- 29 Ocak 2015
- 6.897
- 127.462
- 748
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunların eti kart olur zaten sadece beni yi en tatlı benmHaklıyım dimi kızama en çok seni yerim onu da bil yani o kaytan bıyıklardan başlarım
![]()
Tesekkur ederizBen bu topigi çok sevdim ya çok sıcaksiniz sağolun kızlar :) hoşbuldum canım ya çok çok sağololur tabi çok mutlu olurum beraber sayalim günlerimi
![]()
Hahaa hakim olmalisin onun vaa duysa keser alimallahOnun bıyıkları beni benden alıyor, kendime hakim olamıyorum![]()
![]()
kocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjıHahaa hakim olmalisin onun vaa duysa keser alimallah![]()
Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyorTesekkur ederizbebisin cinsiywti belli mi hissetmeye basladin mi ilk bebis mi
![]()
bunların eti kart olur zaten sadece beni yi en tatlı benm![]()
kaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktıAslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor![]()
hiçte bileeeeeeeCarpilcan simdi sasi bes olcanyen tatli benimmm yalan demee
Gördüm gördüm kocan ifşa oldukocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjı![]()
Afet bi da olmaskocamı ifşa edip durmayın kızz düzenle şu msjı![]()
Aslında ikinci bebeğim ama ilki düşükle sonlandı, bu ilk bebeğim sayılır :) nasipse cuma günü cinsiyetini öğrenmeye gideceğim canım, bazen hissediyorum ama çok nadir oluyor![]()
6 haftalık ti harbim yok kürtaj olmadım gerek duymadılar. Neden olduğunu ben bile bilmiyorum bana hiçbirşey söylemediler. Senin neden düştü harbim. Çok şükür Rabbim tekrar ikram etti bebişlerikaç haftalıkken düştü ilk bebegin tubiş? neden düştü? kürtaj oldun mu? benmde 2. bebişim. ilki düşük oldu 4-5 haftalıktı
hiçte bileeeeeeebak sen şaşı beş olmuşun bile
![]()
Gerçekten ya kaç haftadır bekliyorum cuma günü gelsin öğreneyim diye :) amin canım amin çok çok sağol Rabbim razı olsun ❤ bazen çok heyecanlanıyorum hissedince, Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyuIns sag salim kucagina alirsin tubisim.. Ayy ne cok heyecanli ya cuma gelmes artik
Ahh ne guseldir o hissetmelerrr![]()
aminnnnnmnnnGerçekten ya kaç haftadır bekliyorum cuma günü gelsin öğreneyim diye :) amin canım amin çok çok sağol Rabbim razı olsun ❤ bazen çok heyecanlanıyorum hissedince, Rabbim herkese tattirsin bu güzel duyguyu![]()
Ayy ayıp ettim galiba harbiye, kusuruma bakma yaEnHarbiKiz