- 29 Ocak 2015
- 6.868
- 127.377
- 748
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.721
Onun bıyıkları beni benden alıyor, kendime hakim olamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun bıyıkları beni benden alıyor, kendime hakim olamıyorum
bunların eti kart olur zaten sadece beni yi en tatlı benmHaklıyım dimi kız ama en çok seni yerim onu da bil yani o kaytan bıyıklardan başlarım
Tesekkur ederiz bebisin cinsiywti belli mi hissetmeye basladin mi ilk bebis miBen bu topigi çok sevdim ya çok sıcaksiniz sağolun kızlar :) hoşbuldum canım ya çok çok sağol olur tabi çok mutlu olurum beraber sayalim günlerimi
Hahaa hakim olmalisin onun vaa duysa keser alimallahOnun bıyıkları beni benden alıyor, kendime hakim olamıyorum
kocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjıHahaa hakim olmalisin onun vaa duysa keser alimallah
Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyorTesekkur ederiz bebisin cinsiywti belli mi hissetmeye basladin mi ilk bebis mi
bunların eti kart olur zaten sadece beni yi en tatlı benm
kaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktıAslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor
hiçte bileeeeeee bak sen şaşı beş olmuşun bileCarpilcan simdi sasi bes olcan yen tatli benimmm yalan demee
Gördüm gördüm kocan ifşa oldukocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjı
Afet bi da olmaskocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjı
Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor
6 haftalık ti harbim yok kürtaj olmadım gerek duymadılar. Neden olduğunu ben bile bilmiyorum bana hiçbirşey söylemediler. Senin neden düştü harbim. Çok şükür Rabbim tekrar ikram etti bebişlerikaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktı
hiçte bileeeeeee bak sen şaşı beş olmuşun bile
Gerçekten ya kaç haftadır bekliyorum cuma günü gelsin öğreneyim diye :) amin canım amin çok çok sağol Rabbim razı olsun ❤ bazen çok heyecanlanıyorum hissedince, Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyuIns sag salim kucagina alirsin tubisim.. Ayy ne cok heyecanli ya cuma gelmes artik
Ahh ne guseldir o hissetmelerrr
Gördüm gördüm kocan ifşa oldu
aminnnnnmnnnGerçekten ya kaç haftadır bekliyorum cuma günü gelsin öğreneyim diye :) amin canım amin çok çok sağol Rabbim razı olsun ❤ bazen çok heyecanlanıyorum hissedince, Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyu
Ayy ayıp ettim galiba harbiye, kusuruma bakma ya EnHarbiKiz