleyeyim ben yinede. Aksamustu bi daha yaparim nasilsa test bol.

Canim sagolasin. Aslinda daha erken aslinda regle 5 gun var. Bide bu ay gec yumurtladim ben. Biraz daha gecsin ondan sonra netlesir zaten. Belirtiler var ama bekleyeyim ben yinede. Aksamustu bi daha yaparim nasilsa test bol.
4 saat tut idrariniii sonraaa tekrar yap bakalimmmm merak ettik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…