• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor :KK36::KK36:
kaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktı

Ins sag salim kucagina alirsin tubisim.. Ayy ne cok heyecanli ya cuma gelmes artik :52:

Ahh ne guseldir o hissetmelerrr :36:
Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor :KK36::KK36:

kaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktı
6 haftalık ti harbim yok kürtaj olmadım gerek duymadılar. Neden olduğunu ben bile bilmiyorum bana hiçbirşey söylemediler. Senin neden düştü harbim. Çok şükür Rabbim tekrar ikram etti bebişleri

Ins sag salim kucagina alirsin tubisim.. Ayy ne cok heyecanli ya cuma gelmes artik :KK52:

Ahh ne guseldir o hissetmelerrr :KK36:
Gerçekten ya kaç haftadır bekliyorum cuma günü gelsin öğreneyim diye :) amin canım amin çok çok sağol Rabbim razı olsun ❤ bazen çok heyecanlanıyorum hissedince, Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyu :KK200:

Back