- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.941
duayı gonulden edince tez zamnda kabul goruyormuş demkkiYok balim ben sessiz kalmayi hic beceremedim beceremem. Icim disimdadir patlarim ben. Sinsiligim yoktur dedikodum yoktur yuzune soylerim adamin. Kirildiysam hem aglarim hem kirarim. Haksizliga gelemem. Bide beni uzenlerin cogunun cezasini cektigini gordukten aonra duanin gucunede cok fazla inanir oldum yurekten diledim ve hakliydimki rabbim kabul etti. Allah kimsenin hakkini kimsede koymasin haksizlil edene firsat vermesin. Yaptiklari kotulukleri kendilerine cevirsin insallah.
Vay 90dan gol he masallahMecbursun kendini yıpratmak istemiyorsan dik durmak zrundasin . Imtihanin bu senin . Dayimin eside çok çekti biliyor musun . Anneannem geçip karşına gene mi adet oldun. Bu çocuk dogramadin dedi . Ve o sustu sabretti rabbim 12 yıl.sonra aslan bir erkek bebek nasip eyledi sabr bitanem . Sabir
inşllh cantanemmMecbursun kendini yıpratmak istemiyorsan dik durmak zrundasin . Imtihanin bu senin . Dayimin eside çok çekti biliyor musun . Anneannem geçip karşına gene mi adet oldun. Bu çocuk dogramadin dedi . Ve o sustu sabretti rabbim 12 yıl.sonra aslan bir erkek bebek nasip eyledi sabr bitanem . Sabir
Hayrola cimcimem, niye taşınıosun
Yok balim ben sessiz kalmayi hic beceremedim beceremem. Icim disimdadir patlarim ben. Sinsiligim yoktur dedikodum yoktur yuzune soylerim adamin. Kirildiysam hem aglarim hem kirarim. Haksizliga gelemem. Bide beni uzenlerin cogunun cezasini cektigini gordukten aonra duanin gucunede cok fazla inanir oldum yurekten diledim ve hakliydimki rabbim kabul etti. Allah kimsenin hakkini kimsede koymasin haksizlil edene firsat vermesin. Yaptiklari kotulukleri kendilerine cevirsin insallah.
oyyy tasınma telası çok zorr vallaaa Allah yardımcın olsun cnmmmNapayim valla onla, bunla, sunla.uğraşıp duruyorum. Şimdide tasinma mevzumuz çıktı . Öbür aya tasincam ins . Onun eftigi sardi .
Ve sorun bizim gelin de değildi . DayimdaydiVay 90dan gol he masallah
oyyy tasınma telası çok zorr vallaaa Allah yardımcın olsun cnmmm
oyle tabi, iyi duşunmuşsun canm. Hayır olsun inşllhCanim ev ısınmıyor . Ev sahibi de sıkıntılı bizim bi akrabanin evi varmış gelin oturun dediler eski yapıda içine girince duzenliycez artık . Hiç yoktan evsahibi derdi cekmiycez . Mahmut tedirgindi beğenmek sanıyordu da . Önemli olan evin güzelliği değil içindeki huzur dedim . Oda sevindi . Öbür aya gecevez ins oraya
oyle tabi, iyi duşunmuşsun canm. Hayır olsun inşllh
doğru diosun canım. Onmli olan huzurdur. . Boyle duşunceli davranman seni eşinin gozundede gonlundede yuceltecektrÖyle canim . Hem maddi olarakta iyi olacak .
Ya bide sarayda oturup huzurun olmadıktan sonra neye yarar . 4 duvarı çatısı olduktan sonra ve o evin içinde huzur olduktan sonra Her yer saray olur .
allaha emanet ol, dualarını esirgeme lutfenSizi tek parca halinde Allaha emanet ediyorum ve ufaktan renkli ruyalara dalisa geciyorum. Gecen jiple ucusa gecmistimopuldunuz canlar iyi geceler
kıradaysan ennn ıyısı cnm benımde cok yokÇok fazla esyam olmadığı için çok koymuyor canim :)
kıradaysan ennn ıyısı cnm benımde cok yok
valşlşa tasınırken rahat olmustu benım de
doğru diosun canım. Onmli olan huzurdur. . Boyle duşunceli davranman seni eşinin gozundede gonlundede yuceltecektr
ınsallah cnmmm ahh aynı dert bende de var yatak odam mahvıoldu tasınmaktan yer degıstırdık ıkı kere tayınden dolayı halıyle 3 defa sokulup takıldı mahvolduKiradayim canim . Aynen yatak oda takimim mahvoldu şimdiden o yuzden bu eve tasinirsak uzun soluklu kalırız. Ve kendi evim gbi olur . Akrablari çok iyi çünkü . Ins hayırlı olur.
herşeyin en guzeli senin olsun yuce gonullu arkadaşımIns canim . Öyle tabiki ya çevrem çevremde boyle çok . Dört dörtlük evleri var ama huzur yok neye yarar. Ki mal mülk nedir ya . Çok lüks yaşadın girecegin 2 metre çukur ve bir kefen yani. Ondan dolayı eşya almak yerine . O parayla gezmeyi tercih ederim
ınsallah cnmmm ahh aynı dert bende de var yatak odam mahvıoldu tasınmaktan yer degıstırdık ıkı kere tayınden dolayı halıyle 3 defa sokulup takıldı mahvoldu
herşeyin en guzeli senin olsun yuce gonullu arkadaşım