- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.921
cimcimem çok bunaldım herkes çok ustume geliyor.. İnsanlar neden bu kadsr kotu.. Aslı astarı olmadan benim hamileliğimi nasıl yayarlar herkese. Tek dertleri beni daha çok uzmek biliorum.
hayıe tam tersine beni guçlu gordukleri için yaralamak istiyorlar. Tek açık noktamın bu olduğunu biliyorlarEe sende bunu onlara veriyorsun. Verme gul gec
Ay kiyamam ederim tabi ama sende Allaha sigin gozunu seveyim. Inan gececek bak ben sozumdyim. Sende dagit bulutlari. Bosver onlarilutfen adıma ozel dua et. Lutfen. Çok ihtiyacım var buna
teşekkurleer canm. İçimi ferahşlattın. Allah razı olsun..Ay kiyamam ederim tabi ama sende Allaha sigin gozunu seveyim. Inan gececek bak ben sozumdyim. Sende dagit bulutlari. Bosver onlari
hayıe tam tersine beni guçlu gordukleri için yaralamak istiyorlar. Tek açık noktamın bu olduğunu biliyorlar
Birde ne dicem sana gergin olan ne varsa daha cabuk kirilir. Yumusak ol. Taviz verme tabi ama cokta sert olmaki ugrasmasinlar senle. Umrunda olmadigini anladiklarinda vazgececekler kaldiki Allah en iyi goren bilendir. Merak etme uzdukleri kadar uzulecekler. Icini ferah tut. Ben sana dua ederim ama sende dua et tatlisteşekkurleer canm. İçimi ferahşlattın. Allah razı olsun..
dilerim rabbimden benim kalbimde derin yaralar açanlarda aynı dertlerle yansınlar. Kelimelerle ifade edemiyceğim kadar çok yaralandım.Birde ne dicem sana gergin olan ne varsa daha cabuk kirilir. Yumusak ol. Taviz verme tabi ama cokta sert olmaki ugrasmasinlar senle. Umrunda olmadigini anladiklarinda vazgececekler kaldiki Allah en iyi goren bilendir. Merak etme uzdukleri kadar uzulecekler. Icini ferah tut. Ben sana dua ederim ama sende dua et tatlis
evet ve ben bu kıskanç insanların yuzunu bile gormek istemiyorum.Hayat boyle Işte . Sürekli bir yerlerden bir b.klar çıkar s.. çıkar canını yakmak için herşeyi ama herşeyi yaparlar . Bu böyledir ve hep boyle olacaktır . Hiç bir zaman gecmiycektir .
Aynen oyle cnm. Benimde derdim baska. Bi eltim var bide gorumcelerim Allah dusmanima vermesin oyle. Sinsi kiskanc dedikoducu ikiyuzlu. Ben suan hicbiriyle konusmuyorum bayadir hemde gitmiyorum yanlarina kafam rahat icim rahat ohh kebap. Bi laf var ne iti vur ne caliyi dolan diye. Ne yuzleri ne yuzum. Arkamdan konusanin muhattabida arkam o kadarHayat boyle Işte . Sürekli bir yerlerden bir b.klar çıkar s.. çıkar canını yakmak için herşeyi ama herşeyi yaparlar . Bu böyledir ve hep boyle olacaktır . Hiç bir zaman gecmiycektir .
evet ve ben bu kıskanç insanların yuzunu bile gormek istemiyorum.
Aynen oyle cnm. Benimde derdim baska. Bi eltim var bide gorumcelerim Allah dusmanima vermesin oyle. Sinsi kiskanc dedikoducu ikiyuzlu. Ben suan hicbiriyle konusmuyorum bayadir hemde gitmiyorum yanlarina kafam rahat icim rahat ohh kebap. Bi laf var ne iti vur ne caliyi dolan diye. Ne yuzleri ne yuzum. Arkamdan konusanin muhattabida arkam o kadar
kızzz cımcımemmm sen nerelerdesın napıosunnn yaaa
ah cimcimem ah. Dik dura dura belim kırıldı artık... İnşllh başarıcamNereye kadar gormuyceksin ki ? It surusu gibiler durmadan çoğalıp duruyorlar . Bu insanlara karşı din durmak lazım . Dik. Ben beceremiyorum . Ama sen bunu yapmak zorundasın canim .
Yok balim ben sessiz kalmayi hic beceremedim beceremem. Icim disimdadir patlarim ben. Sinsiligim yoktur dedikodum yoktur yuzune soylerim adamin. Kirildiysam hem aglarim hem kirarim. Haksizliga gelemem. Bide beni uzenlerin cogunun cezasini cektigini gordukten aonra duanin gucunede cok fazla inanir oldum yurekten diledim ve hakliydimki rabbim kabul etti. Allah kimsenin hakkini kimsede koymasin haksizlil edene firsat vermesin. Yaptiklari kotulukleri kendilerine cevirsin insallah.Oh en guzeli bende eşimin ailesi ile çok iyi gecinemem daha doğrusu onlar beni istemedikleri için surekli bir laf sokma bir ezikleme cabasindalar . Bende toy olunca sesimi cikartamayip sessiz kalıyorum . . Hayata bile bile lades kısaca.
ah cimcimem ah. Dik dura dura belim kırıldı artık... İnşllh başarıcam