- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.021
Hahaaaa2. Cizgiyi göremedim desem
Maşallah 4 aylık olunmusEvet canim,daha önce de konuşmuştuk unutmuşsun. Ben de ilacla adet oluyodum ama her zaman değil. Adet oluyodum da düzensizdi. Bazen 3 ay olmuyodum o zaman ilac aliyodum,bir daha kı ay ilacsiz oluyodum. 4. Evlilik yıl donumumuzde öğrendim ben hamile olduğumu,Rabbimin en büyük sürprizi oldu bizeilk evlendigimiz günden beri deniyorduk
WawwwwwwwGunaydinnnn kizlar nasilsinizzzzzzz...dun giremedim.malum evlilik yildonumu pasta kestik hediyeler guller mum.isigi cok romantikti beklemiyordummm sasirtti beniiiiibendeeee gece hakkinu verdimmm
Gözünaydin Kufi kis rabbim tamamına erdirsin insKizlar 5 gun var ama sanki hayalette varEki Görüntüle 1695245
Dogumaaa kadar yok artikWawwwwwwwgebe gebe
Sevgili topik sakinleri kucuk bi tankis anlasilma oldu sanirim ben hamike degilimm cimcime hepinizi keklemis
Anaaaa ya cimcimeee kız neden yaptın bunu bizeeeeeSevgili topik sakinleri kucuk bi tankis anlasilma oldu sanirim ben hamike degilimm cimcime hepinizi keklemis
Anaaaa ya cimcimeee kız neden yaptın bunu bizeeeee
Dövelim mi kız onuuuuOda bize yaptipsikolojik olarak çöküntü yasafim
Sevgili topik sakinleri kucuk bi tankis anlasilma oldu sanirim ben hamike degilimm cimcime hepinizi keklemis
HahaDogumaaa kadar yok artik4o i daa dusun ohoooo daha cok var
Oyyyyyyy tatlimmmmmm.iyi habrrler geldikce geliyorrrrrrrr..cok sevindimmmmm...hayirlsiiyla.kucaginaa alirsinnnn..ne zaman test yaptin anlat merakta birakma beniKizlaarr mujdemi isterimmm hamileyim.. Rabbimm sana şükürler olsunn