- 30 Haziran 2013
- 21.056
- 16.338
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.961
bız de oyle sayılır cok begendım herseyımızı kendımız aldık bı bucuk sene kadar borc odedıkk hepsı alın terı senınkıler gıbı çok degerlı dı mı cnm ınsan uzuluyoAynen vala aciyorum esyalarima ya . Çünkü onları yokluk içinde aldık . Çok kıymetli benim için .
kız adını unuttum deme hakket gulerim bu moralsizlikşeSagol bebeğim ins . Konyaya geldiğinde bekliyorum senide ha . Geçen sefer ki gbi yapma
Ins rabbimde sana melegini çok bekletmeden gönderir sadece sabr et . Bana ozelden ismini atda isminle dualarimda ol bbegim.
bız de oyle sayılır cok begendım herseyımızı kendımız aldık bı bucuk sene kadar borc odedıkk hepsı alın terı senınkıler gıbı çok degerlı dı mı cnm ınsan uzuluyo
kız adını unuttum deme hakket gulerim bu moralsizlikşe
manevı degerlerı var onların cnmmm kıyamazsın tabıııAynen.cnm . Çok sıkıntılar içinde aldık . Ilk eşyaların 4 duvar yastığı 2 hali b 2 sungerdi . Zamanla aldık herşeyi o yuzden hic bir esyamin cizilmesini bile.istemem icim gider . B aslada bir kenara atmam . Koltugum olsa bilene 4 yastigim 2 sungerimi hep.koyarım o odaya . Asla atmam kenariya . Baş köşeme koyarım
haa zeynepti miiKiz sen ne zaman adını soyledin valla. Haaa zeyneptihahahahha aman akıl gitti yaw
haa zeynepti miibana zeynebimmm diyen cimcimem nirdee daha da dovosa gelmem cimcime
yok anam yok zeynebim gitmiş zeynepti gelmiş. Çok kırıldım saaaa
yok anam yok zeynebim gitmiş zeynepti gelmiş. Çok kırıldım saaaa
uff sanada hiç karşı koyamıom ben bee..Kiz sacmalama bebeğim ya(( adına şarkılar yazdim ben
uff sanada hiç karşı koyamıom ben bee..barıştım barıştım
Evettttt var bende goruyorummmmmmm haydi hayirlisiiiii...sen bir test daha yapsana varsaaaa tatlimmmmmmmmm ayyyy heyecan.olduuuu..sabah ilk idrarla mi yaptinKizlar 5 gun var ama sanki hayalette varEki Görüntüle 1695245
Canim sagolasin. Aslinda daha erken aslinda regle 5 gun var. Bide bu ay gec yumurtladim ben. Biraz daha gecsin ondan sonra netlesir zaten. Belirtiler var ama bekleyeyim ben yinede. Aksamustu bi daha yaparim nasilsa test bol.Evettttt var bende goruyorummmmmmm haydi hayirlisiiiii...sen bir test daha yapsana varsaaaa tatlimmmmmmmmm ayyyy heyecan.olduuuu..sabah ilk idrarla mi yaptin
Canim sagolasin. Aslinda daha erken aslinda regle 5 gun var. Bide bu ay gec yumurtladim ben. Biraz daha gecsin ondan sonra netlesir zaten. Belirtiler var ama bekleyeyim ben yinede. Aksamustu bi daha yaparim nasilsa test bol.
4 saat tut idrariniii sonraaa tekrar yap bakalimmmm merak ettik..Canim sagolasin. Aslinda daha erken aslinda regle 5 gun var. Bide bu ay gec yumurtladim ben. Biraz daha gecsin ondan sonra netlesir zaten. Belirtiler var ama bekleyeyim ben yinede. Aksamustu bi daha yaparim nasilsa test bol.
Ya ben göremedim hayaletiKizlar 5 gun var ama sanki hayalette varEki Görüntüle 1695245
Hani bütün kk nerde gördü