Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

teşekkurleer canm. İçimi ferahşlattın. Allah razı olsun..
Birde ne dicem sana gergin olan ne varsa daha cabuk kirilir. Yumusak ol. Taviz verme tabi ama cokta sert olmaki ugrasmasinlar senle. Umrunda olmadigini anladiklarinda vazgececekler kaldiki Allah en iyi goren bilendir. Merak etme uzdukleri kadar uzulecekler. Icini ferah tut. Ben sana dua ederim ama sende dua et tatlis:KK15:

Birde ne dicem sana gergin olan ne varsa daha cabuk kirilir. Yumusak ol. Taviz verme tabi ama cokta sert olmaki ugrasmasinlar senle. Umrunda olmadigini anladiklarinda vazgececekler kaldiki Allah en iyi goren bilendir. Merak etme uzdukleri kadar uzulecekler. Icini ferah tut. Ben sana dua ederim ama sende dua et tatlis:KK15:
dilerim rabbimden benim kalbimde derin yaralar açanlarda aynı dertlerle yansınlar. Kelimelerle ifade edemiyceğim kadar çok yaralandım.

Hayat boyle Işte . Sürekli bir yerlerden bir b.klar çıkar s.. çıkar canını yakmak için herşeyi ama herşeyi yaparlar . Bu böyledir ve hep boyle olacaktır . Hiç bir zaman gecmiycektir .
Aynen oyle cnm. Benimde derdim baska. Bi eltim var bide gorumcelerim Allah dusmanima vermesin oyle. Sinsi kiskanc dedikoducu ikiyuzlu. Ben suan hicbiriyle konusmuyorum bayadir hemde gitmiyorum yanlarina kafam rahat icim rahat ohh kebap. Bi laf var ne iti vur ne caliyi dolan diye. Ne yuzleri ne yuzum. Arkamdan konusanin muhattabida arkam o kadar :KK45:

Aynen oyle cnm. Benimde derdim baska. Bi eltim var bide gorumcelerim Allah dusmanima vermesin oyle. Sinsi kiskanc dedikoducu ikiyuzlu. Ben suan hicbiriyle konusmuyorum bayadir hemde gitmiyorum yanlarina kafam rahat icim rahat ohh kebap. Bi laf var ne iti vur ne caliyi dolan diye. Ne yuzleri ne yuzum. Arkamdan konusanin muhattabida arkam o kadar :KK45:

Oh en guzeli bende eşimin ailesi ile çok iyi gecinemem daha doğrusu onlar beni istemedikleri için surekli bir laf sokma bir ezikleme cabasindalar . Bende toy olunca sesimi cikartamayip sessiz kalıyorum . . Hayata bile bile lades kısaca.

Oh en guzeli bende eşimin ailesi ile çok iyi gecinemem daha doğrusu onlar beni istemedikleri için surekli bir laf sokma bir ezikleme cabasindalar . Bende toy olunca sesimi cikartamayip sessiz kalıyorum . . Hayata bile bile lades kısaca.
Yok balim ben sessiz kalmayi hic beceremedim beceremem. Icim disimdadir patlarim ben. Sinsiligim yoktur dedikodum yoktur yuzune soylerim adamin. Kirildiysam hem aglarim hem kirarim. Haksizliga gelemem. Bide beni uzenlerin cogunun cezasini cektigini gordukten aonra duanin gucunede cok fazla inanir oldum yurekten diledim ve hakliydimki rabbim kabul etti. Allah kimsenin hakkini kimsede koymasin haksizlil edene firsat vermesin. Yaptiklari kotulukleri kendilerine cevirsin insallah.

ah cimcimem ah. Dik dura dura belim kırıldı artık... İnşllh başarıcam

Mecbursun kendini yıpratmak istemiyorsan dik durmak zrundasin . Imtihanin bu senin . Dayimin eside çok çekti biliyor musun . Anneannem geçip karşına gene mi adet oldun. Bu çocuk dogramadin dedi . Ve o sustu sabretti rabbim 12 yıl.sonra aslan bir erkek bebek nasip eyledi sabr bitanem . Sabir

X