- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #158.901
Ooo baya geçmiş yaaaCanim dogumdan sonra duzen sasti. 3 4 ay d.kntrol hapi kullandim oncesini baz alamam. Ama gecen ay 34 gundu.
Internetten hesaplama sayfasindan baktim 21 kasım da adet olman lazim canim. Ben adete 2 gün kala test yaptim 2 çizgi cok net.çıktı,kanda da 343.6 çıktı. Baya yüksekti yani. Sende 22 kasımı bekle bence en azından 1 gün geçsin günün5 gun suruyor ama 6.gunde az geliyor. 6 gun diyelim. Sadece kafam bu gec dollenmeden karisti. Ne zaman test yapam belli olur
Beybi sey diyolar hemen hemen heryerde oyle yaziyor. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olur . Buda 25 26 sina denk geliyor. Buna gore 22 si yapsam adetten 3 gun once olcak belli olur mu acepInternetten hesaplama sayfasindan baktim 21 kasım da adet olman lazim canim. Ben adete 2 gün kala test yaptim 2 çizgi cok net.çıktı,kanda da 343.6 çıktı. Baya yüksekti yani. Sende 22 kasımı bekle bence en azından 1 gün geçsin günün
Herkesin döngüsü bir değil ama kişiye göre değişiyor o durum. Dedim ya ben adete 2 gün kala yaptim 2 çizgi de ayni belirginlikteydi,silik çıkmadı yani. Sende 22 sinde yap bakalim varsa çıkar zatenBeybi sey diyolar hemen hemen heryerde oyle yaziyor. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olur . Buda 25 26 sina denk geliyor. Buna gore 22 si yapsam adetten 3 gun once olcak belli olur mu acep
Çok çok sağol Hicranımm Allah razı olsun ❤ bizim paşa baya utangaç çıktıTugbamm gosun aydinpasa gelio pasaa
çok mutsuzum. Hiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Hiç bir insanla eş dostla konuşmak istemiyorum. Zaten etraf dolu kıskanç. Bana alay edercesine bakışları beni çıldırtıyor.Ben varim tatlim anlat neyin var?
Mutsuzlugun neden? Ve seni neden kiskandiklarini dusunuyorsun? Neden dalga geciyorlar? Bizden ustun ve bizden assagi durumda bir cok insan var yeryuzunde. Hepsine malesef eait davranamiyoruz.çok mutsuzum. Hiçbirşeyden zevk alamaz oldum. Hiç bir insanla eş dostla konuşmak istemiyorum. Zaten etraf dolu kıskanç. Bana alay edercesine bakışları beni çıldırtıyor.
2 yıldır evliyim. Çok şukur çok mutlu bir evliliiim çok rahat bir yaşamım var ama bi çocuğum yok. Beni tanıyan ve bu mutluluğumu kıskanan herkes resmen açık arar gibi çocuk meselesinden ustume geliyorlar.. Bana kısır muamelesi yapılıyor. Çok ağrıma gidiyor. Piskolojim bozulduMutsuzlugun neden? Ve seni neden kiskandiklarini dusunuyorsun? Neden dalga geciyorlar? Bizden ustun ve bizden assagi durumda bir cok insan var yeryuzunde. Hepsine malesef eait davranamiyoruz.
Sana bosver gul gec desem biliyorumki mumkun degil. Icine kapanmakta yutkunmakta olmaz. Sahsen kendi adima konusuyorum tatlim bana birisi bunu hissettirse veya laf soksa veya direk yuzume dese cevabimi veririm gayette kirici olurum. Allahin istedigi zaman olduracagi bir seyi sorgulamak senin elindeymis gibi ayiplamak kimsenin haddi degil! Baska islerle ugras kiskanmalarindan gurur duy. Yuzlerine bakip gul ve aklina bile getirme ne dusunduklerini. Bak canim zor biliyorum ama Allaha oyle dualar etki aglayarak yalvararak olacagina inanarak emin ol verir. Hicbirsey Allahin kudretinden ote degil. Ona agla ona yalvar. Ben sana dua ederim sen uzulme.2 yıldır evliyim. Çok şukur çok mutlu bir evliliiim çok rahat bir yaşamım var ama bi çocuğum yok. Beni tanıyan ve bu mutluluğumu kıskanan herkes resmen açık arar gibi çocuk meselesinden ustume geliyorlar.. Bana kısır muamelesi yapılıyor. Çok ağrıma gidiyor. Piskolojim bozuldu
ben kime ne yaptım ki diye duşunuyorum bazen. Neden bu kadar ustume geliniyor. Sadece bu çevreden uzaklaşıp kafa dağıtmak için işe girdim ama ordada herşey aynı. Herkes donup dolaşıp aynı şeyi soyluyor. İş o kadar abartılmış ki duşun çok yakın bi akrabamız tum tanıdıklara benim hamile olduğumu açıkça soylemiş. Bugun gorduğum herkes beni tebrik ediyor. Çıldırıcam ya.. Neden yapıyorlar bunu bana...Allah bize dert verir sinar. Sabir bugun bekledim yarin istedigimi ver diyebilecegimiz basit bir direnc degildir bunuda unutma. Direneceksin aciyla yogrulacaksin cile cekeceksinki sabir olsun. Bittim dedigindede Rabbin yetisir merak etme. Allah kimseye kaldiramadigi yuk yuklemezmis. Allah baska dert vermesin gulum. Bunlara gulecegin gunlerde gelir azicik sık disini...
ben kime ne yaptım ki diye duşunuyorum bazen. Neden bu kadar ustume geliniyor. Sadece bu çevreden uzaklaşıp kafa dağıtmak için işe girdim ama ordada herşey aynı. Herkes donup dolaşıp aynı şeyi soyluyor. İş o kadar abartılmış ki duşun çok yakın bi akrabamız tum tanıdıklara benim hamile olduğumu açıkça soylemiş. Bugun gorduğum herkes beni tebrik ediyor. Çıldırıcam ya.. Neden yapıyorlar bunu bana...
hergun rabbime dua ediyorum. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu , oysa ne kadar mutlu olmuştum hamileliğimi oğrendiğimde. İlk kalp atışlarını duyduğum gun aklıma geliyor oluyorum kahrımdan..
Birinin basina birsey gelebilmeai icin bisey yapmasi gerekmiyorki canim. Aen cok bunalmissin. Yaptiklari cok yanlis. Seytanin isi ortaligi karistirmak. Peygamber efendimizden cok sey yasayan olmasin pes ettimi? Hemen sukoyveriyorsun boyle. Azmin neden sureksiz ? Sen mi yoksa davan mi yureksiz? Devam et direnmeye. Dikenin sonu guldur. Gecer bunlar tatlim cik bu buhranli psikolojiden zoru basar kendini uzme hadi canimben kime ne yaptım ki diye duşunuyorum bazen. Neden bu kadar ustume geliniyor. Sadece bu çevreden uzaklaşıp kafa dağıtmak için işe girdim ama ordada herşey aynı. Herkes donup dolaşıp aynı şeyi soyluyor. İş o kadar abartılmış ki duşun çok yakın bi akrabamız tum tanıdıklara benim hamile olduğumu açıkça soylemiş. Bugun gorduğum herkes beni tebrik ediyor. Çıldırıcam ya.. Neden yapıyorlar bunu bana...
hergun rabbime dua ediyorum. Evliliğimin ilk yılı 2 duşuğum oldu , oysa ne kadar mutlu olmuştum hamileliğimi oğrendiğimde. İlk kalp atışlarını duyduğum gun aklıma geliyor oluyorum kahrımdan..
cimcimem çok bunaldım herkes çok ustume geliyor.. İnsanlar neden bu kadsr kotu.. Aslı astarı olmadan benim hamileliğimi nasıl yayarlar herkese. Tek dertleri beni daha çok uzmek biliorum.Sabrın sonu selamettir bebem. Ne desem fayda etmez . Ama allah büyük unutma . Bu senin imtihanin. Dua et bebeğim . . Sonuçta. Iki kere hamile kaldin bir daha kalamiycan diye birsey yok . Buna istinaden Dua et .
lutfen adıma ozel dua et. Lutfen. Çok ihtiyacım var bunaBirinin basina birsey gelebilmeai icin bisey yapmasi gerekmiyorki canim. Aen cok bunalmissin. Yaptiklari cok yanlis. Seytanin isi ortaligi karistirmak. Peygamber efendimizden cok sey yasayan olmasin pes ettimi? Hemen sukoyveriyorsun boyle. Azmin neden sureksiz ? Sen mi yoksa davan mi yureksiz? Devam et direnmeye. Dikenin sonu guldur. Gecer bunlar tatlim cik bu buhranli psikolojiden zoru basar kendini uzme hadi canim