- 11 Nisan 2014
- 456
- 371
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.001
Tek tupu kapali olup hamile olan varmi aranizda hanimlar.siz musait oldukca cvp yazin ben okurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada dua et canim lutfen cok ihtiyacim var.daha once baska bi sayfada yaziyodum suan orayi buladim burdan devam ederim.sizin gibi hamilelerle konusunca icimiz rahatliyo.etrafimda herkes hamile kimseyle konusamiyorum hemen hava atma cabasina giriyolar anlamiyorum bizim elimizde olsa bizde yapariz.cok canim aciyor allah herkese hayirli evlat nasip etsin.suan 6gun var ama zaten duzensiz adetlerim dua ediyorum sadece elimden o geliyor
Ah canm üzülme,seni öyle iyi anliyorum ki... bende benim durumumda olup hamile birini görünce çok heyecanlaniyodum. Onun olmuş benmde olur diyodum,şükürler olsun Rabbim nasip etti,sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Dua en büyük silahımız zaten. Hep dua et illaki kabul olacak
Hosgeldin arkadasim sende mi hamilesin yoksaBeybilerimmmmmmm
Yok degilim tatlim::)Hosgeldin arkadasim sende mi hamilesin yoksa
Oooo hönkar buraların yolunu bilirmiydin sen
Sen bizi sevmiyon mu artikSanki doğru düzgün giriyorum. Ya
Ah canm üzülme,seni öyle iyi anliyorum ki... bende benim durumumda olup hamile birini görünce çok heyecanlaniyodum. Onun olmuş benmde olur diyodum,şükürler olsun Rabbim nasip etti,sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Dua en büyük silahımız zaten. Hep dua et illaki kabul olacak
Evet canim,daha önce de konuşmuştuk unutmuşsun. Ben de ilacla adet oluyodum ama her zaman değil. Adet oluyodum da düzensizdi. Bazen 3 ay olmuyodum o zaman ilac aliyodum,bir daha kı ay ilacsiz oluyodum. 4. Evlilik yıl donumumuzde öğrendim ben hamile olduğumu,Rabbimin en büyük sürprizi oldu bize ilk evlendigimiz günden beri deniyordukHarbi bebem sende mi ben gbiydin kiz walla umut oldun bana he) bnde pkoyum hemde senin gbi hapa igneye cewap wermeyen cinsten inatci pko.bide ilacsiz regl olamiom senin regl nasildi???kiz napsam bende mi hsg cektirsem en acilinden ????birde nekadardir deniyordunuz siz??
Sen bizi sevmiyon mu artik
Oo işin cokmus cimcimem,kolay gelsinYok kuzum ne sevmemesi . Valla bugün yorganlarimi carsaflarimi posetledim . Yastıkları makinaya attim onların çıkmasını bekliyorum . Dövüp kurutup yastık doldurtacam
Evet canim,daha önce de konuşmuştuk unutmuşsun. Ben de ilacla adet oluyodum ama her zaman değil. Adet oluyodum da düzensizdi. Bazen 3 ay olmuyodum o zaman ilac aliyodum,bir daha kı ay ilacsiz oluyodum. 4. Evlilik yıl donumumuzde öğrendim ben hamile olduğumu,Rabbimin en büyük sürprizi oldu bize ilk evlendigimiz günden beri deniyorduk
Ediyorum tabi canimm cektir tabi canm,hemen hamile kalan çok varAy ne kadar gusel cnm ya..unutmadim unutur mum)bizlere de dua ediosun dimi ( napsam bnde hemen hsg mi cekilsem ayol
Ediyorum tabi canimm cektir tabi canm,hemen hamile kalan çok var
2. Cizgiyi göremedim desem
Gördüm gördüm o ikinci çizgiyi gördüm