Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ah canm üzülme,seni öyle iyi anliyorum ki... bende benim durumumda olup hamile birini görünce çok heyecanlaniyodum. Onun olmuş benmde olur diyodum,şükürler olsun Rabbim nasip etti,sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Dua en büyük silahımız zaten. Hep dua et illaki kabul olacak

Allah razi olsun canim benim cok saol inslah sag salim kavusursun meleine gunde bidefa hatirla beni yeter hersey gonlunce olsun

Son reglim 25 ekim, 30 ekimde hsg (rahim filmi) çektirdim ve şükür bu ay bebeğimleyim, bu 6. ayımızdı korunmayalı , her ay kırmızı kart gördükçe tüm tahlilleri yaptırtık, eşimin spermogramı dahil, ya hsg den ötürü yada Rabbim bu zamanı bekletti, bilemiyorum. Umarım sizlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız.

Harbi bebem sende mi ben gbiydin kiz walla umut oldun bana he) bnde pkoyum hemde senin gbi hapa igneye cewap wermeyen cinsten inatci pko.bide ilacsiz regl olamiom senin regl nasildi???kiz napsam bende mi hsg cektirsem en acilinden ????birde nekadardir deniyordunuz siz??

Evet canim,daha önce de konuşmuştuk unutmuşsun. Ben de ilacla adet oluyodum ama her zaman değil. Adet oluyodum da düzensizdi. Bazen 3 ay olmuyodum o zaman ilac aliyodum,bir daha kı ay ilacsiz oluyodum. 4. Evlilik yıl donumumuzde öğrendim ben hamile olduğumu,Rabbimin en büyük sürprizi oldu bize ilk evlendigimiz günden beri deniyorduk

Ay ne kadar gusel cnm ya..unutmadim unutur mum)bizlere de dua ediosun dimi ( napsam bnde hemen hsg mi cekilsem ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…